Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 12-17-07, 09:10 PM   #1
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
大埔海濱公園生態研習團(団長は油王)

地點: 大埔海濱公園
日前: 油王話事
時間: 油王話事
集合地點: 油王話事

1. 報名請在報名List加上自己的名
2. 根據玻璃館傳統習俗,遲到者罰金,放飛機者永久黑名單
3. 版主曰: [參加者請在該期「研習」thread 內交相. 每人最多三張.]
4. 笨餅曰: [參加者請在該期「研習」thread 內交相. 每人最少一張.]
5. 想飯團?有問題?可以在此出Post喔

~報名List~
1. 油王(団長)
2.
3.

~參考~
大埔海濱公園 IR by KKH
雜作...... by 不是油王
20070106 大埔遊 by 米爺
~海濱公園遊蕩團~ by お兄ちゃん
海濱一日遊 by 笨餅

Lavender
Mealy Sage

天萌台

此篇文章於 12-29-07 02:05 AM 被 ビスケット 編輯。
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-07, 09:46 PM   #2
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
感謝小餅、油王舉行活動...本來我也是很想參與...
但一個月前已經答應了幫同事影結婚相 (戶外果D)...所以今次不能參與啦

大家影多D靚相!

Ruri

舊 12-17-07, 10:45 PM   #3
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: ruri0926 查看文章
感謝小餅、油王舉行活動...本來我也是很想參與...
但一個月前已經答應了幫同事影結婚相 (戶外果D)...所以今次不能參與啦

大家影多D靚相!

Ruri
我.........不是油王呀

舊 12-17-07, 10:50 PM   #4
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
正午 12:30? 你地想影乜野? IR 黃金時間喎.
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-07, 10:54 PM   #5
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: KKH 查看文章
我係採花賊

舊 12-17-07, 10:58 PM   #6
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
12:30PM在車站等,有米飯班主遲到的話又要等多陣~
去到公園仔我諗都點幾鐘了啦~

K大來不來?K大來不來?
舊 12-17-07, 11:00 PM   #7
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP
引用:
作者: ビスケット 查看文章
地點: 大埔海濱公園
日前: 12月23日(星期日)
時間: 12:30PM
集合地點: 大埔墟鐵路站新達廣場出口

1. 報名請在報名List加上自己的名
2. 根據玻璃館傳統習俗,遲到者罰金,放飛機者永久黑名單
3. 版主曰: [參加者請在該期「研習」thread 內交相. 每人最多三張.]
4. 笨餅曰: [參加者請在該期「研習」thread 內交相. 每人最少一張.]
5. 想飯團?有問題?可以在此出Post喔

~報名List~
1. 不是油王
2. 笨餅
3. DCIP & CEO (會遲到,講明在先~ 可以直到海濱公園嗎?)

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-07, 11:02 PM   #8
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
12:30PM在車站等,有米飯班主遲到的話又要等多陣~
去到公園仔我諗都點幾鐘了啦~

K大來不來?K大來不來?
我可能會自己去先

舊 12-17-07, 11:05 PM   #9
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

罰金一向都差別待遇..... \/

親切提示: 這是 "研習二 大埔海濱公園生態研習團", 要 commit 交最多 3 張相求丙的啊~
舊 12-17-07, 11:07 PM   #10
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

PSN  IDDCIP
引用:

親切提示: 這是 "研習二 大埔海濱公園生態研習團", 要 commit 交最多 3 張相求丙的啊~
OK WOR~ 我對CEO有信心!

舊 12-17-07, 11:07 PM   #11
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:

三張.....應該冇問題的

舊 12-17-07, 11:12 PM   #12
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: DCIP 查看文章
~報名List~
1. 不是油王
2. 笨餅
3. DCIP & CEO (會遲到,講明在先~ 可以直到海濱公園嗎?)
>遲到
OK~

>可以直到海濱公園嗎?
難道D爺想遲到+企響車站等我o地?
a
舊 12-18-07, 01:27 AM   #13
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

版主們曰: [拍照前要有準備]
加了上次去海濱公園拍的照片的Link在頭Post~
可以先睇睇....大概有咩目標,有咩idea,有咩要準備囉~
舊 12-18-07, 10:08 PM   #14
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
KK會不會帶個支BOKE鏡親臨聖地

舊 12-18-07, 10:30 PM   #15
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

星期日我主要會影花.....不一定影大頭,
想影多D唔同的形態

舊 12-18-07, 11:23 PM   #16
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

天文台: 星期日, 多雲, 有幾陣雨.

呀, 即係下午都 ok 適合影相o既..... /\

雨中 Lavender? 有少少想黎添~
舊 12-19-07, 12:38 PM   #17
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

PSN  IDDCIP
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
星期日我主要會影花.....不一定影大頭,
想影多D唔同的形態
油王, 方便帶部17仔比我嗎?

舊 12-19-07, 07:46 PM   #18
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
天文台: 星期日, 多雲, 有幾陣雨.

呀, 即係下午都 ok 適合影相o既..... /\

雨中 Lavender? 有少少想黎添~
話說呢....
雖然都係紫紫地色一條條的東西....
但公園o個D好似唔係Lavender而係另一種東東來的~
舊 12-19-07, 08:08 PM   #19
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
那次的黃金組合會再出現嗎

KKx米王xBoke鏡=〇主角x〇主角

舊 12-19-07, 08:17 PM   #20
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: KTN 查看文章

你隨身帶著幾張蘿莉照我都不會覺得有什麼不對勁......
但你居然隨身帶著2個帥哥的照片......
舊 12-19-07, 11:34 PM   #21
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: KTN 查看文章

拿拿拿~ 有些事情要說清楚!

所謂「黃金組合」是指算式的右邊, 而且右邊算式有個小地方需要輕微修正: ♂主角x♂主角

至於算式的左邊, 恐怕並不正確啦, 正確寫法是: 米王xBoke鏡

修正後算式:

米王xBoke鏡=♂主角x♂主角
舊 12-19-07, 11:39 PM   #22
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

$@&*%&*$^@&%$&*@(^$)*&%
// ┴─┴
舊 12-19-07, 11:42 PM   #23
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
星期日有約在先...等睇大家靚相..

舊 12-19-07, 11:43 PM   #24
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

┴─┴ //

我都冇空去~
舊 12-19-07, 11:45 PM   #25
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
話說呢....
雖然都係紫紫地色一條條的東西....
但公園o個D好似唔係Lavender而係另一種東東來的~
哦, 這樣啊~ 沒興趣了喲~

論壇跳轉

現在的時間是 05:02 PM

手機版 | APP版