Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-26-06, 10:38 PM   #751
西野村中一條河
Game Master

註冊日期: May 2002
謝拉特唔差
不過唔可以因為咁,就覺得碧咸差
唔通我鐘意施丹,咁其他球員就可有可無?
有事實証明碧咸係英格蘭中既表現

舊 06-26-06, 11:12 PM   #752
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 暴走蟹
兩者都有良好的進攻能力、技術全面

典型防中
剩係係後面掃地、除毒、補妝

好似畢特、保定、馬奴
呢類真係唔顯眼
即...有破壞...欠建設...a

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 12:30 AM   #753
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 西野川一河
謝拉特唔差
直插某朋友要害

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 01:43 AM   #754
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 西野川一河
謝拉特唔差
碧咸呢d球員已經係我評論範圍之外

就等如你問我用唔用肥哨既問題一樣

但係一遇上意大利呢d球隊
我諗碧咸應該要點發揮呢

舊 06-27-06, 01:46 AM   #755
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 某F
碧咸呢d球員已經係我評論範圍之外

就等如你問我用唔用肥哨既問題一樣

但係一遇上意大利呢d球隊
我諗碧咸應該要點發揮呢
自己唔討論,點解又出一D關於碧咸o既話題呢....奇怪a

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 06-27-06, 01:51 AM   #756
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: DevilElvis
自己唔討論,點解又出一D關於碧咸o既話題呢....奇怪a
我唔可以話佢無作用(現實就係咁,入左波就係入左波)
但係未換過其他人效果唔知會點

&

真係有球隊係一場波入面連一個罰球都唔比你wo~

舊 06-27-06, 01:53 AM   #757
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
&
果然係"今天的我打倒昨天的自己"

無錯,你o岩

舊 06-27-06, 03:04 AM   #758
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:

&

以今屆既執法尺度,我相信冇可能

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 09:25 AM   #759
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:

&

每個人都對隊波都會有唔同o既效果架啦.....唔通用lenno係可以o係右邊帶黎生氣,而碧咸做唔到呢樣野,咁就代表碧咸冇作用??a
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 11:54 AM   #760
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
成隊波以碧咸的斬斬為重心, 所以碧咸好有作用架, 在人人都習慣這模式下係不可或缺
其他乜野雙特合作, 乜野短傳入涉, 左後衛乜野後上助攻都係可以唔要 ,反而可能會帶來不良後果, 呢幾場已經驗證左
大衛營不是名不虛傳

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 01:33 PM   #761
小Sakana魚
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
成隊英格蘭唔係碧咸一個踢晒o既...點解好似只係講碧咸??XD

如果俾我講...咁耐以黎踢得唔好o既原因在於前鋒...朗尼狀態唔係咁好...奧雲傷左..高佬鍾意玩花巧...浪費左好多機會...如果前線係唔得..咩大腳吊上去同中路滲入都係假...所以今屆入波都係靠中場多...但係林8又係浪費好多機會搞到自己無晒信心...

小Sakana魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 03:19 PM   #762
Rse9

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 小Sakana魚
成隊英格蘭唔係碧咸一個踢晒o既...點解好似只係講碧咸??XD

如果俾我講...咁耐以黎踢得唔好o既原因在於前鋒...朗尼狀態唔係咁好...奧雲傷左..高佬鍾意玩花巧...浪費左好多機會...如果前線係唔得..咩大腳吊上去同中路滲入都係假...所以今屆入波都係靠中場多...但係林8又係浪費好多機會搞到自己無晒信心...
謝拉特同林柏特唔夾我諗個個人都認同
所以唔駛講

中場做唔到機會比前鋒
前鋒點勁都係冇用
上場朗尼都好勤力咁走黎走去
但係最後都係乜機會都冇

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 03:44 PM   #763
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: DevilElvis
果然係"今天的我打倒昨天的自己"
因為佢幫英隊入波贏左係事實
但除左呢樣野,佢既表現大家心照

>好既防中應該在必要時出現,不論駁腳,攔截或後上攻門

g4呢d野邊度無呀

舊 06-27-06, 04:09 PM   #764
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
db7好攪野上半場短袖、下半場著長袖

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 04:10 PM   #765
RS 200

引用:
作者: DC 97
db7好攪野上半場短袖、下半場著長袖
睇唔慣佢著短袖...
舊 06-27-06, 04:10 PM   #766
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
因為佢幫英隊入波贏左係事實
但除左呢樣野,佢既表現大家心照

>好既防中應該在必要時出現,不論駁腳,攔截或後上攻門

g4呢d野邊度無呀
仲有咩好講...

