Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-25-04, 03:18 AM   #1
天空
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
Pinky討論區

正~~~~ 前2日返左2隻

女友未開

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365

此篇文章於 04-20-04 12:41 AM 被 天空 編輯。
天空 目前離線  
舊 02-25-04, 04:27 AM   #2
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
-del-

此篇文章於 04-20-04 01:02 AM 被 月牙火介 編輯。
月牙火介 目前離線  
舊 02-25-04, 04:38 AM   #3
天空

引用:
Originally posted by kofire :
mk潮流特區.

貴唔貴?

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線  
舊 02-25-04, 01:50 PM   #4
^_^
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
日本新貨賣680yen。

借問有冇哩0的款↓

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線  
舊 02-25-04, 05:09 PM   #5
天空

引用:
Originally posted by ^_^ :

借問有冇哩0的款↓

呢2隻應該未有

新CG一張
天空 目前離線  
舊 03-12-04, 12:19 PM   #6
^_^
あれぇ?

剛剛路過見有得訂︰
http://www.toyxpress.net/

^_^ 目前離線  
舊 03-12-04, 12:30 PM   #7
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
明日香佢地果個好得意呀

舊 03-12-04, 01:16 PM   #8
SK2
Ultimate Gamer
STG人~Pinky命

註冊日期: Aug 2002
Re: where can buy" Pinky"

引用:
Originally posted by 天空 :
女仔公仔

唔知有冇人識......
我都想知..d公仔好得意
香港好似好少見有...
SK2 目前離線  
舊 03-24-04, 12:25 PM   #9
^_^
あれぇ?

又有地方有其他訂︰
Pinky #7,#8,#9
售價: 每款680yen
貨品簡介: 現已開始接受預訂
預計到貨日期: 五月
http://www.toysstation.net/index.php?id=1

^_^ 目前離線  
舊 04-02-04, 12:48 PM   #10
^_^
あれぇ?

尋日嚮雞旺見倒有A貨Pinky…
勁貴 |||

^_^ 目前離線  
舊 04-02-04, 12:52 PM   #11
SK2
STG人~Pinky命

引用:
作者: ^_^
尋日嚮雞旺見倒有A貨Pinky…
勁貴 |||
邊隻?
幾錢? a

SK2 目前離線  
舊 04-02-04, 12:57 PM   #12
^_^
あれぇ?

引用:
作者: SK2
邊隻?
幾錢? a
見有1,2,1A,
得一隻身體標$40
又要係油得唔好0既A貨

^_^ 目前離線  
舊 04-02-04, 01:09 PM   #13
SK2
STG人~Pinky命

引用:
見有1,2,1A,
得一隻身體標$40
又要係油得唔好0既A貨
即係次貨?
冇包裝得隻公仔賣?

邊層?..我放工去睇下先..我仲未見過pinky既實物~
<---(中左pinky毒的人)

SK2 目前離線  
舊 04-02-04, 01:20 PM   #14
^_^
あれぇ?

引用:
即係次貨?
冇包裝得隻公仔賣?

邊層係秘密

^_^ 目前離線  
舊 04-02-04, 01:33 PM   #15
SK2
STG人~Pinky命

引用:

借問有冇哩0的款↓
呢隻野..日本yahoo見到..要成10,000yen
好似係03年既限定版...只出手辦白件..要自己上色...
入手無望....

SK2 目前離線  
舊 04-02-04, 07:57 PM   #16
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
引用:
即係次貨?
冇包裝得隻公仔賣?

就係專賣figure次貨/b貨/老鼠貨那間
當然冇包裝得隻公仔, 標價好似差不多$100隻...
去到你自然搵到~
Bahamut 目前離線  
舊 04-02-04, 09:48 PM   #17
SK2
STG人~Pinky命

引用:
作者: lysnel
就係專賣figure次貨/b貨/老鼠貨那間
當然冇包裝得隻公仔, 標價好似差不多$100隻...
去到你自然搵到~
岩岩去睇完黎~
唔講真係唔知...原來果間野係專賣次貨既... \

佢標價冇100咁高..只係有d款$30..有d款$40
不過質素好似真係差d...我仲以為係俾人玩過既二手貨添...

不過如果執隻$30既返黎...學日本仔玩下改造衣服都諗得過既~

SK2 目前離線  
舊 04-02-04, 09:53 PM   #18
Bahamut

引用:
岩岩去睇完黎~
唔講真係唔知...原來果間野係專賣次貨既... \

佢標價冇100咁高..只係有d款$30..有d款$40
不過質素好似真係差d...我仲以為係俾人玩過既二手貨添...

不過如果執隻$30既返黎...學日本仔玩下改造衣服都諗得過既~
記錯, 原來唔使$100

有心買都係買正貨吧, 所以我都訂了 pinky eva 雙女~
舊 04-02-04, 09:56 PM   #19
Tyranid
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
記錯原來唔使$100

有心買都係買正貨吧, 所以我都訂了 pinky eva 雙女~
i want to buy eva that 2 too
when is it releasing and where to order?
thanks
Tyranid 目前離線  
舊 04-02-04, 09:59 PM   #20
Bahamut

引用:
作者: Tyranid
i want to buy eva that 2 too
when is it releasing and where to order?
thanks
我搵呢度訂
http://www.toysstation.net/index.php?id=1 (我無收廣告費的 )
聽講5月先出
舊 04-02-04, 11:10 PM   #21
SK2
STG人~Pinky命

引用:
記錯, 原來唔使$100

當然係買左正貨先啦~~
我度訂D..果度又訂D...差不多所有款都有訂
係差#06(淨衫褲)日本都斷左版又未再版先冇得訂

SK2 目前離線  
舊 04-02-04, 11:13 PM   #22
SK2
STG人~Pinky命

引用:
我搵呢度訂
http://www.toysstation.net/index.php?id=1 (我無收廣告費的 )
聽講5月先出
我都0係呢度訂左EVA~

呢個網D人開頭以為1000円一隻...
係我問返佢話佢知日本都係1000円一對喎..佢先知道標錯價

SK2 目前離線  
舊 04-03-04, 10:22 AM   #23
^_^
あれぇ?

引用:
呢隻野..日本yahoo見到..要成10,000yen
好似係03年既限定版...只出手辦白件..要自己上色...
入手無望....
但係最近Wonder Festaful冬又見上色月姬pinky
…或者完成品有望

而家係搵緊仲有邊度有pinky#6

^_^ 目前離線  
舊 04-03-04, 10:27 AM   #24
SK2
STG人~Pinky命

引用:
但係最近Wonder Festaful冬又見上色月姬pinky
…或者完成品有望

而家係搵緊仲有邊度有pinky#6
希望隻月姬真係有成品賣啦...個款真係幾正~
pinky#06日本yahoo都有得bid...但我都係等日本再版先訂好過~

SK2 目前離線  
舊 04-03-04, 10:58 AM   #25
^_^
あれぇ?

Lightbulb

引用:
希望隻月姬真係有成品賣啦...個款真係幾正~
pinky#06日本yahoo都有得bid...但我都係等日本再版先訂好過~
#8獠牙look換落佢塊面度應該都幾得
吸血鬼呀

^_^ 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 05:22 PM

手機版 | APP版