Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 12-09-10, 02:08 PM   #851
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
Rondo今年進攻既意慾好似低左
好似今場出手只係3次
不過助攻有十三個

舊 12-09-10, 06:33 PM   #852
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Penny仔 查看文章
heat 終於上力....贏到呢場係一個指標喇
Heat自從LBJ兵諫後, 睇左幾場波, 三巨頭真係打得好左.
Bosh 接波後反應明顯快左, 同埋多左入去內線接波, LBJ 主導左進攻, Wade專注得分...

Amare最近狂爆,勁!!
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-10, 08:52 PM   #853
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: rienno_ccw 查看文章
Heat自從LBJ兵諫後, 睇左幾場波, 三巨頭真係打得好左.
Bosh 接波後反應明顯快左, 同埋多左入去內線接波, LBJ 主導左進攻, Wade專注得分...

Amare最近狂爆,勁!!
終於睇到比較清晰的分工合作,而非輪流渣波
近期wade表現強勢....
連續3場0分的大Z突然爆珠, jazz 肯定講晒粗口

amare已經連續6場30+,足以令質疑佢的人暫時收口
多得amare帶契, 連帶felton都打出all star level 表現

D Antoni應該好好反省下啦,
amare交比Gentry練左一年,已經進步咁大....早幾年amare邊有可能有如此影響力
而家我警告D Antoni唔好用殘amare啊

此篇文章於 12-09-10 09:00 PM 被 Penny仔 編輯。
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-10, 09:16 PM   #854
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
NYK冇pick不過有唔錯的即時戰力球員,
唔知仲換唔換安東尼?

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-10, 09:24 PM   #855
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Penny仔 查看文章
D Antoni應該好好反省下啦,
amare交比Gentry練左一年,已經進步咁大....早幾年amare邊有可能有如此影響力
而家我警告D Antoni唔好用殘amare啊
好難唔俾佢用殘,
而家成隊NY先輪流用得7人

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-10, 09:32 PM   #856
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
好難唔俾佢用殘,
而家成隊NY先輪流用得7人
D Antoni呢條友仔.....完全唔識變通
D Antoni籃球哲學可能規定唔可以用多過8個人
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-10, 12:16 AM   #857
Sar8
The One

今日四球key ball
felton雖然扭過左calderon(應該係)
但果球真係驚險..

舊 12-10-10, 08:45 AM   #858
Sar8
The One

琴晚甩褲又雙20

舊 12-10-10, 09:42 AM   #859
石光

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
尋日睇對雀屎...熱火好多時都企錯位...有時幾個球員都企同一個位..
搞到進攻同防守都有自己友爭波仔ge情況出現
而且bosh的穩定情況真係有待改善...好多時控波控唔得幾耐...就俾人搶到
但無論如何...熱火班香腸們開始上力喇~~~~
而家仲係唔係"好得"的熱火已經6連勝...真係唔知個個都"返晒黎"會變成點...
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-10, 09:44 AM   #860
石光

引用:
作者: Sar8 查看文章
琴晚甩褲又雙20
你似乎已經係佢fans喇wo
尋日無聊上nba.tom.com
睇下love中文譯名係咩..
叫[樂福]..............
舊 12-10-10, 10:25 AM   #861
Sar8
The One

引用:
作者: 石光 查看文章
你似乎已經係佢fans喇wo
尋日無聊上nba.tom.com
睇下love中文譯名係咩..
叫[樂福]..............
而家有木狼我都入去睇下數據達人去到咩程度
唔理佢係咪真係影響到球隊勝敗
但D數據有時真係突哂眼
忽然覺得佢可能會做多次30-30...

舊 12-10-10, 11:05 AM   #862
石光

引用:
而家有木狼我都入去睇下數據達人去到咩程度
唔理佢係咪真係影響到球隊勝敗
但D數據有時真係突哂眼
忽然覺得佢可能會做多次30-30...
但佢reb場均都係15.5..
開季好差?
舊 12-10-10, 01:40 PM   #863
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 石光 查看文章
但佢reb場均都係15.5..
開季好差?
以我記得係對馬刺一對剩羅7reb 冇分, 其他就算冇分都一定有10reb~~
平均15.5好易? 第二個件己經差3.x 個一場喎....

