Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-08-07, 12:26 AM   #51
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
[路過]

笨大比D驚喜啦
ドモン:「ガンダ~~ムッ!!」

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 09-08-07, 12:43 AM   #52
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: money 查看文章
由於版權個位有毎日放送
一定有OO或者SEED了
其實「每日放送」點解?明明應該係「每週」

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 09-08-07, 12:52 AM   #53
SLAER
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDCyrus_faith0706
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
[路過]

笨大比D驚喜啦
聲控mode
整mic位響mon度~
對住個mon大叫gundam,tack手指.......之後先出擊,
又可以簡自動出擊唔駛咁樣衰
SLAER 目前離線  
舊 09-08-07, 03:43 AM   #54
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
電視台.......

sugihara 目前離線  
舊 09-08-07, 04:23 AM   #55
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: sugihara 查看文章
電視台.......
o下……間間電視台都每日放送o架啦,
唔通會有電視台突然有日乜都唔播乎!?

呂鳳仙 目前離線  
舊 09-08-07, 04:26 AM   #56
電腦忍者
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
間電視台叫"每日放送"........
電腦忍者 目前離線  
舊 09-08-07, 06:17 PM   #57
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
引用:
作者: sugihara 查看文章
電視台.......
引用:
引用:
作者: 電腦忍者 查看文章
我笑了

拖走............................

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線  
舊 09-08-07, 07:31 PM   #58
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: 電腦忍者 查看文章
真係估佢唔到

引用:
作者: vov430 查看文章
我笑了

拖走............................

呂鳳仙 目前離線  
舊 09-08-07, 07:33 PM   #59
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
路過

我想若果有wing zero.............那兩支槍點算

殖民星都死

舊 09-08-07, 08:49 PM   #60
ambrose35hk
Game Master

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: darkvolver 查看文章
路過

我想若果有wing zero.............那兩支槍點算

殖民星都死
wing咪當炮機law............

講真果句..........g 真係出到咩...........
2d 格鬥就話得姐........
g gundam 果d機如果比人拉一拉打..........
ambrose35hk 目前離線  
舊 09-08-07, 09:25 PM   #61
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
[路過]

笨大比D驚喜啦
你手指拍到咁響先算啦.

舊 09-08-07, 09:44 PM   #62
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
作者: ambrose35hk 查看文章

講真果句..........g 真係出到咩...........
g gundam 果d機如果比人拉一拉打..........
G GUNDAM有全gundam最熱血配音o既バ~~~ルガン~ ga

而家近代有邊個出バ~~~ルガン~ 有杜門咁熱血

舊 09-08-07, 09:47 PM   #63
jyeung1
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
會吾會係
機動武鬥傳(冇記錯名)

爆Seed改出絕招
止水明鏡
閃光掌
jyeung1 目前離線  
舊 09-08-07, 11:32 PM   #64
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: ambrose35hk 查看文章

如果套返落seed vs.

G 系列就係格鬥機.

WING 當 FREEDOM.

X 系列當射擊機. 而且又有部有浮游炮機.

正常來講唔會用呢幾套作品.受歡迎情度唔夠0079,Z,SEED 系列.

始終OO就播出應該好大機會有份.宣傳十足.
KENSNAKE 目前離線  
舊 09-08-07, 11:44 PM   #65
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
路過

殖民星都死
放心la,係VS既世界,就算中左核彈 D機都依然四肢健全咁企響度

以下為W0C妄想+廢up
A:單發buster rifle
AB:合體buster rifle
CS:轉轉炮@@

參考自PS2版seed-d新加個隻"蟹"...

舊 09-08-07, 11:45 PM   #66
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: chow263 查看文章
放心la,係VS既世界,就算中左核彈 D機都依然四肢健全咁企響度

CS:轉轉炮
.........十成十無用
W個時.......轉得慢到佢...仲未計起手時間同硬直
個角度又係差到爆
同ps2隻蟹差好遠

舊 09-08-07, 11:47 PM   #67
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: POISON 查看文章
CS:轉轉炮
.........十成十無用
W個時.......轉得慢到佢...仲未計起手時間同硬直
個角度又係差到爆
同ps2隻蟹差好遠
我經常俾電腦轉中
玩ACE.2個時呢招 成個過程不足3秒

此篇文章於 09-08-07 11:52 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線  
舊 09-08-07, 11:49 PM   #68
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
我經常俾電腦轉中
W得兩支,蟹有四支仲要咁鬼快
差幾遠
而且.....睇返seed-d既場.....好多場都好難用呢招

舊 09-08-07, 11:50 PM   #69
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
我估係 UC vs SEED....
好似無雙禁冇野出到出隻OROCHI....
Avelcain 目前離線  
舊 09-08-07, 11:59 PM   #70
darkvolver
頹冗

引用:

笑左

舊 09-09-07, 01:04 PM   #71
waitwait
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
引用:
笑左
轉轉炮如果直升機咁樣轉上去都幾型ga

舊 09-09-07, 02:35 PM   #72
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
始終OO就播出應該好大機會有份.宣傳十足.
我始終覺得唔係00
就算你話套野播完先出,但若果套野唔受歡迎,咁到時咪大獲
就算有00,都應該唔係依隻

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線  
舊 09-09-07, 03:41 PM   #73
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: mario0606 查看文章
我始終覺得唔係00
就算你話套野播完先出,但若果套野唔受歡迎,咁到時咪大獲
就算有00,都應該唔係依隻
我覺得套野受唔受歡迎關係唔太大,
玩seed vs2 ge人有幾多個鍾意seed d ?

出oo做勢機會我覺得唔底

我自己就希望係ALL STAR

真!DC 目前離線  
舊 09-09-07, 07:05 PM   #74
darkvolver
頹冗

我期待重高vs destory

b

舊 09-09-07, 07:17 PM   #75
waitwait
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
ZDX既機 +SEED d既motion同爆氣+GDX個camera就正la~^^

論壇跳轉

現在的時間是 10:24 AM

手機版 | APP版