Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 09-18-15, 12:37 PM   #1
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
單車討論區

感謝您報名參加「新鴻基地產香港單車節」的「10公里悠遊組」活動。為鼓勵更多人參與,大會現特別額外提供10公里悠遊組的名額,一位參加者的報名費(港幣$550),可為兩名參加者報名。已於早前報名及通過單車技術測試的參加者,可於2015年9月21日上午10時至9月24日中午12時期間,免費為一位朋友報名參加10公里悠遊組(新報名者的技術測試將於9月26日進行)。名額有限,先到先得。如參加者未能享用此優惠,則可於活動後獲退還港幣$225。更多詳情,請於9月21日起,留意大會網站http://register.hongkongcyclothon.com 的公佈。
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-15, 06:15 PM   #2
凍檸茶
The One
青龍使用者

衫已拎
225$ 有件衫, 有個袋,
几抵玩

PAD: 229 362 054
舊 10-02-15, 12:33 AM   #3
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
我上年參加匯豐博愛單車百萬行贏左個冠軍都有好多禮物~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

此篇文章於 10-02-15 12:40 AM 被 碧咸廿三 編輯。
碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-15, 10:49 AM   #4
凍檸茶
The One
青龍使用者

好勁呀

我今年年中先開始踩單車

由手機版發出
舊 10-03-15, 06:47 PM   #5
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
好勁呀

我今年年中先開始踩單車

由手機版發出
我週圍搵D奇怪路線~你去開邊度踩?睇下有冇機會一齊走轉~

舊 10-03-15, 08:27 PM   #6
yeah yeah
God of Gamer

我用credit card送既摺車仔....好慢..
有無d摺車係快/輕身?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-15, 10:56 PM   #7
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
快+輕身=貴,我部踩盡平地都係去到3x km/h

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
有無d摺車係快/輕身?

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.

此篇文章於 10-03-15 10:58 PM 被 ( ゚ω゚)? 編輯。
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-15, 11:27 PM   #8
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
有無d摺車係快/輕身?
拎去改BB軸心或者換埋對軨會好D~

舊 10-06-15, 03:18 PM   #9
yeah yeah

引用:
作者: ( ゚ω゚)? 查看文章
快+輕身=貴,我部踩盡平地都係去到3x km/h
我無計幾快..
總之d少女/小朋友都快過我...
我出哂力去踏連車尾燈都見唔到

引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
拎去改BB軸心或者換埋對軨會好D~
平均幾錢左右?
怕比人昆水...

NTR.......
舊 10-07-15, 01:52 AM   #10
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
我無計幾快..
總之d少女/小朋友都快過我...
我出哂力去踏連車尾燈都見唔到

平均幾錢左右?
怕比人昆水...
BB軸心幾舊水都有~鈴就睇你要咩級數啦~千零蚊對都幾好架勒~

舊 10-08-15, 12:15 PM   #11
yeah yeah

引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
BB軸心幾舊水都有~鈴就睇你要咩級數啦~千零蚊對都幾好架勒~
我決定租倉放車..
可以買架大車了..

NTR.......
舊 10-11-15, 04:08 PM   #12
凍檸茶
The One
青龍使用者

踩完
安排麻麻
有車借 -好
佢有車接 - 很好
35k 同10K 時間 路線重疊 - 很差
樽頸位太窄 - 很差
記念品排成米粒鈡 差

今年係第一年 下年會再報
希望佢有改善
由手機版發出
舊 10-11-15, 05:16 PM   #13
JMi

註冊日期: Feb 2011
原來有車借... 唔錯喎

10K其實即是大約踩幾耐左右??
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 05:35 PM   #14
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: JMi 查看文章

一陣

舊 10-11-15, 06:21 PM   #15
yeah yeah

引用:
作者: JMi 查看文章

快既話可能15分鐘都玩完

NTR.......
舊 10-11-15, 06:25 PM   #16
凍檸茶
The One
青龍使用者

正常踩好快,
今日係推車節, 玩左我成55MINS 先踩完,
仲慢過我跑步

舊 10-11-15, 06:25 PM   #17
yeah yeah

引用:
踩完
安排麻麻
有車借 -好
佢有車接 - 很好
35k 同10K 時間 路線重疊 - 很差
樽頸位太窄 - 很差
記念品排成米粒鈡 差

今年係第一年 下年會再報
希望佢有改善
由手機版發出
佢封路先係最大問題...
我有朋友機埸出黎完全唔行車....
等左成2個幾鐘...
有咩理由要搞機埸既路....
影響太大....

NTR.......
舊 10-11-15, 06:27 PM   #18
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
快既話可能15分鐘都玩完
引用:
正常踩好快,
今日係推車節, 玩左我成55MINS 先踩完,
仲慢過我跑步
踩機都無咁快啦我呢d死肥仔 XD
其實係踩邊段路架
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 06:29 PM   #19
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
佢封路先係最大問題...
我有朋友機埸出黎完全唔行車....
等左成2個幾鐘...
有咩理由要搞機埸既路....
影響太大....
呢層你唔講我唔知,
佢青馬唔係有2層行車線?
我記得我跑全馬O個時, 好似封咗半邊之播?

咁真係安排得好差
10KM起步時間遲咗15MINS,
如果唔係咁, 我諗35KM會順D

舊 10-11-15, 06:31 PM   #20
凍檸茶
The One
青龍使用者

唔關肥唔肥仔事,
最梗要肯去郁下
由尖咀去, 南昌折返, 尖咀終點

舊 10-11-15, 08:57 PM   #21
yeah yeah

引用:
呢層你唔講我唔知,
佢青馬唔係有2層行車線?
我記得我跑全馬O個時, 好似封咗半邊之播?

咁真係安排得好差
10KM起步時間遲咗15MINS,
如果唔係咁, 我諗35KM會順D
青馬個到好似無事...
反而係機埸去青馬前收費亭個到塞死哂..

NTR.......

論壇跳轉

現在的時間是 10:24 PM

手機版 | APP版