舊 12-10-10, 01:47 PM   #864
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
Magic 再一次上演 D. Howard 打得好,但其他炮死火等於必敗 ~

p.s. 下半場 blazers 守超人守得好 ~

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-10, 05:57 PM   #865
Sar8
The One

魔術真係唔樂觀...
感覺仲差過上兩年...

係SVG手上睇來東區冠軍係極限..

舊 12-11-10, 01:14 AM   #866
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
我以為我錯覺,我都覺得 magic 差左 ...
一係換教練,一係試下 trade 走 nelson 換第二個 PG??

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-10, 05:53 AM   #867
KAGA08
Game Master
NamieAmuro

註冊日期: Oct 2007
XBox Live GamertagKaga360
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
我以為我錯覺,我都覺得 magic 差左 ...
一係換教練,一係試下 trade 走 nelson 換第二個 PG??
我覺得換教練好d...
4小1大入Playoff真係無運行...
換個PG都係咁樣分...
最慘Magic以為換VC可以有個Swingman...點知佢變埋射手

舊 12-11-10, 11:19 AM   #868
Sar8
The One

湖人搞乜野..
.輸12分....

舊 12-11-10, 11:25 AM   #869
豬級狩獵者
Senior Gamer
殘存亦沒路兵敗如山倒

註冊日期: Apr 2008
如果下季cp3同甜瓜都走,佢地一齊去湖人有冇用呢?
sg-kobe kg-cp3 c-gasol f-甜瓜 sf-odom
豬級狩獵者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-10, 11:40 AM   #870
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: 豬級狩獵者 查看文章
sg-kobe kg-cp3 c-gasol f-甜瓜 sf-odom
冇salary cap就有可能…

bulls近年第一次打敗lakers!
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-10, 12:05 PM   #871
Sar8
The One

引用:
作者: 豬級狩獵者 查看文章
而家已經爆資薪....

舊 12-11-10, 12:19 PM   #872
Sar8
The One

雀屎對魔術剩返4-5分鐘突然出現鬥三分..
AK47果個頭睇到真係好脫力

唔知點解覺得冇boozer既Deron
新既合作伙伴係米薩普....唔係AL

此篇文章於 12-11-10 12:22 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-10, 12:25 PM   #873
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
Lakers初步計個cap已經爆左30M以上
melo/cp3要過去,LAL起碼要換走一半以上既人先得
自由身過去基本上無乜可能

引用:
唔知點解覺得冇boozer既Deron
新既合作伙伴係米薩普....唔係AL
因為AL係中鋒
史龍個戰術只係for pg連纗pf用

舊 12-11-10, 12:35 PM   #874
Sar8
The One

引用:
作者: POISON 查看文章
Lakers初步計個cap已經爆左30M以上
melo/cp3要過去,LAL起碼要換走一半以上既人先得
自由身過去基本上無乜可能

因為AL係中鋒
史龍個戰術只係for pg連纗pf用
雀屎5人上雙,三個拿廿分以上

nelson 5中16射....
真係冇咩野講
2000萬今日有幾球好似遊魂咁...

馬刺繼續連勝

此篇文章於 12-11-10 12:37 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-10, 12:55 PM   #875
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
不知不覺,原來A米大3元助球隊贏波

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SEGA] 大家的世嘉年代 III [詳細頭 post] 世嘉祭 2019 | 新版 Nomad 及 DC HDMI adaptor | 巴西主機 Zeebo 簡介 八仙果 電視遊戲討論版 1509 04-02-24 07:12 AM
[SEGA] SEGA HI-SATURN 及 DC 的 KARAOKE UNIT (P.20) - 大家的世嘉年代續集 鳴謝劉公子提供 八仙果 電視遊戲討論版 1001 10-24-09 05:19 PM
[動畫] 「涼宮ハルヒの憂鬱」 唔係普通再放送 舊作14話+新作14話 全28話 Vol.7 riceball 日本動漫畫討論版 1000 05-15-09 10:56 PM
[DATA] Worldwide Million Selling Software (史上最高遊戲銷量換新主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 14 02-05-09 12:10 PM
娛樂新聞報告 Busconcamp Neo Entertainment TREND 1032 02-02-08 05:17 PM

現在的時間是 05:21 PM

手機版 | APP版