Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 02-28-07, 05:06 PM   #701
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: saintvenus 查看文章
請問呢位兄台係咩人, 做左咩事會畀人咁玩?
一個不願意承認自己是基佬的基佬
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-07, 05:08 PM   #702
IamO
God of Gamer
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: nelson888 查看文章
一個不願意承認自己是基佬的基佬
不是林志玲的fans嗎??

舊 02-28-07, 05:16 PM   #703
nelson888
Banned

引用:
作者: IamO 查看文章
不是林志玲的fans嗎??
唔知張相係唔係佢本人,有人話響荃灣見過佢
舊 02-28-07, 06:32 PM   #704
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-07, 07:45 PM   #705
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

註冊日期: Nov 2005
上面d圖好激~
黎返d輕鬆少少既先~
喵喵也cosplay~我是水銀喵~~~

舊 02-28-07, 09:08 PM   #706
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: ☆★楓嵐★☆ 查看文章
上面d圖好激~
黎返d輕鬆少少既先~
睇第1 張... 好似d 廁紙碎咁...

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-07, 09:52 PM   #707
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
上面d圖好激~
黎返d輕鬆少少既先~
好得意

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-07, 11:20 PM   #708
nelson888
Banned

Question

引用:
上面d圖好激~
黎返d輕鬆少少既先~
貓公定貓乸?
舊 03-01-07, 01:12 AM   #709
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002

舊 03-01-07, 05:20 PM   #710
nelson888
Banned

舊 03-01-07, 06:10 PM   #711
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
上面d圖好激~
黎返d輕鬆少少既先~
如果佢識企的話仲好啦
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-07, 07:54 PM   #712
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100

真係plasma...?

背後其實...

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-07, 07:57 PM   #713
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: sgouki 查看文章

好有創意

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-07, 09:42 PM   #714
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

引用:
作者: nelson888 查看文章
貓公定貓乸?
呢個係我行過台灣某d專幫自己寵物寫blog既部落格睇到的~網主猜 話係仔定女~但個feel就算反串都覺得佢好鬼可愛

舊 03-01-07, 09:44 PM   #715
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

引用:
作者: Reishin 查看文章

真係plasma...?

背後其實...

呢個我鍾意~XDDDDDD
不過第一眼睇真係覺得冇咩問題~睇埋"背後的真相"~我笑左

舊 03-02-07, 07:48 PM   #716
nelson888
Banned

舊 03-02-07, 11:16 PM   #717
nelson888
Banned

舊 03-02-07, 11:41 PM   #718
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

舊 03-03-07, 01:09 AM   #719
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

請不要吃了我…我還未被使用過的…U////U

舊 03-03-07, 02:25 AM   #720
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
請不要吃了我…我還未被使用過的…U////U
如個係咁
條usb接口位會唔會好傷/髒...
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-07, 02:35 AM   #721
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: wyhone 查看文章
如個係咁
條usb接口位會唔會好傷/髒...
我唔認為係食得架囉

舊 03-03-07, 02:52 AM   #722
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

引用:
作者: POISON 查看文章
我唔認為係食得架囉
其實呢件野係果D食用模型(係D日底食肆外面成日見到拉麵~壽司果D)+一支手指來的~~~日本人D諗頭真係強到你唔信~當食肆對D食用模型需求減少之際~佢變個樣~咁就又重生啦~

舊 03-03-07, 11:24 PM   #723
nelson888
Banned

舊 03-04-07, 02:52 AM   #724
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003

舊 03-04-07, 03:35 AM   #725
nelson888