Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 03-19-13, 11:20 AM   #1
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
在晴朗的一天出發

商台繼早前林曉峰、查小欣、吳綺莉等節目主持相繼離職後,昨日903主持朱薰在微博自爆被通知突然調離《在晴朗的一天出發》節目,惹來被飛疑雲,她寫道:「好的,是有點突然,坦白說我自己也有點突然。還未有機會在大氣電波中交代,就在這裏先說一下:我要離開晴朗了。」
朱薰接受本報電話訪問,否認被飛出節目,她說:「唔係,只係轉新節目,前幾日話我知,都有啲突然,可能怕我太忙湊仔,冇早啲通知我。」問朱薰有否不開心?她說:「冇,自己返咗《晴朗》幾年,都想試新節目。」另商台廣播劇《18樓C座》資深編劇黃國超日前因心臟病過世,電台同事深感惋惜。
採訪:丁寧

呢排 潘小濤 做客席, 似為都係短期, 睇黎都長做了

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-13, 11:24 AM   #2
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
佢幾好有正經有攪笑~
不過成日比jan同阮子健插

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-13, 09:39 PM   #3
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: DC 97 查看文章
佢幾好有正經有攪笑~
不過成日比jan同阮子健插
我覺得係阮子健俾林9插多

Anyway, 朱薰唔係做得唔好, 不過而家潘小濤做得更好.
潘小濤同林9係擦到D火花. 你串下我我串下你又唔會串到有火藥味.

同林9 part其實真係要拿捏得好好.
好似朱薰, 阮子健咁當正佢上司咁聽晒佢講, 就無咁好聽.
要好似盧覓雪, 潘小濤咁夠膽串下佢, 先會有互動.
但林9 又大牌, 叉得佢太勁佢又會唔高興.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-13, 10:25 PM   #4
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
下,生完仔連位都冇

最怕小桃遲下移埋去903冇左881個串.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 04:34 AM

手機版 | APP版