Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 10-08-02, 05:09 PM   #1
^v^蟻民一族^v^
Senior Gamer
アルクェイド最強!!

註冊日期: Sep 2002
DB4 CD-ROM版出左未???

邊度有賣???

舊 10-08-02, 05:24 PM   #2
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
Re: DB4 CD-ROM版出左未???

引用:
Originally posted by ^v^蟻民一族^v^ :
邊度有賣???
老番只見DVD-ROM 版(上星期六見)
4CD GAME 有DVD-ROM的話都係買DVD版好過!!:@_@":
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 05:40 PM   #3
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
DVD版信和有???
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 05:41 PM   #4
^v^蟻民一族^v^
アルクェイド最強!!

Lightbulb

冇買DVD-ROM呀. . .

舊 10-08-02, 05:41 PM   #5
Moderator
珍惜眼前人

引用:
Originally posted by KP-X :
DVD版信和有???
有!!
2/F 巷仔處有!!
舊 10-08-02, 05:43 PM   #6
Moderator
珍惜眼前人

引用:
Originally posted by ^v^蟻民一族^v^ :
冇買DVD-ROM呀. . .
....... :@_@":
等多幾日啦!! :@_@":
應該就快有!!
舊 10-08-02, 05:49 PM   #7
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :

有!!2/F 巷仔處有!!
唔該哂!!! 等我"拿拿臨"去買返隻黎玩先~
舊 10-08-02, 05:53 PM   #8
Moderator
珍惜眼前人

引用:

唔該哂!!! 等我"拿拿臨"去買返隻黎玩先~
阿游o的DVD版GAME 手快有手慢冇!!
日日都數量有限!!
依家去驚你"蚊"o的!!
舊 10-08-02, 08:12 PM   #9
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :

阿游o的DVD版GAME 手快有手慢冇!!
日日都數量有限!!
依家去驚你"蚊"o的!!
咁請問應該幾時去&大概幾$隻???
舊 10-09-02, 12:32 AM   #10
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
間舖其實0係邊黎
我想去伏彩子姐姐

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-02, 10:20 AM   #11
Moderator
珍惜眼前人

引用:

咁請問應該幾時去&大概幾$隻???
我覺得4點左右最好!!
太早去試過o的DVD GAME 未有!!
太夜去又試過賣晒!! :@_@":
DVD GAME 好似係$80元正!!

引用:
Originally posted by sugihara :
間舖其實0係邊黎
我想去伏彩子姐姐
信和2/F 中間巷仔有兩間專賣H-GAME的!!
其中一間門外廚窗放滿H-GAME!! <------唔係呢間!!
另一間門面簡單又有賣H動畫o既!! <------就係呢間!!
舊 10-10-02, 12:26 AM   #12
flydargon
Crazy Gamer

好似...網上有得d/l...600MX4.....=.="

舊 10-10-02, 09:49 PM   #13
^v^蟻民一族^v^
アルクェイド最強!!

有DB4 CD-ROM版提提我^.^"

舊 10-14-02, 11:19 PM   #14
singsingsing

今日有未?
singsingsing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-02, 06:05 PM   #15
Moderator
珍惜眼前人

唔記得o左呢件事!! :@_@": <---------遲足3日!!
CD-ROM 版有啦!! :@_@":
舊 10-15-02, 06:32 PM   #16
T
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
thx, tomorrow go buy^^

舊 10-15-02, 06:35 PM   #17
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

早兩日去左見識傳說中0既阿游間舖
不過礙於部份過激封面,我都係入唔到去,結果老點左個fd幫我買野

舊 10-15-02, 06:50 PM   #18
flydargon
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by sugihara :
不過礙於部份過激封面,我都係入唔到去,結果老點左個fd幫我買野
阿游間舖!?邊個來?!間店係邊!?我都想見識下^^

舊 10-15-02, 11:48 PM   #19
小雨
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
阿游好 nice 架..XDD..
你應該要多 D 去幫襯...

舊 10-16-02, 01:09 AM   #20
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
Originally posted by 小雨 :

阿游好 nice 架..XDD..
你應該要多 D 去幫襯...
見唔到佢呀,我頂唔蒲某d封面入唔到去
係咪好純情呢我
不過有野想買0個陣會搵埋個fd去咁囉
--
間舖0係邊?睇樓上啦

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
千嬅出 concert cd , vcd , dvd 內部消息~~~~~ URA Neo Music UNIVERSE 8 04-24-04 06:19 PM
林嘉欣, 鄭秀文, 蔡依琳, 陳冠希 - 2月份出新碟, Twins, 王菲 2月一齊出Concert CD JACKY Neo Music UNIVERSE 10 02-01-04 10:58 PM
JACKY 推介:2003 年6月份大碟 : 張學友~ 音樂之旅Live 演唱會3 CD - 已購買音樂之旅Live 演唱會3 CD 的網 JACKY Neo Music UNIVERSE 39 07-09-03 01:07 AM
用Easy CD Creator燒唔到碟@@; KnightKim 手機資訊/電腦軟硬討論 0 07-05-03 09:05 PM

現在的時間是 11:06 PM

手機版 | APP版