Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-22-08, 02:07 PM   #251
Peorth
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
XBox Live GamertagPeorth0720
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
無錯無錯..power stone己經係啦..
好似櫻大戰都係sega的~
Power stone 係 capcom 的 -.-
Peorth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-08, 02:11 PM   #252
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
http://sega.jp/cgi-bin/csALL.cgi
Sega 自家出 / 代理 起碼有四頁紙

OT完啦
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-08, 03:38 AM   #253
衰仔包
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
3DS Friend Code4167 4468 6601
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
http://sega.jp/cgi-bin/csALL.cgi
Sega 自家出 / 代理 起碼有四頁紙

OT完啦
出左咁多隻玩得2~3隻
衰仔包 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-08, 03:00 PM   #254
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 07-23-08, 03:01 PM   #255
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
pso件衫@@

舊 07-23-08, 07:39 PM   #256

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDRaymond9542
升到lv20升唔到喇
唔知做乜好
快D到31號啦
24463929 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-08, 09:21 PM   #257
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
多口問句係咪冇得較乳量 係大陸壇聽返黎...
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-08, 09:46 PM   #258

引用:
作者: 噹噹dondon 查看文章
多口問句係咪冇得較乳量 係大陸壇聽返黎...

高矮肥瘦都有
我個個係巨乳獸耳蘿莉
舊 07-23-08, 09:57 PM   #259
噹噹dondon
Game Master

引用:
作者: 24463929 查看文章

高矮肥瘦都有
我個個係巨乳獸耳蘿莉
邊到整
舊 07-23-08, 10:26 PM   #260

引用:
邊到整
最尾個項係調教高度,右手邊個4方格可以調教肥瘦比例
舊 07-23-08, 11:04 PM   #261
噹噹dondon
Game Master

喔 原來果度係咁用既...

點先知裝備岩唔岩著??同要點先著到??
我打到呢件野但著唔到
舊 07-23-08, 11:09 PM   #262
衰仔包
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
3DS Friend Code4167 4468 6601
引用:

我打到呢件野但著唔到
你應該係件衫冇得插依 " ! " 既件
衰仔包 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-08, 12:07 AM   #263
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:

我打到呢件野但著唔到
留意畫面上防具情報視窗上方有L/R字樣, 按了就可以看其他情報, 譬如有什麼slot(依次序頭/手/身/附加),ティロ/ヴォール是”身”插件,裝甲沒有”身”的slot自然不能裝備
另C級甲只可裝備C的插件, B級甲只可插B或以下等級的插件, 如此類推
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-08, 03:35 AM   #264
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
媽咪呀!!!soul banish呀!!!!

舊 07-24-08, 01:33 PM   #265
seed
Ultimate Gamer
時を越えて

註冊日期: Feb 2008
仲有一個星期,我將我玩左12個鐘既save檔洗左重新黎過
seed 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-08, 01:56 PM   #266
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
街坊傳聞星期六可能有

舊 07-24-08, 02:33 PM   #267
The One
業餘歌手

引用:
作者: 炸彈馬騮 查看文章
街坊傳聞星期六可能有
有料打俾我!
等我星期六早D出去攞

舊 07-24-08, 03:11 PM   #268
seed
Ultimate Gamer
時を越えて

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 炸彈馬騮 查看文章
街坊傳聞星期六可能有
o_o不是7月31日嗎
seed 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-08, 03:11 PM   #269
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
作者: seed 查看文章
o_o不是7月31日嗎
偷步依d野成日有

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-08, 08:29 PM   #270
噹噹dondon
Game Master

引用:
作者: seed 查看文章
仲有一個星期,我將我玩左12個鐘既save檔洗左重新黎過
我重玩左不下三次 ...
舊 07-24-08, 09:44 PM   #271
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
引用:
作者: Gestapo 查看文章
偷步依d野成日有
都好少會早成個星期
雖然體驗版都早左成個星期(好似係流出的說)
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-08, 11:27 PM   #272
EZ-8-HWC
Crazy Gamer

引用:
我重玩左不下三次 ...
我重玩咗6次

舊 07-24-08, 11:41 PM   #273
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
乜唔係星期一先派貨咩~?a

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-08, 12:21 AM   #274
The One
業餘歌手

引用:
作者: antony chan 查看文章
乜唔係星期一先派貨咩~?a
oh......no

舊 07-25-08, 10:05 AM   #275
The One
業餘歌手

psp夢幻之星FAMI通評分!
将于今年7月31日在PSP平台发售的超大作《梦幻之星:便携版》FAMI通评分揭晓,得分为9-8-8-8,共33分成功步入金殿堂。对梦幻之星有爱的玩家可以继续期待新游戏的到来了,相信本作不会令您失望!
畫面拿到9分聲音拿到8分系統拿到8分遊戲性拿到8分~~比怪物獵人高一點了~!第一作就可以拿到這個分數夢幻之星F應該滿意了吧~
《梦幻之星》系列一直是SEGA公司旗下最为知名的RPG游戏,自DC平台的《梦幻之星:网络版》开始,更是在日本引起了一股网络游戏旋风,作为其续作的《梦幻之星:宇宙》虽然游戏素质在一定程度上没有达到FANS期待的高度,不过也仍然不失为一款出色的作品。

本次PSP版的《梦幻之星:携带版》是根据PS2、Xbox360和PC版《梦幻之星:宇宙》进行制作的作品,游戏中不但包含了《宇宙》的全部内容,而且就连作为《宇宙》资料片的《伊鲁米纳斯的野望》也一同收录于其中。PSP版加入了大量全新的道具、武器,其总数达到了1500多种!除了有新人物和Boss之外,还有任务履历、称号、道具和怪物图鉴等全新要素加入其中。

游戏支持通过无线进行四人联机游戏,相信本作也是继PSP版《怪物猎人》系列之后,PSP玩家联机的另一选择。(ps:還記得那個藍色頭髮的女人吧~~他是和米格斯有關系的哦~~)
據Tw版FAMI通透露~~夢幻之星有可能提前3-5天發售

*轉貼自大陸網站

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP] Star Wars: The Force Unleashed 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 07-09-08 09:48 AM
F1 2007 Kimi 巴西站反敗為勝 不破大地 GAF Racing Engine車迷討論區 686 12-03-07 12:03 AM
phantasy star universe中文版 大集合 叫天不應 PC電腦遊戲討論版 5 10-06-07 12:11 AM

現在的時間是 02:07 AM

手機版 | APP版