Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 01-11-07, 05:43 PM   #1
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
仲記得 Jack in the Box 嗎?

記得以前佢都有o係香港開店,
不過依家要食, 都係要o黎美國至食到啦~

無聊幾攝, 今晚 @ Jack in the Box~

咁就六個幾~~

Taco 一個~ 我叫兩個 99 Cents~

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album

此篇文章於 01-11-07 06:37 PM 被 Super Bus 編輯。
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-07, 06:09 PM   #2
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
抵食喎
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-07, 06:16 PM   #3
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
夠兩個人食 o_O

6個幾兩個人食又唔錯wo ...

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-07, 06:21 PM   #4
IamO
無聊人一號

記得以前causeway bay 有2間
一間在百德新街
一間是現在的大家樂

(溫習的好地方 )

舊 01-11-07, 06:22 PM   #5
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: Kaiser 查看文章
夠兩個人食 o_O

6個幾兩個人食又唔錯wo ...
我一個人食o既

偏偏我食極都唔肥, 但係我又要食咁多先至夠...

舊 01-11-07, 06:32 PM   #6
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

註冊日期: Jan 2002
好懷念初中果陣係創興廣場地下食佢果個磨菇雞扒包套餐.....

Click---> 大陸創意毒食物------[版主按]:中國大陸各省地區各項有問題食物新聞。<---
Click--->[電玩產業]全球轟動Capcom 2007年10月10日: << 1010魔物獵人空投支票 >>事件
Abale~姬絲汀小美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-07, 07:42 PM   #7
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: Abale~姬絲汀小美 查看文章
好懷念初中果陣係創興廣場地下食佢果個磨菇雞扒包套餐.....
呢個只係有緣食過一次..
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-07, 07:45 PM   #8
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
自己未曾起香港食過Jack in the box.....
只係試過Wendy....

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-07, 08:00 PM   #9
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDradzinskiJP
我想問下果個 sandwich係點架
拉辛斯基 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-07, 10:00 PM   #10
sgouki
gakky奸爸dee

D洋蔥圈好正.............

舊 01-11-07, 10:27 PM   #11
Frozen Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
懷念 JACK IN THE BOX 的 荷包雞

Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-07, 10:38 PM   #12
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
我記得以前西九龍同太古溜冰場都有, 踩冰踩到累時有得食
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-07, 11:04 PM   #13
N3-
Crazy Gamer
爆音人生

註冊日期: Mar 2006
記得
但已經完全忘記佢有咩特別...
只係食過一兩次

反而Wendy's就好記得D焗薯同自已pump茄汁~

______\__-|
________Altair
N3- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 08:15 PM   #14
奇妙Go1
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch IDSW-5775-8285-5498
3DS Friend Code2079 9485 5065
PSN  IDsalabit911
XBox Live Gamertagsalabit911
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
我記得以前西九龍同太古溜冰場都有, 踩冰踩到累時有得食

記得好細個都有食過, 係近頂樓, 咁啱果年西九龍頂層有過山車坐.
奇妙Go1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 09:07 PM   #15
赤青焚風
Dante

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: Super Bus 查看文章
我一個人食o既

偏偏我食極都唔肥, 但係我又要食咁多先至夠...
唉, 食極都唔肥呢家野, 實在羡"殺"旁人.....
好好食咁喎,點解好食既快餐店響香港冇立足之處??? Burger King, Wendy...就算唔係樣樣好食, 都叫做多個選擇呀, 依家俾M記壟斷晒...
消費者真慘

赤青焚風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-07, 12:53 AM   #16
Ayumania
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
好懷念...
最鍾意食ONION RING
雖然當時佢一個包既價錢已經可以嚮M記買到一個餐
但係佢D包真係好好味, 料又足

Ayumania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-07, 12:59 AM   #17
Kaiser
ドウケシ

我好記得Jack in the Box同Wendy's D包大到阿媽都唔認得...
仲有比起麥當勞當年的價錢貴...

當年係荃灣廣場食Wendy's,都係求左父母好耐先肯買俾我食...

