Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-09-12, 10:16 PM   #351
imons
Senior Gamer
妄想怪獸

註冊日期: Mar 2010
今集好似千反田賣萌專題一樣.....
imons 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 12:21 AM   #352
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
唔明點解要遮住家姐塊面,佢友唔係D咩神秘人物... 雖則之前都好幾次擺個細佬上檯。

漫研Vocaloid + 不知火 www

但今集既cosplay重點唔係佢地,反而係大小姐。

話口未完,繼豐崎後,而家連竹達同壽美南子都出黎客串,而家只日笠。福山下幾集都會繼續見到佢。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 12:25 AM   #353
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
ed
千反田
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 12:50 AM   #354
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
更正

係娜可奈奈
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 12:58 AM   #355
imons
妄想怪獸

引用:
作者: 小嘉 查看文章
更正

係娜可奈奈
侍魂嘛.....
算係上一個世代既人物喇.........
舊 07-10-12, 01:24 AM   #356
Iro
God of Gamer
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: imons 查看文章
侍魂嘛.....
咩咁講 我好鍾意佢架 果時打街機侍魂雖然好渣 但係都要用佢 (對不知火舞無咩感覺)
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 02:00 AM   #357
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
姐姐係last boss所以唔可以露面
奉太郎即刻轉軚就為左可以自己一個超閒留守
好奇漫研果邊點解唔係個個都cos??

今個ed襯返套片
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 10:52 AM   #358
hahahaaaa

註冊日期: Jan 2007
姐姐出場都唔見樣

大半集都係大小姐賣萌

ED2
hahahaaaa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 07:19 PM   #359
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
看到網絡中的氷菓亂入其他ACG人物圖片截圖才看這集,
一看到NAKORURU cosplay覺得奇怪,後來ED工作人員名單發現SNK PLAYMORE才……
京ANI竟然與SNK合作……
出現那麼久遠的經典遊戲人物在故事內。
V家出現反而不覺得奇怪,不過真的很少ACG作品「客串」這集了。

另外,感覺上今集重點是千反田在攝影部拍女僕、啦啦隊等造型照賣萌。

舊 07-11-12, 10:56 PM   #360
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005

太古城書店入手
封面下內有乾坤!! (雙封面)

舊 07-12-12, 06:58 PM   #361
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
完全唔buy大小姐賣萌, 直頭討厭佢!!!~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 07:55 PM   #362
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: imons 查看文章
侍魂嘛.....
漫畫版第11 人都超過30 年了 b

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 07-14-12 08:14 PM 被 HAKAIDER 編輯。
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 08:36 PM   #363
金屬史萊姆

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
漫畫版第11 人都超過30 年了 b
睇完今集...
我突然想起[便當]...其中有一集又係文化祭...
有人cos龍珠個無限賣章魚燒...
金屬史萊姆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-12, 01:04 PM   #364
gingq7

註冊日期: May 2008
8-11集呢段真係唔錯...
戲內,戲外都處理得好好; 原著既故事好, 京動又拍得好
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-12, 01:13 PM   #365
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: kyu 查看文章
看到網絡中的氷菓亂入其他ACG人物圖片截圖才看這集,
一看到NAKORURU cosplay覺得奇怪,後來ED工作人員名單發現SNK PLAYMORE才……
京ANI竟然與SNK合作……
出現那麼久遠的經典遊戲人物在故事內。
V家出現反而不覺得奇怪,不過真的很少ACG作品「客串」這集了。

另外,感覺上今集重點是千反田在攝影部拍女僕、啦啦隊等造型照賣萌。
用呢D版權物點都要同版權持有人傾

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-12, 02:08 PM   #366
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
引用:
作者: mikemike 查看文章
用呢D版權物點都要同版權持有人傾
不過原本係LEI-LEI
可能和GAPCOM 傾唔掂或者冇諗過用LEI-LEI

舊 07-16-12, 03:37 PM   #367
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
巫女VS兩性人
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 06:38 PM   #368
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
今集終於有埋日笠陽子客串,HTT五女總算全部亮相。

奉太朗偷睇大小姐cosplay寫真集被發現。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 08:36 PM   #369
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
漫研咁即興都得

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 09:06 PM   #370
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
漫研會長計過的?
睇相再加一句用左未……真係……

舊 07-16-12, 10:06 PM   #371
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
漫研真係好野
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 02:46 AM   #372
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
奉太朗偷睇大小姐cosplay好正
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 10:11 AM   #373
hahahaaaa

註冊日期: Jan 2007
漫研會長

奉太郎人贓並獲

乜黃昏白骨現係少女漫畫呢架
hahahaaaa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-12, 11:45 AM   #374
imons
妄想怪獸

千反田cosplay 中lady look唔錯,
其他maid, cheer才街都係,唔矜貴。
舊 07-18-12, 09:30 PM   #375
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
千反田COS證據
小鹿亂撞

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」総合THREAD丨 二期確定?! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1008 01-14-24 06:11 PM
[動畫] 松本零士 アニメ作品 総合THREAD丨「宇宙海賊キャプテンハーロック」CGアニメ映画化決定 money 日本動漫畫討論版 8 12-19-15 02:18 PM

現在的時間是 03:37 PM

手機版 | APP版