Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-25-14, 11:10 PM   #1
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
[iOS/An] ポコロンダンジョンズ 波可龍迷宮

『ポコロンダンジョンズ』iOS版配信開始。Android版7月下旬予定。

官網:http://pocodun.grenge.jp/
iOS版:https://itunes.apple.com/jp/app/poko...zu/id865817969

招待碼(獲1石):100012451

玩法睇落幾有趣 連格仔同色方格消除打怪

GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 07:06 AM   #2
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
剛剛尋晚DL左黎試左一陣
感覺幾好,放棄左CC之後
可以試吓玩依隻
有玩既朋友可以幫幫手入一入我既招待碼嘛??

此篇文章於 06-26-14 09:14 PM 被 lunn 編輯。
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 10:08 AM   #3
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
使唔使刷首抽?
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 10:51 AM   #4
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
使唔使刷首抽?
由手機版發出
應該有得刷首抽
我都諗住可能會再刷吓
依家抽中左隻木屬既怪
睇落好似唔多好用
舊 06-27-14, 09:39 AM   #5
GateHacker
God of Gamer
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
使唔使刷首抽?
由手機版發出
依隻刷首抽好地獄

另,隻GAME燒石應該燒得幾凶下
分怪,武器同素材倉
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-14, 09:45 AM   #6
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: GateHacker 查看文章
依隻刷首抽好地獄

另,隻GAME燒石應該燒得幾凶下
分怪,武器同素材倉
的確係,尋晚我刷左幾次,一次大約都要10-15分鐘
刷左4次,之後出左隻4星就算喇,開始玩喇
舊 08-19-14, 02:59 PM   #7
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
AN 依排出咗都無人玩??

MY 招待=FD ID

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-14, 03:10 PM   #8
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
5星電龍起手, 玩左2日... 覺得玩法好單調, 運氣成份又重, 抽蛋機率又極糞, 營運又唔掂.... 等其他game開活動就棄game了

舊 08-19-14, 03:20 PM   #9
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
5星電龍起手, 玩左2日... 覺得玩法好單調, 運氣成份又重, 抽蛋機率又極糞, 營運又唔掂.... 等其他game開活動就棄game了
抽蛋極糞

努力首抽左一日都係4星, 然後玩左一日又抽左6下(up緊全垃圾3星)

食蕉啦 棄機囉

玩法幾得都好, 糞營運真係搵鬼玩, 抽果d野又丁5落

最重要係由iOS到Android都瘋狂閃退

此篇文章於 08-19-14 03:25 PM 被 Cly 編輯。
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-14, 03:40 PM   #10
vjoose

註冊日期: Jan 2014
引用:
本來都有 d 想試, 依家可以死心了
vjoose 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-14, 03:41 PM   #11
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

認同抽蛋機率極糞, 營運又唔掂成日閃退
刷首抽刷左2日出得2次金,之後照開算

但係真係好玩
除左練怪仲要打素材整裝,中毒性高
同埋唔覺得運氣成份極高

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
舊 08-19-14, 04:06 PM   #12
FREDDY@o@

各位有興趣可以試下先, 我既意見只供參考

舊 08-19-14, 04:44 PM   #13
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
各位有興趣可以試下先, 我既意見只供參考
你真係乜Q都有玩:(

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-14, 04:58 PM   #14
FREDDY@o@

玩幾隻之嘛..... 佛祖大人多過我啦

舊 08-25-14, 09:08 AM   #15
Paptimus

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
想問地下城隻幽靈刷中級跌蛋率有幾高度

舊 08-25-14, 09:25 AM   #16
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

引用:
作者: Paptimus 查看文章
想問地下城隻幽靈刷中級跌蛋率有幾高度
普通定亞種?普通我打2場出左了
但係上次隻雀我打左成日都唔出

MY ID:101014096,歡迎+好友, 5星火巴哈

舊 08-25-14, 11:41 AM   #17
Paptimus

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
作者: ayato 查看文章
普通定亞種?普通我打2場出左了
但係上次隻雀我打左成日都唔出

MY ID:101014096,歡迎+好友, 5星火巴哈
打左幾日中級都唔出
added

舊 08-26-14, 12:14 PM   #18
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

引用:
作者: Paptimus 查看文章
打左幾日中級都唔出
added
今朝打第1場右出左隻我想要亞種

舊 10-04-15, 12:31 PM   #19
kakachu
Junior Member

註冊日期: Jan 2009
XBox Live Gamertagkakachu
港澳版出了個多星期,有冇人都有玩呢?
kakachu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-15, 05:30 PM   #20
yeah yeah

我反而因港服而開始玩日服..
7星俠起手..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 09:47 AM   #21
yeah yeah

日服仲有無人有玩?

NTR.......
舊 10-14-15, 02:44 PM   #22
kakachu

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
日服仲有無人有玩?
早幾日畀你引誘,去了日服首抽幾下,全糞,又回來繼續做港豬
舊 10-14-15, 02:55 PM   #23
yeah yeah

引用:
作者: kakachu 查看文章
早幾日畀你引誘,去了日服首抽幾下,全糞,又回來繼續做港豬

日服多d合作活動......
所以長遠玩日服好d

NTR.......
舊 10-14-15, 05:48 PM   #24
kakachu

引用:
作者: yeah yeah 查看文章

日服多d合作活動......
所以長遠玩日服好d
我都唔知會唔會玩玩下唔玩(因為本身仲有玩PAD同白猫好忙),又剛整好晒4星龍裝,都係玩住先啦
舊 03-27-16, 10:42 PM   #25
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
見有重新入坑 玩下, 合作轉蛋期間抽既角色都會係 lv30-50
其實個玩法我幾中意, 但初期4星都難中 關卡又難打

日版《波可龍迷宮》合作轉蛋+降臨關卡【鋼の錬金術師 FULLMETAL ALCHEMIST】
開催期間:3月25日115:00~4月11日 23:59

招待送10石+艾爾限定裝備:
https://pop.grenge.jp/pocolon_dungeo...h?h=d066652cf1
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM
[IOS] 神連鎖ジュエルヘヴン s061336 手機平板遊戲討論版 2 08-17-13 12:05 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 06:21 PM

手機版 | APP版