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-07, 02:10 AM   #18
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: N3- 查看文章
記得
但已經完全忘記佢有咩特別...
只係食過一兩次

反而Wendy's就好記得D焗薯同自已pump茄汁~
Wendy's o既漢堡包真係超正!(平面方角漢堡扒),同埋d牛油焗薯真係正到.....

可惜而家已經冇得食喇!
Hoffman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-07, 09:38 AM   #19
Q- 
Game Master
      ①   

註冊日期: Mar 2003
我睇兩個人未必夠,不過一個人食都幾撐下…
但都幾扺喎!$8.5有兩隻Taco/雞Sandwich!個餐就$30差唔多啦~
(o個邊Tax果真不少)
引用:
作者: 赤青焚風 查看文章
好好食咁喎,點解好食既快餐店響香港冇立足之處??? Burger King, Wendy...就算唔係樣樣好食, 都叫做多個選擇呀, 依家俾M記壟斷晒...
消費者真慘
其實香港係咩o既一個地方呢?真係愈諗愈恐佈…
而家M同K都搞到不三不四咁… 唉…
想有Taco哩o的美國o野*隨便食下,妙想天開啊…
*雖則原自Mexico

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-07, 12:00 PM   #20
村雨末子
過氣女皇

註冊日期: Sep 2002
好懷念磨菇雞扒包
以前係銅鑼灣返工時
一個星期會食一次
雖然貴少少
不過非常好食

一切也停在這個時間

我個nana谷
news://news.visualmedia.com.hk/comics.nana

我個網上日記
http://www.wretch.cc/blog/nanaL
村雨末子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-07, 12:43 PM   #21
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: 赤青焚風 查看文章
消費者真慘
其實我地都要自己反醒下...
點解有既時候唔多d去?偏偏到冇既時候先黎懷念?

哈仔就係一個好例子,平日冇乜人,臨摺前幾日就大排長龍,人人話唔捨得?

香港人...唉...

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-07, 01:51 PM   #22
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
剩係知有呢間快餐, 但一次都無食過
其實我好少食美式快餐, 剩係對d包有興趣
m記都幫襯過唔多於一百次, 何況係JIB

法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-07, 03:48 PM   #23
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: Q-  查看文章
我睇兩個人未必夠,不過一個人食都幾撐下…
但都幾扺喎!$8.5有兩隻Taco/雞Sandwich!個餐就$30差唔多啦~
(o個邊Tax果真不少)

其實香港係咩o既一個地方呢?真係愈諗愈恐佈…
而家M同K都搞到不三不四咁… 唉…
想有Taco哩o的美國o野*隨便食下,妙想天開啊…
*雖則原自Mexico
如果香港可以有 Taco Bell 就好啦,
D野都幾好味下~~

冇法啦, 鬼叫 M 記o係香港越做越大咩,
其他人想揾位入都難啦...

追加--幾日前@M記

一個 Big Mac 套餐加麥樂雞, 咁就九個幾...

舊 01-13-07, 04:43 PM   #24
URA
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
岩岩上網搵到張香港Jack in the Box既宣傳單張

舊 01-14-07, 01:26 PM   #25
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 奇妙的藍鬚子 查看文章
記得好細個都有食過, 係近頂樓, 咁啱果年西九龍頂層有過山車坐.

係頂層, 不過係冰場裡面 wor, 唔係去踩冰都無得食
個時細個覺得貴, e+ M 記又加到咁貴, 真係後悔無食多幾次
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Dreamcast 之死因 ?????? labeebilly 電視遊戲討論版 32 07-13-06 11:04 PM
[全機種]美國Sega新作Samurai Jack: The Shadow of Aku,3/16發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 8 02-02-04 09:58 PM
問關於vga box 同 tv box 爸爸 手機資訊/電腦軟硬討論 5 03-20-03 02:27 PM
tv box有無好介紹?_? ai. 手機資訊/電腦軟硬討論 6 02-24-03 12:59 AM
千嬅最新大碟《Miriam's Music Box》2002-11-22 推出 dan Neo Music UNIVERSE 35 11-28-02 07:45 PM

現在的時間是 06:05 AM

手機版 | APP版