Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館 > 照相館研習區

主題工具 顯示模式
舊 09-24-06, 03:29 AM   #1
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
「中環天星碼頭」 - Other stuffs

今日最佳照片: D o u b l e - T r i p t y c h !

KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 10:57 PM   #2
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

惡搞 #1

我的志願:
成為成功率達九成的靈異攝影師,
接 assignment 到德國古堡拍靈異照片,
巧遇戴貓耳朵的小小吸血鬼...
舊 09-24-06, 11:22 PM   #3
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

惡搞 #2

溶晒... 唔掂唔掂... (口水猛流)

舊 09-25-06, 02:12 AM   #4
Rosicky
God of Gamer
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
我有張相和你的#4幾乎一樣

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-06, 10:56 AM   #5
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
#5超讚~
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-06, 09:29 PM   #6
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP
引用:
作者: 奸詐餅
#5超讚~
超讚咩先?? 果個實力派演員ar?

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-06, 02:23 AM   #7
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

今晚, 陳先生 (請不要說名字) 終於為藝術犧牲了!

by 陳生

老實說我蠻喜歡這個 look 的... 反正我今晚全滅, 以後拍這種好了!
舊 11-11-06, 02:33 AM   #8
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: KKH
今晚, 陳先生 (請不要說名字) 終於為藝術犧牲了!

by 陳生

老實說我蠻喜歡這個 look 的... 反正我今晚全滅, 以後拍這種好了!
真係全滅?我見你影左成晚喎

舊 11-11-06, 02:43 AM   #9
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

鞋~~~~ 唔專心又唔用腦之過.
舊 11-11-06, 10:31 AM   #10
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
做咩留左張相係度...= ="

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:23 AM

手機版 | APP版