Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 06-18-04, 02:30 AM   #1
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
少睇戲想問7,8月有咩好戲上影

我只係知有蜘蛛俠2上映
仲有冇d好片介紹

舊 06-18-04, 02:37 AM   #2
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
Harry Potter 3

舊 06-18-04, 03:37 AM   #3
柯士甸
Ultimate Gamer
愛姿病x奶茶毒~

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDfoxaustin
華片:
十面埋伏~7/15
千機變II花都大會~8/12
西片:
同行殺機(湯告魯斯)~8/05
韓片:
太極旗飄揚-生死有情~7/22
動畫:
加菲貓~7/29

舊 06-18-04, 08:44 AM   #4
ARMS
Always Blu

註冊日期: Dec 2001
美國既
Harry Potter
The Stepford Wives
Dodgeball
The Terminal
SpiderMan2
The Village
I. Robot
The Bourne Supremacy
Alien vs. Predator
Collateral

Caught unaware, they discover each other and take a chance
ARMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-04, 09:41 AM   #5
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
只有harry係必睇(因為係番薯,就算可能唔好睇都冇計^^")
其他冇興趣

舊 06-18-04, 10:33 AM   #6
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
麥兜~ \/
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-04, 10:48 AM   #7
tonyyeung
Game Master

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDNightghostTony
The Incredibles
tonyyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-04, 11:37 AM   #8
Sab
Crazy Gamer

註冊日期: May 2002
蜘蛛俠2
1 俾到我驚喜, 期待 2

harry potter 3
今隻 d 特技好正, 第 3 隻係小說中我最鐘意o既
Sab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-04, 11:42 AM   #9
GimGim

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: tonyyeung
The Incredibles
what are you talking about? The Incredibles is not coming out until November

watched
Harry Potter
Stepford Wives
The Day After Tomorrow
Shrek 2 (2 times)

gonna watch
The Terminal
Spider Man 2
I Robot

might watch
Dodge Ball

舊 06-18-04, 04:38 PM   #10
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
作者: Sab
蜘蛛俠2
1 俾到我驚喜, 期待 2

harry potter 3
今隻 d 特技好正, 第 3 隻係小說中我最鐘意o既
睇左BT人頭爛翻譯大陸版.
同小說比有好多改動.

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-04, 04:48 PM   #11
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

唔該各位~~

我對這套I Robot有興趣~~~
睇完預告
好似好好睇

麥兜~.~"
同小孩 or 女朋友先會la
可惜我冇.....

舊 06-18-04, 04:54 PM   #12
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
我睇蝦你老實都係純睇GARY OLDMAN~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-04, 05:43 PM   #13
柯南
Crazy Gamer

引用:
作者: saiSAIsai
唔該各位~~

我對這套I Robot有興趣~~~
睇完預告
好似好好睇

麥兜~.~"
同小孩 or 女朋友先會la
可惜我冇.....
麥兜係好片,如果你認真睇過1同想過它想表達既野,你就知道它係拍俾大人睇...

舊 06-18-04, 07:19 PM   #14
Zaku
The One

引用:
作者: 柯南
麥兜係好片,如果你認真睇過1同想過它想表達既野,你就知道它係拍俾大人睇...
冇錯~

黃巴士我不嬲都覺得其實係比大人睇~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-04, 08:11 PM   #15
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
XBox Live GamertagMING0229
菠蘿油王子...
聽電台訪問麥嘉碧講講到套戲好似會睇到大家一頭霧水咁
仲叫人唔好咁深究
當發左場夢咁
佢真係咁講~
0229 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-04, 08:27 PM   #16
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: 柯南
咁我真係冇睇過:bface:
但經過春田花花幼稚園係無記播完後
我真係提唔起勁去睇~.~"

舊 06-19-04, 04:57 PM   #17
柯南
Crazy Gamer

引用:
作者: 0229
菠蘿油王子...
聽電台訪問麥嘉碧講講到套戲好似會睇到大家一頭霧水咁
仲叫人唔好咁深究
當發左場夢咁
佢真係咁講~
甘就更加期待

舊 06-20-04, 12:01 AM   #18
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

十面埋伏~7/15

我唔多睇好,講愛情。

睇影評反應先決定。

咩叫飄移呀?
飄移未就係o個個粗心大意既公路
同埋o個條濕滑既司機囉!
咁又點呀? 型囉! .
路人甲乙丙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-04, 12:52 AM   #19
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
Alien vs. Predator,期待!!

舊 06-20-04, 01:21 AM   #20
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

我想知麥兜幾時上映

舊 06-20-04, 01:22 AM   #21
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
重案黐孖GUN + 柔道龍虎榜

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-04, 01:40 AM   #22
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: KIM
重案黐孖GUN + 柔道龍虎榜
重案黐孖GUN 睇個片碘就覺得佢係度抄緊美國片
唔睇好

柔道龍虎榜...
唔知阿杜生既新嘗試會係點
觀望中

舊 06-20-04, 01:46 AM   #23
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: Dor
重案黐孖GUN 睇個片碘就覺得佢係度抄緊美國片
唔睇好

柔道龍虎榜...
唔知阿杜生既新嘗試會係點
觀望中
重案黐孖GUN
E神拍攝時, 老豆出了事, 所以一定會出力拍攝!

柔道龍虎榜
拳半到肉, 真的請了柔道家拍攝!

睇左先知呀! 期待中~~~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-04, 12:20 PM   #24
fatraymond
期待~~

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: KIM
重案黐孖GUN
E神拍攝時, 老豆出了事, 所以一定會出力拍攝!

柔道龍虎榜
拳半到肉, 真的請了柔道家拍攝!

睇左先知呀! 期待中~~~
據我所知呢兩套戲都有好多人期待
好似係GAF就有我同KIM全力支持
可想而知呢兩套戲一定唔會令大家失望

正經d講番,柔道龍虎榜比我的感覺正d
我好想睇下阿杜點令Aaron更上一層樓

舊 06-20-04, 03:30 PM   #25
大粒麥
最後衝刺......

要睇