Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-11-07, 08:00 PM   #176
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
參考出品係咪有機會唔出呢
除左沙殺比 仲未有獨眼型的人物試品

舊 10-11-07, 08:15 PM   #177
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
YEAH 買了 龍頑駄無 同 龍將飛將 了,7算。
信玄 謙信...老細話送貨送漏左,下轉車先會到。
下個月頭 part c 又可以開心多一次,我欠 白龍大帝 亞修羅王 不知火 武零斗。
2dn 目前離線  
舊 10-11-07, 08:16 PM   #178
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
我隻操哥d件好易甩orz

舊 10-11-07, 08:26 PM   #179
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: koumaou 查看文章
第47屆全日本 Hobby Show 的情報,
指BANDAI 預算本冬季發售夏侯惇ギロス,孔明靈格斯就明年春天發售。
不過呂布、孫權都在十一月發售了,「本冬季」應該是指明年一、二月吧。

另有未明確情報(日本維基)指因三國伝在華人地方極受歡迎,一些本來沒打算模型化的角色,現在BANDAI 也正在考慮要不要推出模型。
隻夏侯惇既銷情睇黎會係bandai決定出幾多盒既一個關鍵"

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 10-11-07, 10:14 PM   #180
#1plus1#
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
剛剛係吉吉島入了隻謙信 但唔見隻信玄.
唔夠一分鐘有個人拿了三盒,遲一點都買唔到.
有冇大大見到信玄(非炒價)?

#1plus1# 目前離線  
舊 10-11-07, 10:38 PM   #181
索羅
Junior Member

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: #1plus1# 查看文章
剛剛係吉吉島入了隻謙信 但唔見隻信玄.
唔夠一分鐘有個人拿了三盒,遲一點都買唔到.
有冇大大見到信玄(非炒價)?
我賣左一對炒價
大大有冇見到57非炒價呢??
索羅 目前離線  
舊 10-11-07, 11:12 PM   #182
#1plus1#

引用:
作者: 索羅 查看文章
我賣左一對炒價
大大有冇見到57非炒價呢??
昨日見到漣飛威,但唔記得係入冬動畫廊定太源街社團

舊 10-12-07, 12:06 AM   #183
#1plus1#

順便問吓G-ARMS(舊個批)有冇復刻過?
近年本人很少時間係香港,所以不太清楚行情.
G-ARMS是本人第一次接觸的BB戰士系列,想入一set留念

舊 10-12-07, 02:09 AM   #184
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 10-12-07, 04:27 PM   #185
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: money 查看文章
周瑜隔離果隻邊個來?
暴走蟹 目前離線  
舊 10-12-07, 04:43 PM   #186
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
周瑜隔離果隻邊個來?
陸遜Zeta Plus

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線  
舊 10-12-07, 05:47 PM   #187
ゆり

唔知大小喬係唔係紅黑卡碧尼呢?

舊 10-12-07, 09:20 PM   #188
幻影V-Slasher
Insane Gamer
神速の...

註冊日期: Sep 2007
夏候惇型喎
幻影V-Slasher 目前離線  
舊 10-12-07, 11:41 PM   #189
#1plus1#

周瑜同陸遜仍然冇改善過
孫權可以變做武器庫

此篇文章於 10-12-07 11:44 PM 被 #1plus1# 編輯。
舊 10-13-07, 12:32 AM   #190
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
呂布背部有位,可以加野 ??

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線  
舊 10-13-07, 12:40 AM   #191
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
惇哥好鬼型
石原夏織 目前離線  
舊 10-13-07, 01:00 AM   #192
datauiy

註冊日期: Aug 2004
隻孫尚香友紀得意和
覺得這三國係列D BB戰士好鬼麻煩 ,好多位都要自已上色

舊 10-13-07, 01:20 AM   #193
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: datauiy 查看文章
隻孫尚香友紀得意和
覺得這三國係列D BB戰士好鬼麻煩 ,好多位都要自已上色
BB戰士一向都係分色少得可憐
但唔係咁邊可以賣到咁平

不過近年BB戰士最出名都係笨大o既偷膠技術,次次睇到眼火爆

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 10-13-07, 01:31 AM   #194
datauiy

引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
BB戰士一向都係分色少得可憐
但唔係咁邊可以賣到咁平

不過近年BB戰士最出名都係笨大o既偷膠技術,次次睇到眼火爆
想請問偷膠技術即係點解

舊 10-13-07, 02:29 AM   #195
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
想請問偷膠技術即係點解
你覺唔覺而家砌一部BB比以前用多左好多畢地補窿先
d窿咪就係偷左去的膠lor
引用:
隻孫尚香友紀得意和
點解無端端變左春麗頭

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 10-13-07 02:41 AM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
舊 10-13-07, 08:29 AM   #196
ゆり

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
呢個系列背部都係咁
關羽最虛

舊 10-13-07, 11:48 AM   #197
大山椒魚
......

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
應該係用黎交換鎧甲

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 10-14-07, 12:27 AM   #198
datauiy

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
你覺唔覺而家砌一部BB比以前用多左好多畢地補窿先
d窿咪就係偷左去的膠lor
點解無端端變左春麗頭
在下因為太多年都冇在買BB戰士來玩 ,所以唔知道以加變成點(進步成點 )
成熟的偷膠技術嗎 好可惡的笨大

舊 10-14-07, 12:07 PM   #199
大山椒魚
......

都係果句,
件分多左,盒冇大過,
偷膠係在所難免,
依家d bb同以前比係進步左好多,
比例靚左,雕功靚左,分色靚左,動作豐富左,水口都方便左,
只係佢d偷膠位同埋橙版好q礙眼,
但呢d係成本問題,我覺得唔怪得佢

p.s. 操哥真係好鬆......囧

大山椒魚 目前離線  
舊 10-14-07, 02:46 PM   #200
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

殖民星呢邊搞乜...
通街都係信玄,謙信就搵多隻都冇......

死神Lv.3能力覺醒
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 11:20 AM

手機版 | APP版