Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-07-20, 12:14 PM   #426
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 野良猫 查看文章
我比較希望二週目有新難度
好似有個HARD MODE吾用得道具....

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
以現實嚟講,E類咁瘦body有咁大對....天然近乎無可能....
R字頭果位吾夠瘦, 水字頭果位夠喇掛.........

舊 04-07-20, 12:36 PM   #427
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
即係出左未呢?

舊 04-07-20, 12:57 PM   #428
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: シェンムー 查看文章
即係出左未呢?
未見實物
未開舖吧?
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 02:50 PM   #429
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
即係出左未呢?
問過SSP同葵芳分別兩間
都係話準時10號先賣
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 02:59 PM   #430
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
引用:
作者: rinxlun 查看文章
問過SSP同葵芳分別兩間
都係話準時10號先賣
Thanks , 即係繼續傻傻的等

舊 04-07-20, 03:02 PM   #431
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
Thanks , 即係繼續傻傻的等
仲有3日
最緊要係10號有
我都唔望佢會偷跑,唔遲已經OK……
舊 04-07-20, 03:13 PM   #432
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

引用:
仲有3日
最緊要係10號有
我都唔望佢會偷跑,唔遲已經OK……
Preload左中文版,
剛好有四日假可以狂打

舊 04-07-20, 03:18 PM   #433
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
Preload左中文版,
剛好有四日假可以狂打
巨巨....買之前,記得清一清HDD...要有90GB ready...

舊 04-07-20, 03:25 PM   #434
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

引用:
作者: darkvolver 查看文章
巨巨....買之前,記得清一清HDD...要有90GB ready...
已download , 部ps4 total 4TB STORGE

舊 04-07-20, 03:28 PM   #435
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Marco 查看文章
如果可以一直用呢套衫打到落最後咁就正
第一睇似為係情趣內衣

舊 04-07-20, 03:39 PM   #436
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
第一睇似為係情趣內衣
我好期待將來嘅 PC 版有 Mod 可以…

By the way, 有消息指單純完成主線需要 25 小時
做埋 Side Quest 就有 35 小時的 Gameplay

舊 04-07-20, 03:50 PM   #437
darkvolver
頹冗

引用:
我好期待將來嘅 PC 版有 Mod 可以…

By the way, 有消息指單純完成主線需要 25 小時
做埋 Side Quest 就有 35 小時的 Gameplay
禁味好羅.....排除大家的疑問。

舊 04-07-20, 03:59 PM   #438
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
一定會有人出黎話故事短

要鬧既點都會搵到野黎鬧既…
舊 04-07-20, 04:00 PM   #439
darkvolver
頹冗

引用:
一定會有人出黎話故事短

要鬧既點都會搵到野黎鬧既…
巨巨都係個句,清左HDD先啦.......

其他人理佢都

舊 04-07-20, 04:04 PM   #440
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
今時今日好多朋友都對 Gameplay 時間好敏感嘛,無計啦 (如果唔係外國都唔會有人報呢d數字)

如果主線 Volume 不變,又假設佢出3部作,咁 75 小時嘅主線 Gameplay 都真係算係咁,無咩要求啦

舊 04-07-20, 04:22 PM   #441
darkvolver
頹冗

引用:
今時今日好多朋友都對 Gameplay 時間好敏感嘛,無計啦 (如果唔係外國都唔會有人報呢d數字)

如果主線 Volume 不變,又假設佢出3部作,咁 75 小時嘅主線 Gameplay 都真係算係咁,無咩要求啦
巨巨我又係個句啦....買之前,記得清一清HDD...要有90GB ready

會不會雙碟?

舊 04-07-20, 04:23 PM   #442
edman27
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:

早排睇希治閣講炒冷飯問題都講得幾好
乜野玩家養出乜野game廠, 個個要求數值化遊戲, 用數字(遊戲時數, 角色數, 版圖, 模組)去做標準去比較.
edman27 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 04:24 PM   #443
edman27
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
巨巨我又係個句啦....買之前,記得清一清HDD...要有90GB ready

會不會雙碟?
1TB SSD 已經DL好, 等10號玩
edman27 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 04:31 PM   #444
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:

會不會雙碟?

唉,呢下真係好糾結,用緊2TB嘅 HDD 都係有d緊張
特別又打緊 Call of Duty 食左160GB
仲有d其他game又會間中玩下,都係時候睇下有邊d唔係常玩嘅揀嚟 delete

唔係一早就講咗係雙 Blu-ray?

舊 04-07-20, 04:32 PM   #445
darkvolver
頹冗

引用:
仲有d其他game又會間中玩下,都係時候睇下有邊d唔係常玩嘅揀嚟 delete

繼RDR2之後,第二隻...都好呀

舊 04-07-20, 04:33 PM   #446
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: edman27 查看文章
早排睇希治閣講炒冷飯問題都講得幾好
乜野玩家養出乜野game廠, 個個要求數值化遊戲, 用數字(遊戲時數, 角色數, 版圖, 模組)去做標準去比較.
諗返20年前用500蚊買隻個半鐘頭就爆機嘅 The Bouncer
我諗用返而家嘅標準應該俾一大班人剷 Square 上到天堂

舊 04-07-20, 04:44 PM   #447
darkvolver
頹冗

引用:
諗返20年前用500蚊買隻個半鐘頭就爆機嘅 The Bouncer
我諗用返而家嘅標準應該俾一大班人剷 Square 上到天堂
9號放工應該有。

舊 04-07-20, 04:47 PM   #448
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
9號放工應該有。
I hope so.
因為 Working from home, 如果收到風真係有嘅話可能都會走出去碰下運氣
無咪買 biohazard 3 (我估應該都係時候跌返少少啦卦)

舊 04-07-20, 05:14 PM   #449
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:

我係2TB+8TB,都差唔多到頂

舊 04-07-20, 05:26 PM   #450
padage
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2016
引用:

ps5仲得825gb, 我覺得唔夠用ssd都係假..
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
[PS4] 當日的期望,今日的誓言 **Final Fantasy VII リメイク 攻略區** darkvolver 攻略及心得交流區 18 04-18-20 09:13 PM
[PS2]FINAL FANTASY X 七曜武器/其他問題討論區 草薙さん 攻略及心得交流區 160 11-06-05 05:44 PM
[FC]Final Fantasy X 移植決定 !! neo2046 電視遊戲討論版 14 07-19-05 11:29 PM
[PS2]Final Fantasy XXL 發表!! neo2046 電視遊戲討論版 27 04-06-04 08:38 AM

現在的時間是 08:31 AM

手機版 | APP版