Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-04-06, 10:50 PM   #301
一小英口
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
引用:
作者: Coolam
簽名檔已改!!大家大家請也注明是"G-Zone"盜圖!!!勿令其他清白的game書蒙污!!
ok..

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 10:54 PM   #302
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: Coolam
簽名檔已改!!大家大家請也注明是"G-Zone"盜圖!!!勿令其他清白的game書蒙污!!
知道

舊 06-04-06, 10:59 PM   #303
夜遊人
Banned
睡魔

註冊日期: Apr 2006
呢個topic真係越來越hot,會唔會成為2006年gaf大事之一?
夜遊人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 11:02 PM   #304
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: 夜遊人
呢個topic真係越來越hot,會唔會成為2006年gaf大事之一?
最好做到巴士ar叔吟就差不多
全城話題

舊 06-04-06, 11:10 PM   #305
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
引用:
作者: com1010hkjp
最好做到巴士ar叔吟就差不多
全城話題
而家電影界, 音樂界都話要正視版權問題
一於食住個勢

電視機都有話, 偷野係犯法既

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 11:26 PM   #306
夜遊人
Banned
睡魔

註冊日期: Apr 2006
咁不如整段片話g-zone點侵權啦,最好友埋旁白...
夜遊人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 11:40 PM   #307
lovehinafans
Crazy Gamer
瘋子

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 夜遊人
咁不如整段片話g-zone點侵權啦,最好友埋旁白...
up到某你網站大肆宣揚
lovehinafans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 11:43 PM   #308
春雞
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
支持fei 行動
1)罷賣g-zone (但其實跟本唔會買)
2)簽名檔行動
3)宣傳至各論壇

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
春雞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 11:54 PM   #309
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
引用:
作者: Norm
同人誌之所以叫同人誌就係唔會受版權法影響...否則就叫商業誌啦
嗚哇...咁你又錯了,
同人誌都受版權法影嚮的-w-
只係因為日本方面同人誌可以間接令到原作獲得更多名聲,
所以先唔會無啦啦告人哩

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 12:22 AM   #310
DTS OR AC3
Senior Gamer
眼鏡娘大萌神派遣使者

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 春雞
支持fei 行動
1)罷賣g-zone (但其實跟本唔會買)
2)簽名檔行動
3)宣傳至各論壇
4)拍片直擊出版社XD

http://www.madbaboon.com/bbs/index.php
觀星者光學武裝 Pentax K20D + FA50 F1.4 + Cosina Cosinon-S 50mm F2 + Sigma 135-400 F4.5-5.6 APO DG,70-300 F4-5.6 APO DG Macro + mini Borg 45ED II \ 雞電局呼籲蟻民 惡質牛牛會令電腦腦殘 /
DTS OR AC3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-06, 05:19 PM   #311
湯米
Game Master
灌水中,請不要欺負我

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDtmytmy722
XBox Live Gamertagtmytmy722
想問下點樣改個簽名檔做link???

舊 06-06-06, 05:23 PM   #312
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
控制版面....

舊 06-06-06, 06:54 PM   #313
antony chan
大合奏部隊!

Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: 湯米
想問下點樣改個簽名檔做link???
[url=http://....]文字[/ url]

飛燕,佢地覆左你未?

GGFR
名:Antony ID:49466199
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-06, 02:12 AM   #314
GTO
Insane Gamer
I'm GTO

註冊日期: Jul 2005
XBox Live GamertagKitse Tse
強烈支持原創作品,請對原創作品給予尊重 。

JAM PROJECT WORLD FIGHT 2008 @ HONK KONG!!!

下川みくにLiveTour2008 「ASIAN LOVERS ~Season2~」 in Hongkong
期待JAM,392下一次的來臨
我的XBOX成就
GTO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-06, 11:55 AM   #315
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
any luck with the case?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-06, 04:49 PM   #316
乂EVA1碇真嗣乂
Banned
d of Gamer

註冊日期: Dec 2005
支持支持 我右唱
乂EVA1碇真嗣乂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-06, 11:59 PM   #317
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
有冇咩消息?
唔好掉淡佢呀

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 12:40 AM   #318
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 王龍
有冇咩消息?
唔好掉淡佢呀
有消息我會報告了
總之就是處理中

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 07:11 PM   #319
德莫尼克
Junior Member

註冊日期: May 2006
可能個篇者見到幅圖果時以為係日本人畫XD
因為D畫個名好多時都比網友DELETE左用來儲圖XD
德莫尼克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 11:39 PM   #320
fiddle
Senior Gamer
偽熊貓

註冊日期: Oct 2004
PHP 代碼:
[URL=http://www.gaforum.org/showthread.php?t=140282]GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用 !! [/URL] 
COPY + PASTE + ENTER

舊 06-09-06, 02:46 AM   #321
antony chan
大合奏部隊!

Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: 飛燕
有消息我會報告了
總之就是處理中
加油吧~~我們支持你~

GGFR
名:Antony ID:49466199
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-06, 02:51 PM   #322
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
雖然我唔識各位大大
但我最增人偷圖, 因為自己都試過2次比人偷圖!!!
而且仲要有心delete左個出處同名
太可惡了!!!!

支持大大, 一於告佢地侵犯知識產權!!!!
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-06, 03:51 PM   #323
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
此書的攪手之一 阿里斯 曾私下講:
我哋駛鬼抄佢啲圖......

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-06, 04:13 PM   #324
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 赤目黑龍
咁佢認唔認用了張圖先

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-06, 04:43 PM   #325
fatyee
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 赤目黑龍
佢地唔駛抄飛燕 d 圖... 咁依家出左街o個張又點黎?

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:24 AM

手機版 | APP版