Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-01-06, 02:48 PM   #876
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 某F
佢無乜突破能力ga咋
成隊英格蘭得佢同埋朗尼有咁既能力,唔係好明點解你會咁講...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-06, 02:53 PM   #877
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: kin~kin
又一句經典
其實我唔多清楚某F會員用乜標準來衡量「突破能力」.a
究竟係咪細哨既盤扭能力,韋利全盛時期既身體質素,蒙哥馬利跑一百米咁既速度...
三樣加埋先叫OK? a

咁計法,祖高爾又真係冇乜突破能力既.a

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-06, 02:57 PM   #878
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 碧克
究竟係咪細哨既盤扭能力,韋利全盛時期既身體質素,蒙哥馬利跑一百米咁既速度...
三樣加埋先叫OK? a

可能帶住波, 100米要跑9秒先為止係爆破能力
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-06, 02:59 PM   #879
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:
三樣加埋先叫OK? a

算吧啦.....英格蘭得個謝四打得架咋~
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-06, 03:01 PM   #880
碧克

引用:
作者: RS 200
算吧啦.....英格蘭得個謝四打得架咋~
咁計法謝4都冇乜突破能力.a

\  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
舊 07-01-06, 03:02 PM   #881
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
0係佢心目中, 謝4係有豁免0既
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-06, 03:05 PM   #882
RS 200

引用:
有謝四就咩都得啦~
舊 07-01-06, 03:09 PM   #883
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
佢係咪以祖亞昆為標準啊?

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-06, 07:30 PM   #884
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
我睇英格蘭d波睇得最開心時都係睇祖高爾插花爆爆爆架咋喎
佢都冇突破能力既話成個英格蘭都冇咩邊個有

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-06, 08:22 PM   #885
某F
我的歌聲裡

引用:
又一句經典
真正既車迷出黎解話啦

ps:
係幾場世界杯表現佢有無做過d似樣既突破??

此篇文章於 07-01-06 08:26 PM 被 某F 編輯。
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-06, 08:23 PM   #886
某F
我的歌聲裡

引用:
三樣加埋先叫OK? a

以現在既標準:係

舊 07-01-06, 08:27 PM   #887
某F
我的歌聲裡

引用:
可能帶住波, 100米要跑9秒先為止係爆破能力
呢d只係叫跑得快矣矣

舊 07-01-06, 08:29 PM   #888
某F
我的歌聲裡

如果講有突破力英格蘭入面得g4同rooney先叫合格

舊 07-01-06, 08:31 PM   #889
某F
我的歌聲裡

引用:
善於強行突破都叫有突破力wo

舊 07-01-06, 08:35 PM   #890
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
今晚場波好似搵阿根廷球證吹喎!
有點上帝之哨的味道.
艾力臣如果要玩野!
唔該今晚出禾確特拍朗尼玩下.
帶佢來遊埠唔係太好喎!

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-06, 08:39 PM   #891
Hayato
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
G4突破能力同JC & R9差唔多
所以唔好再叫佢打防中喇
Hayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-06, 08:50 PM   #892
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
利物蒲 官方訪問一段

When Steven Gerrard was asked, on the eve of today's quarter-final against Portugal, whether England could win the tournament if they carried on playing the way they have played in their first four matches, he avoided the verbal formulations used by most of the squad, including the head coach, to deflect the unwelcome thought.
"I don't think so," he said, missing a beat. "Do you? I don't."

http://www.liverpoolfc.tv/news/drill...60701-0828.htm

raise game or we are on the plane

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-06, 09:22 PM   #893
RS 200

引用:
真正既車迷出黎解話啦

ps:
係幾場世界杯表現佢有無做過d似樣既突破??
引用:
如果講有突破力英格蘭入面得g4同rooney先叫合格
咁o係呢幾場世界杯入面,唔通謝四又做過一d似類o既突破??
舊 07-01-06, 09:28 PM   #894
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: RS 200
咁o係呢幾場世界杯入面,唔通謝四又做過一d似類o既突破??
印象中有一兩下要爆,搏到對手犯規(黃牌)

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-06, 09:32 PM   #895
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
今夜面對葡萄牙...
對手少左迪高,C17可能倦勤...
要破史高拉利...還歐國盃仇...
希望係時候喇...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-06, 11:08 PM   #896
碧克

引用:
善於強行突破都叫有突破力wo
你話我講個標準係嘛.
謝4速度同祖高爾唔差幾遠,謝4應該全速跑快少少.
身體質素謝4係唔錯,
但盤扭技術謝4同祖高爾起碼差一班.
以你標準計,祖高爾冇乜突破能力,謝4都唔會好得去邊.

你D分析能力真係力逼中村14,我自愧不如.

\  /

舊 07-01-06, 11:36 PM   #897
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
你話我講個標準係嘛.
謝4速度同祖高爾唔差幾遠,謝4應該全速跑快少少.
身體質素謝4係唔錯,
但盤扭技術謝4同祖高爾起碼差一班.
以你標準計,祖高爾冇乜突破能力,謝4都唔會好得去邊.

你D分析能力真係力逼中村14,我自愧不如.
我認同
g4扭得....j.cole唔得
真係高見,亦都無話可說

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-06, 11:54 PM   #898
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: 啤梨王子
我認同
g4扭得....j.cole唔得
真係高見,亦都無話可說
你應該係要講護球技術