Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-19-04, 08:47 PM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
狐忍 討論區 卷2

卷一

動畫71"精彩"片段

大蛇蛇又剝皮啦

原來真係女的...

好正o既一拳

另...唔知點形容呢個猿飛老師......可愛???

另另....
引用:
Originally posted by vov430 :

開啦
我覺得有預謀a
以前竹館o既特訓可不是白練的

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-19-04 10:01 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線  
舊 02-19-04, 09:02 PM   #2
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

註冊日期: Jan 2004
乜唔係話綱手係三忍中o既唯一女姓咩?

奸仔:「
煉獄 目前離線  
舊 02-19-04, 09:04 PM   #3
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by 煉獄 :
大蛇蛇上左女身...個心依然係男

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 02-19-04, 09:04 PM   #4
SherMan
God of Gamer

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
引用:
Originally posted by 煉獄 :
大蛇丸用o左忍術佔用o左人地o既軀殼之嘛
SherMan 目前離線  
舊 02-19-04, 09:05 PM   #5
SherMan

引用:
Originally posted by javaj :

大蛇蛇上左女身...個心依然係男
死咸蛇
舊 02-19-04, 09:13 PM   #6
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
Originally posted by 子龍 :
死咸蛇
關咸乜事
咸先唔會上女人身

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線  
舊 02-19-04, 09:49 PM   #7
爽神

註冊日期: Jun 2002
睇198話唔似係女人wo...唔好話係易容術(易身?)
會唔會又好似白果類

果一拳...抄matrix3架~!?

舊 02-19-04, 09:56 PM   #8
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by 爽神 :
睇198話唔似係女人wo...唔好話係易容術(易身?)
會唔會又好似白果類

...連埋佢把聲都變了......唔係都唔咁講

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 02-19-04, 09:57 PM   #9
爽神

呢個都係大蛇丸 ...

另,不如響一樓加返卷一條link~

舊 02-19-04, 09:58 PM   #10
爽神

引用:

...連埋佢把聲都變了......唔係都唔咁講
睇漫畫已經覺得果個人(大蛇丸)好似白...
所以...可能係同類

舊 02-19-04, 10:03 PM   #11
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
呢個都係大蛇丸 ...

另,不如響一樓加返卷一條link~
加ed

呢一集后半d人樣走樣得好恐怖.........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 02-19-04, 10:06 PM   #12
爽神

其實大蛇丸真係勁...(可能好多忍者都識)
要乜聲有乜聲...
一開始扮果個草忍、風影、大蛇丸自己本身...

諗諗下...變身術一變果個人就會有埋果個人把聲...神奇

此篇文章於 02-19-04 10:15 PM 被 爽神 編輯。
爽神 目前離線  
舊 02-19-04, 10:29 PM   #13
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:

加ed

呢一集后半d人樣走樣得好恐怖.........
我一路睇一路笑到不停....
個個都走哂樣....一D就頭大身細
最正係三代目中果一拳.......

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線  
舊 02-19-04, 10:35 PM   #14
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by 小恐 :
我一路睇一路笑到不停....
個個都走哂樣....一D就頭大身細
最正係三代目中果一拳.......

這就是動感下的結果吧....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 02-19-04, 10:43 PM   #15
SherMan

引用:
其實大蛇丸真係勁...(可能好多忍者都識)
要乜聲有乜聲...
一開始扮果個草忍、風影、大蛇丸自己本身...

諗諗下...變身術一變果個人就會有埋果個人把聲...神奇
卓羅連自己個影都控制到,變一變聲有乜唔得?
舊 02-20-04, 12:49 AM   #16
爽神

引用:
卓羅連自己個影都控制到,變一變聲有乜唔得?
嗯嗯...
漫畫就係咁...邊有得解釋咁多.../

舊 02-20-04, 01:28 AM   #17
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
如果大蛇唔識叫 第一第2代出黎

同猿飛單挑
我覺得佢應該唔夠猿飛打

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線  
舊 02-20-04, 07:51 AM   #18
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by 下雨天 :
如果大蛇唔識叫 第一第2代出黎

同猿飛單挑
我覺得佢應該唔夠猿飛打
你太睇少蛇蛇啦~~~~~
我對佢身手絕對有信心~~~~~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線  
舊 02-20-04, 12:56 PM   #19
supershs
Junior Member

註冊日期: Jan 2004
其實佢同畑鹿驚有咩關係
supershs 目前離線  
舊 02-20-04, 02:45 PM   #20
爽神

引用:
Originally posted by supershs :
其實佢同畑鹿驚有咩關係
你指邊個先~!?大蛇丸!?冇咩關係...

舊 02-21-04, 02:44 AM   #21
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
Originally posted by GEESE :

你太睇少蛇蛇啦~~~~~
我對佢身手絕對有信心~~~~~~~
我對佢身手冇乜信心

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線  
舊 02-21-04, 08:55 AM   #22
SherMan

引用:
Originally posted by supershs :
其實佢同畑鹿驚有咩關係
自來也->第四代->畑鹿驚

大蛇丸同自來也同輩...

所以係畑鹿驚師伯公
舊 02-21-04, 09:19 AM   #23
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

漫畫205......

君麻呂係..........狼人???

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 02-21-04, 11:47 AM   #24
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
漫畫205......

君麻呂係..........狼人???
骨人就真....到底幾時先到鹿丸打...好期待...
君麻呂的血繼結界到底係咩..!?
睇完都係不明白..~_~

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線  
舊 02-21-04, 01:16 PM   #25
爽神

引用:
自來也->第四代->畑鹿驚

大蛇丸同自來也同輩...

所以係畑鹿驚師伯公
太梳啦...
毫無探討既餘地...\/

關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
超合金 討論區 風之幽靈28? 收藏品討論版 1000 07-01-04 09:22 PM
XB/GC PSO Episode I&II 討論區 參 magnum 攻略及心得交流區 404 06-05-04 11:47 AM
手提 PLAYSTATION 發表 + 討論區 neo2046 手提遊戲機討論版 153 04-28-04 01:29 PM
RO 討論區 VOL.16 之 天空之城 尤諾 荒木飛呂彥 PC電腦遊戲討論版 981 12-29-03 06:37 PM
RO 討論區 VOL.13 之 夢幻之島 小嘉 PC電腦遊戲討論版 952 06-15-03 03:24 PM

現在的時間是 06:06 AM

手機版 | APP版