Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-22-04, 06:50 PM   #1
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

註冊日期: Sep 2002
Vagrant Story問題

隻GAME有冇最強武器呢樣野
凍冰冰綠茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-04, 10:40 AM   #2
小光
God of Gamer
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier

有把最強的劍叫Excalibur (エクスカリバー )
我記得好似係係隱藏迷宮Iron Maiden最底層打的
要玩到2周目先可以入Iron Maiden

註:把劍超樣衰的,唔好期望咁高

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-04, 11:57 AM   #3
鬼怪
Game Master
(=´∇`=)にゃん

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDThe_Yasu
記得果時我玩完一周目之後冇將D key 擺落locker........
2 周目乜都冇晒 .............

黄公覆!生涯現役じゃぁぁぁぁあああああーーー(ノ ゜Д゜)ノ ヤライデカ
鬼怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-04, 02:12 PM   #4
ONEone
Insane Gamer
世界級"暴走"騎師

註冊日期: Dec 2003
我想借問聲有無人見到宜家邊到有得賣?
想補完呢隻game~

Animal Crossing
Name: DeNs Town: ~SanBik~ Code: 0215-3890-8285

My AC Catalog
ONEone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-04, 02:41 PM   #5
鬼怪
Game Master
(=´∇`=)にゃん

引用:
作者: ONEone
我想借問聲有無人見到宜家邊到有得賣?
想補完呢隻game~
我都想買返黎收藏......雖則我部PS已經放左出去

黄公覆!生涯現役じゃぁぁぁぁあああああーーー(ノ ゜Д゜)ノ ヤライデカ
舊 06-23-04, 02:44 PM   #6
Matamata
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 鬼怪
我都想買返黎收藏......雖則我部PS已經放左出去
星人附近好似有...又好似冇..
最近網上不斷有邪道, 自行解決吧
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-04, 04:06 PM   #7
小白
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
有冇中文攻略呀?買反黎都唔係太識玩
小白 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-04, 04:15 PM   #8
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

引用:
作者: 小白
有冇中文攻略呀?買反黎都唔係太識玩
我手頭上有本The Game出既攻略...不過本野冇教點合武器

我睇緊呢個網黎玩
http://www.squarecn.com/ff/zhuanti/VS/index.html

不過都係唔明點合武器先會勁
打到而加就黎爆都係用緊D廢廢武器

隻GAME幾好玩ar@@
有得玩battle ability博技正(有D似鬼武者既一閃=0=)
以前第1次玩唔識博..打個兵仔都打成年.....
個故事都唔錯
舊 06-23-04, 04:21 PM   #9
小白

引用:
作者: Kirua
我手頭上有本The Game出既攻略...不過本野冇教點合武器

我睇緊呢個網黎玩
http://www.squarecn.com/ff/zhuanti/VS/index.html

不過都係唔明點合武器先會勁
打到而加就黎爆都係用緊D廢廢武器

隻GAME幾好玩ar@@
有得玩battle ability博技正(有D似鬼武者既一閃=0=)
以前第1次玩唔識博..打個兵仔都打成年.....
個故事都唔錯
唔該晒你呀
隻GAME我前排先至買反黎
打左一個鐘之後停左
(個系統太複雜)
舊 06-23-04, 04:22 PM   #10
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

引用:
唔該晒你呀
隻GAME我前排先至買反黎
打左一個鐘之後停左
(個系統太複雜)
玩落去la@@
打完第1個boss就好好玩@@
舊 06-23-04, 04:26 PM   #11
小白

引用:
作者: Kirua
玩落去la@@
打完第1個boss就好好玩@@
我就好似打到第二個BOSS
D卒仔我就識陰佢(例如遠距離射箭)
之後打個大佬比佢一野扣好多
(印象中好似比佢打三四下就死)
合成系統個D真係太難明
(仲難過我讀書D野)
而家有攻略試下玩反先
舊 06-23-04, 04:27 PM   #12
Matamata
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
我就好似打到第二個BOSS
D卒仔我就識陰佢(例如遠距離射箭)
之後打個大佬比佢一野扣好多
(印象中好似比佢打三四下就死)
合成系統個D真係太難明
(仲難過我讀書D野)
而家有攻略試下玩反先
打大佬係要鬥快架, 佢插你一下, 你要砍佢4下
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-04, 05:14 PM   #13
HaKu

XBox Live GamertagHaKuHK
我果隻都買左好耐呢~~
印象中呢隻係PS上40分作品黎(FAMI通)
當時買左因為冇時間打借左比人..還左比我後都冇玩過LU
暑假先搵番D PS GAME先記得
HaKu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-04, 06:01 PM   #14
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
打大佬如果用o岩屬性既武器, 可以好易打.
我玩1週目時唔識, 用錯晒武器, 試過每下攻擊只能扣1點能源, 照打.......
到2週目時識喇, 易打好多.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-04, 06:07 PM   #15
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

引用:
作者: ahleung
打大佬如果用o岩屬性既武器, 可以好易打.
我玩1週目時唔識, 用錯晒武器, 試過每下攻擊只能扣1點能源, 照打.......
到2週目時識喇, 易打好多.
我有時用晒o岩屬性武器都係扣4~7點血
而加用果D冇視攻擊,屬性既技能(傷害係最大hp-現hp既20%)
血量保持係20以下..一次扣60~70
不過成日死
舊 06-24-04, 10:40 PM   #16
HaKu

XBox Live GamertagHaKuHK
-DEL-

此篇文章於 06-25-04 12:37 PM 被 HaKu 編輯。
HaKu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-04, 10:48 PM   #17
鬼怪
Game Master
(=´∇`=)にゃん

岩屬性之魚仲要打岩位先扣倒......個人覺得十字弓最有利, 走住打~
但係對著D 要切先傷o既大佬就死得.......

論壇跳轉

現在的時間是 12:23 AM

手機版 | APP版