Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 07-10-04, 04:14 PM   #1
kaworu
Banned

註冊日期: Mar 2002
欣 宜 首 個 MV 初 展 唱 功(P.10 有相關新聞)

張 玉 珊 昨 日 接 受 新 城 財 經 台 訪 問 , 透 露 鄭 欣 宜 將 會 拍 攝 一 輯 全 新 泳 衣 照 , 她 說 : 「 可 能 趕 唔 切 出 新 書 度 , 不 過 都 會 照 影 , 欣 宜 都 肯 , 佢 鬼 妹 仔 性 格 覺 得 OK 。 」
張 玉 珊 續 說 : 「 其 實 欣 宜 家 一 路 瘦 緊 , 不 過 佢 唔 想 瘦 到 我 咁 骨 感 , 佢 想 似 Britney Spears 咁 , 好 似 加 拿 大 、 美 國 女 仔 咁 身 材 , 佢 重 問 我 點 解 瘦 都 冇 男 仔 追 。 」

佢 重 問 我 點 解 瘦 都 冇 男 仔 追 。

>>佢都幾識揀
依家BRITNEY SPEAR 同佢一樣都係肉女

此篇文章於 07-27-04 12:05 PM 被 kaworu 編輯。
kaworu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 04:15 PM   #2
marspeople
God of Gamer
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
真係無自知之名

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 04:17 PM   #3
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
瘦咗唔等於樣靚咗喎~~~
醜就係醜~~~

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 04:20 PM   #4
kaworu
Banned

註冊日期: Mar 2002

欣宜

BRITNEY

似乎仲差好遠
kaworu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 04:24 PM   #5
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: kaworu

欣宜

BRITNEY

似乎仲差好遠
都係肥…不加拿大來說,已經好正架喇!

舊 07-10-04, 04:30 PM   #6
NARC
Game Master

註冊日期: Apr 2003
下....
似Britney咁淫蕩?
omg.... /\
還差得遠耶...

心愛的男人還是要用鎖鏈綁住喔
NARC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 04:35 PM   #7
fatraymond
期待~~

註冊日期: Sep 2002
>佢 重 問 我 點 解 瘦 都 冇 男 仔 追 。

因為,所以無人追囉

舊 07-10-04, 04:36 PM   #8
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: loveheyhey
下....
似Britney咁淫蕩?
omg.... /\
還差得遠耶...
人地少女十七十八時... 仲要有d鬼妹性格, 諗野係o甘架喇...

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 06:03 PM   #9
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
我覺得佢家陣仲係好肥...有心減肥就減瘦 D 啦....學咩人做肉女呀...

話說我阿媽尋日係電視見到 Kary....
跟住佢就話:「 E? 欣宜咁快瘦身成功啦?
俾我阿媽講一講....我都覺得 Kary 同欣宜有幾分相似

舊 07-10-04, 06:11 PM   #10
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 神秘過客
我覺得佢家陣仲係好肥...有心減肥就減瘦 D 啦....學咩人做肉女呀...

話說我阿媽尋日係電視見到 Kary....
跟住佢就話:「 E? 欣宜咁快瘦身成功啦?
俾我阿媽講一講....我都覺得 Kary 同欣宜有幾分相似
哈哈...超爆笑....
你娘親都幾掂架喎,咁爆笑o既野都講得出~~
不過佢地真係有d似
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 06:13 PM   #11
煩死人
Crazy Gamer

引用:
作者: A HoManTin Work
都係肥…不加拿大來說,已經好正架喇!
你講緊同加拿大o既咩人比?鬼妹?亞洲人?
煩死人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 06:14 PM   #12
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

引用:
作者: 煩死人
佢見識少,唔好怪佢啦....
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 06:20 PM   #13
elmond
女權主義信奉者

XBox Live Gamertagelmond1986
有!!一定有人追!!
佢阿媽係肥姐wor,追到佢就上硬位la

舊 07-10-04, 06:51 PM   #14
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

引用:
作者: 煩死人
非州人…

舊 07-10-04, 07:46 PM   #15
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
作者: elmond
有!!一定有人追!!
佢阿媽係肥姐wor,追到佢就上硬位la
當然
有勇士肯...

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 08:04 PM   #16
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

上完咪變死士囉...

舊 07-10-04, 08:08 PM   #17
SANG2003
Banned
希望之星

佢...自信心咁大呀 死好多人架@_@
如果佢發姣就死得人多
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 10:53 PM   #18
DQGUNDAM

Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
點 解 瘦 都 冇 男 仔 追
重駛問既,因為

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-04, 12:34 AM   #19
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
欣宜三點式

嚇親人

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-04, 12:36 AM   #20
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
話左話瘦左o者
佢仲係肥丫嘛

舊 07-11-04, 12:38 AM   #21
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
依家有幾個人好似鄭少秋咁好胃口?

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-04, 12:44 AM   #22
Cpato

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
最憎D女仔成日話咩鬼妹仔性格...
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-04, 12:45 AM   #23
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: DQGUNDAM
點 解 瘦 都 冇 男 仔 追
重駛問既,因為
瘦就有人追...
咁排骨人咪係天姿國色... a

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-04, 12:50 AM   #24
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 肥陸行鳥
依家有幾個人好似鄭少秋咁好胃口?
d新進歌手...
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-04, 12:50 AM   #25
elmond
女權主義信奉者

XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: 神秘過客
上完咪變死士囉...
唔會,當年上完肥姐變大俠
現在上欣宜會變超人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「 易 子 而 姦 」 的 荒 謬 (第一POST更新, 附詳細報導) 事丫娃些 ~清談館~ 34 06-16-04 12:58 PM
轉載: 一 個 國 家 的 輝 煌 成 就 , 竟 然 是 另 一 方 辛 酸 的 血 靈格斯 學術文化綜合研討區 10 05-24-04 12:45 PM
爆 大 劉 與 女 星 交 往 秘 史 岸邊露伴 Neo Entertainment TREND 15 12-12-03 05:07 PM
欣 宜 嫩 版 張 智 霖 豆 芽 夢 甜 岸邊露伴 Neo Entertainment TREND 25 12-04-03 07:47 AM
中 環 三 文 治 有 屎 菌 Minga 飲食版 14 08-12-03 02:43 PM

現在的時間是 07:20 AM

手機版 | APP版