一幫唔中意b7
一幫撐b7

再講落去都冇意思

不過真係唔知點解d人咁中意神化g4
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 04:16 PM   #767
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: kin~kin
仲有咩好講...

一幫唔中意b7
一幫撐b7

再講落去都冇意思

神奇隊長呢個名唔係浪得虛名

舊 06-27-06, 04:18 PM   #768
RS 200

引用:
仲有咩好講...

一幫唔中意b7
一幫撐b7

再講落去都冇意思

係啦.....唔覺謝四佢o係英格蘭國家隊冇面有咩特別好o既表現同作為囉.....
舊 06-27-06, 04:20 PM   #769
RS 200

引用:
咁去返利記fans cilub自己慢慢講飽佢......呢度唔係歌頌謝四有幾神奇o既謝4個人fans club
舊 06-27-06, 04:27 PM   #770
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: RS 200
係啦.....唔覺謝四佢o係英格蘭國家隊冇面有咩特別好o既表現同作為囉.....
呢d係大力既問題

引用:
咁去返利記fans cilub自己慢慢講飽佢......呢度唔係歌頌謝四有幾神奇o既謝4個人fans club
呢度唔只我一個咁講
神奇,頂級,超卓<-並無神化到~

ps:
睇今屆英隊比大力咁搞真係眼火爆(已經唔知講左幾多次)

舊 06-27-06, 04:28 PM   #771
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
真係多謝晒喎, 咁你自己慢慢陶醉飽佢啦

咁大個人, 諗野就唔該客觀少少啦
你估細路咩, 下下當自己中意0既野就係最好
舊 06-27-06, 04:29 PM   #772
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
呢d係大力既問題

呢度唔只我一個咁講
神奇,頂級,超卓<-並無神化到~

ps:
睇今屆英隊比大力咁搞真係眼火爆(已經唔知講左幾多次)
我明啦, G4勁果時就係佢功勞, G4冇表現果時就係佢d隊友同領隊0既責任
舊 06-27-06, 04:32 PM   #773
杜蕾恩
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
仲有咩好講...

一幫唔中意b7
一幫撐b7

再講落去都冇意思

g4 有好強既感染力, 好多時可以打起成隊既士氣 (英格蘭除外), 可以成場無乜影, 突然一腳世界波收死對手, 甚至反敗為勝

某 d 人 .. 係好鍾情呢類球員, 因為佢既神奇, 可以帶俾球迷極度既亢奮 ..

我都覺得佢好波, 不過 .... 佢唔係我杯荼

杜蕾恩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 04:33 PM   #774
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 杜蕾恩
g4 有好強既感染力, 好多時可以打起成隊既士氣 (英格蘭除外), 可以成場無乜影, 突然一腳世界波收死對手, 甚至反敗為勝

某 d 人 .. 係好鍾情呢類球員, 因為佢既神奇, 可以帶俾球迷極度既亢奮 ..

我都覺得佢好波, 不過 .... 佢唔係我杯荼
我一向都認同佢係好波
舊 06-27-06, 04:36 PM   #775
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:

佢犯錯就多
入兩個唔應該入既波, 其中一球差D激死領隊, 又搞到隊友唔開心
佢唔應該護空門, 領隊想先對主辦國架麻
佢唔應該留在中後場讓林伯安心在前面攻,
佢唔應該留在中後場嗌人走位,提場
又搶住去長傳, 呢D唔係佢做架嘛, 又冇七旋
佢太多唔應該

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣

此篇文章於 06-27-06 04:45 PM 被 Bleed Saga 編輯。
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:46 AM

手機版 | APP版