Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-18-08, 01:40 PM   #251
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: 天空 查看文章
GOOD 喎~ 我買開個間都貴左

可能要食死 game
貴$20-30我接受到
over左呢個數都買~我覺系條大水魚囉

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 01:55 PM   #252
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
剛剛係188 $299 (友情價)入手。

另外………

抽獎中多一隻 呵~呵~呵~

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 02:00 PM   #253
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
真係好彩
有冇得即刻換左佢?
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 02:03 PM   #254
Crazy Gamer

引用:
作者: 斯羅 查看文章
真係好彩
有冇得即刻換左佢?
係要即場擦,即場拿。
即場俾番張飛佢。
因為出左門口,
過後不得追討喎。

verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 02:03 PM   #255
CHEUNG724
Junior Member

註冊日期: Mar 2008
灣仔188已到貨,訂左仍然$299,今晚要通頂了
CHEUNG724 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 02:04 PM   #256
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: verdy_returner 查看文章
係要即場擦,即場拿。
即場俾番張飛佢。
因為出左門口,
過後不得追討喎。
你會唔唔放??
我驚我fd買唔到

ps:點解會有得抽獎?

舊 03-18-08, 02:07 PM   #257
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
作者: DC 97 查看文章
你會唔唔放??
我驚我fd買唔到

行貨刮刮咭...4獎...

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 02:07 PM   #258
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
188 驚hit, 無訂walk-in, $330

此篇文章於 03-18-08 02:10 PM 被 ahleung 編輯。
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 02:08 PM   #259
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
你會唔唔放??
我驚我fd買唔到

第一批有刷刷卡, 我個FD中左條巾巾

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 02:10 PM   #260
Crazy Gamer

引用:
你會唔唔放??
我驚我fd買唔到

剛剛用$300放左俾我同事啦!
可以的話快d去拿game啦!

舊 03-18-08, 02:10 PM   #261
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
即場有?
我系型高咪應該即有野送?

引用:
作者: verdy_returner 查看文章
剛剛用$300放左俾我同事啦!
可以的話快d去拿game啦!
OH~
我都想早d拎=_=

此篇文章於 03-18-08 02:13 PM 被 DC 97 編輯。
舊 03-18-08, 02:10 PM   #262
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
我買果道話毛巾係最基本既獎, 人人有份喎
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 02:12 PM   #263
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

引用:
作者: ahleung 查看文章
我買果道話毛巾係最基本既獎, 人人有份喎

係咩?佢好似好高興WOR
引用:
即場有?
我系型高咪應該即有野送?
張卡好似係盒面

舊 03-18-08, 02:13 PM   #264
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
旺角區有冇呀我想問...
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 02:14 PM   #265
DC 97
The One

PSN  IDDC97
我想知送game系咪大獎

舊 03-18-08, 02:15 PM   #266
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
我想知送game系咪大獎
4獎...
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=247

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 02:17 PM   #267
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
係咩?佢好似好高興WOR

張卡好似係盒面
我剛剛打左去i_gamxr問,佢話下午遲少少有,不過今日係會有的

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 02:20 PM   #268
shukei
Game Master
大將軍王

註冊日期: Aug 2002
我想問下置樂無訂會唔會都有得賣....貴都ok
有無人可以幫我問問或者畀個電話我都好> <

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」

此篇文章於 03-18-08 02:23 PM 被 shukei 編輯。
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 02:24 PM   #269
wongja0708

註冊日期: Dec 2004
今日有 360版
PS3 版變左未知

唔知抽到乜呢 @@

wongja0708 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 02:27 PM   #270
普通人一個
NEO ZEON萬歲

r6v2已經出左,唔知360版既ARMORED CORE For Answer出左未呢,e隻我都好期待,不過未出就玩住r6v2先

『等價交換』
舊 03-18-08, 02:28 PM   #271
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

引用:
作者: 普通人一個 查看文章
我剛剛打左去i_gamxr問,佢話下午遲少少有,不過今日係會有的
GOOD WOR
不過我都派左人出去打聽喇

舊 03-18-08, 02:47 PM   #272
Crazy Gamer

引用:
作者: wongja0708 查看文章
今日有 360版
PS3 版變左未知

唔知抽到乜呢 @@
PS3聽日啦!
$3xx (實數未知)

舊 03-18-08, 02:58 PM   #273
terryskw
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
荃灣.... 要食game 既關係.... $380....

舊 03-18-08, 02:59 PM   #274
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
貴$20-30我接受到
over左呢個數都買~我覺系條大水魚囉

我都係呢個心態

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 03:07 PM   #275
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:
作者: terryskw 查看文章
荃灣.... 要食game 既關係.... $380....
遲多幾個鐘一係無晒一係4xx............

其實點解唔一早訂呢,現在咪又係要買,一早訂左就唔駛煩

『等價交換』

論壇跳轉

現在的時間是 10:09 PM

手機版 | APP版