Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-16-13, 09:42 PM   #1
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
點處理前度的東西?

例如 : 禮物, 衫褲, 書信, 相片!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-13, 11:17 PM   #2
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
衫褲照著, 其他收埋

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-13, 11:24 PM   #3
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
有用或自己中意既野咪留,冇用就掉哂佢
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-13, 12:54 AM   #4
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
大金製造討論

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-13, 04:00 AM   #5
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
你又點呢~

舊 04-17-13, 11:15 AM   #6
Syoudou
Insane Gamer
L

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDSyoudouSeigen
打俾佢問佢要唔要返,唔要就一袋過。

此篇文章於 04-17-13 11:57 AM 被 Syoudou 編輯。
Syoudou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-13, 11:17 AM   #7
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
通知佢拎返佢想拎既野,逾時不候

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-13, 01:54 PM   #8
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
我見其他forum通常會同網友分享, 特別係精彩既相同影片

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-13, 08:34 AM   #9
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
值錢的拎晒去賣,扔
吾值錢就CALL前度出來,係前度面前燒左D野

都分左手重留D野做乜,放低哂找過段新恋情好過
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-13, 11:31 AM   #10
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
全數保留入箱

舊 04-18-13, 11:39 AM   #11
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
實體相photo會撕(電子檔會keep),其他就會保留
我會話,呢d都係我人生的一部份.,如果咁都唔得,真係分手算
人人都會有過去,無理由因為你一個人而抺殺過去.....
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-13, 12:03 PM   #12
綾小路雷太

引用:
作者: sunhikari 查看文章
我會話,呢d都係我人生的一部份.,如果咁都唔得,真係分手算
人人都會有過去,無理由因為你一個人而抺殺過去.....
同意。我留到既都留。
其實唔只女友,朋友送既禮都係一樣

始終,呢D都係某人在某刻當下既心意黎,至少呢一件事係事實嘛。

反而好多時有D女仔會誤會:你留前度既野,其實係咪想舊情復熾?
呢個時候,解釋又煩,唔解釋又煩,真係好煩,唉。

舊 04-18-13, 01:27 PM   #13
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
大金製造討論
最近我個虎穴(貨倉)要搬, PACKING 時先發現有兩箱身野!

舊 04-18-13, 01:57 PM   #14
才子
量地總監

引用:
作者: KIM 查看文章
最近我個虎穴(貨倉)要搬, PACKING 時先發現有兩箱身野!
黑白床照

(`・ω・´)
舊 04-18-13, 02:30 PM   #15
綾小路雷太

引用:
作者: 才子 查看文章
黑白床照
閃卡

舊 04-18-13, 04:02 PM   #16
KIM
GAF足球隊金虎拾號

呢D野人人都實有架啦~家下就係討論緊點處理!

(兩位再OT就BAN7日!!!)

舊 04-18-13, 04:07 PM   #17
才子
量地總監

sry, 我冇影過床照!!

(`・ω・´)
舊 04-18-13, 10:57 PM   #18
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
垃圾桶

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-13, 12:07 AM   #19
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: KIM 查看文章
呢D野人人都實有架啦~家下就係討論緊點處理!

(兩位再OT就BAN7日!!!)
咁講即係你有啦~(逃)

舊 04-19-13, 12:11 AM   #20
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
衣物:
http://www.had.gov.hk/tc/public_serv...o_rec_ban_sch/

禮物:
http://www.gaforum.org/forumdisplay.php?f=20

書信, 相片:
碎紙機=》垃圾桶

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-13, 02:41 AM   #21
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
同意。我留到既都留。

始終,呢D都係某人在某刻當下既心意黎,至少呢一件事係事實嘛。

反而好多時有D女仔會誤會:你留前度既野,其實係咪想舊情復熾?
完全同意,
我都有留低,
其實個個都有過去,
咁都唔接受, 都好驚, 掉完咪又係驚
分手算

舊 04-19-13, 03:22 PM   #22
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
同意。我留到既都留。

前度口水都飲唔少, 唔通又要..... 出黎 ?

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-13, 12:44 AM   #23
二伍

註冊日期: Sep 2002
就咁放落柜桶
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-13, 12:46 AM   #24
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: siuterry 查看文章
完全同意,
我都有留低,
其實個個都有過去,
咁都唔接受, 都好驚, 掉完咪又係驚
分手算
每人都有自己歷史, 為什麼要迫人DEL!!!

舊 04-20-13, 10:30 AM   #25
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
今日你點對堆野, 日後咪可以咁對返我

每個人都有過去啦, 留係度唔俾人知咪得囉
版大都可以收埋係倉咁耐無事發生, 姐係呢招係work
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:33 AM