Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-06-09, 11:33 AM   #1001
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
這已經超越了愛,變成宿命了(誤

命運齒輪又再轉回起點了
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-09, 12:31 PM   #1002
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: カズキ 查看文章
這已經超越了愛,變成宿命了(誤

命運齒輪又再轉回起點了
難道小渚會再現
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-09, 12:47 PM   #1003
bbmanonline
Crazy Gamer
Key社之吉詳物

註冊日期: May 2006
引用:
作者: windart 查看文章
今集節奏實在去得太快,觀眾未入到戲就已經掛了,

震撼力遠遠比之前三集(講親情)為低
你不能期待一個連ED都沒有的Bad End能震撼過其他True End

bbmanonline 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-09, 01:32 PM   #1004
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
正話翻睇, 其中第10集,16:05左右,

朋也忽然變聲用阿嬏口語講嘢, 攪到渚都面紅,

有大大知道何解嗎? 佢係未特登玩嘢?

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-09, 01:40 PM   #1005
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
雖然話故事關係,但點解唔去醫院檢查,而只信家庭醫生……點睇都係遺傳病……

舊 03-06-09, 01:41 PM   #1006
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 尼路 查看文章
雖然話故事關係,但點解唔去醫院檢查,而只信家庭醫生……點睇都係遺傳病……
有玩開都知咩事-.- 何況原因不明的病 就算去醫院都冇咩用-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-09, 05:55 PM   #1007
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
唔知點解覺得重無奈過air個時,air個女主角都話比d死和尚呪左咁耐. . .

clannad一句原因不明就玩殘朋也= =
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-09, 09:12 PM   #1008
吳政常
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
其實咩野係光玉= ="
吳政常 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-09, 09:14 PM   #1009
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
唔知點解覺得重無奈過air個時,air個女主角都話比d死和尚呪左咁耐. . .

clannad一句原因不明就玩殘朋也= =
睇幻想世界你會知點解

引用:
作者: 吳政常 查看文章
其實咩野係光玉= ="
光是人的心願
擁有/看到光的人可以實現願望

舊 03-06-09, 11:09 PM   #1010
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: GN00508771 查看文章
有玩開都知咩事-.- 何況原因不明的病 就算去醫院都冇咩用-.-
我就係唔明點解個家庭醫生話原因不明,都唔去醫院檢查……要知道起碼就咁睇睇唔出,唔代表醫院檢查唔到,而且就算20年前檢查唔到,都唔代表20年後唔得……一聽話原因不明就放棄,好像怪怪的……

舊 03-07-09, 03:02 AM   #1011
GSX
Senior Gamer
吟遊詩人

註冊日期: Sep 2006
引用:
我就係唔明點解個家庭醫生話原因不明,都唔去醫院檢查……要知道起碼就咁睇睇唔出,唔代表醫院檢查唔到,而且就算20年前檢查唔到,都唔代表20年後唔得……一聽話原因不明就放棄,好像怪怪的……
你講得絕對正確, 而喺現實世界亦應咁做!

不過麻枝就會唔多喜歡你咁講, 叫佢點Setup個Bad End 啊~
GSX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-09, 04:53 AM   #1012
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
如果你係唔明 汐的係咩病 就入來看看....(當然會有少少不能避免的劇透啦)
簡單解釋的話 小時候渚復活已經連接左小鎮 小鎮出左事 基本上就反映係渚身上 渚死後 這個不良傳統由汐繼承

但你如果只係唔明點解死都唔去醫院睇的話.....就請你問麻知魔王--.-

----------

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 03-07-09 05:00 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-09, 10:58 AM   #1013
ゆり

註冊日期: Nov 2004
新post繼續吹吧
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=186452

論壇跳轉

現在的時間是 06:46 AM

手機版 | APP版