Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 07-31-07, 09:00 PM   #1
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
大家樂angel hair 1.2

試左西冷牛肉

午市:
$27-28

晚市:
$32-$33
(配湯或茶或即磨咖啡)
品種選擇

午/ 晚市*:
- 燒紐西蘭西冷湯天使麵
- 焗芝士雞扒湯天使麵
- 蟹肉海鮮天使麵
- 意大利乾菌牛仔肉天使麵
*4款產品每日輪流推出

茶記湯意進化版
但收$33
可能海鮮會正d

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」

此篇文章於 07-31-07 09:05 PM 被 雪舟等楊 編輯。
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-07, 09:32 PM   #2
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
試左蟹肉海鮮天使麵,都OK既...大家樂黎講算唔錯...
橫掂我食飯唔駛錢,梗係乜都試下\

舊 07-31-07, 09:46 PM   #3
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: AshleyYan 查看文章
試左蟹肉海鮮天使麵,都OK既...大家樂黎講算唔錯...
橫掂我食飯唔駛錢,梗係乜都試下\
點解唔洗比錢
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-07, 12:04 AM   #4
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
作者: iu fu pig 查看文章
點解唔洗比錢
初初返呢份工時人工好低,日日唔捨得食飯,一個波蘿包當午餐.
我老細唔抵得我咁有營養,於是慣左每個月頭放一千蚊我檯面比我食飯.
直至而家都仲係,不過呢六年黎我已經加左150%人工,D客同同事都以為我係太子爺

舊 08-01-07, 12:11 AM   #5
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
引用:
我老細唔抵得我咁有營養,於是慣左每個月頭放一千蚊我檯面比我食飯.
直至而家都仲係,不過呢六年黎我已經加左150%人工,D客同同事都以為我係太子爺
[OT]一個夠了麼?

個老細咁樣又幾好人喎

(個時你係全公司最低人工那位?)[/OT]

舊 08-01-07, 12:35 AM   #6
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
作者: 自強不息 查看文章
[OT]一個夠了麼?

個老細咁樣又幾好人喎

(個時你係全公司最低人工那位?)[/OT]
果時經濟好差,中七出黎幾經辛苦搵到呢份工,得$6000....
當時做砌機,而家專做Software Licensing~

有機會都想試埋其他天使麵.
我見個燒紐西蘭西冷湯天使麵都幾靚~

舊 08-01-07, 01:26 PM   #7
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
我...覺得茶記湯意好食d

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-07, 02:13 PM   #8
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
啱啱食左海鮮果個....都ok既....不過啲天使面麻麻地...

舊 08-01-07, 03:08 PM   #9
RR7
Banned
極光團團員

註冊日期: Jul 2007
引用:
15000蚊仲有津貼
RR7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-07, 10:08 PM   #10
Orphan
Game Master

註冊日期: Oct 2002
講開大家樂

近排午市有個燒雞脾+焗薯+沙律輕盈餐(但份量唔少)
隻燒雞脾水準很高

大家可以試下
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-07, 10:32 PM   #11
Norm
=_="""""

引用:
作者: Orphan 查看文章
講開大家樂

隻燒雞脾水準很高

大家可以試下
我今日都見到...好似好正咁...聽日試下先...

舊 08-01-07, 11:02 PM   #12
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
好油+等ging耐........(上環店我由12:35pm挑隊比$等到1:10pm先拎到E碗野..............)

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-07, 11:02 AM   #13
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
講開大家樂

隻燒雞脾水準很高

大家可以試下
試下先~

舊 08-02-07, 11:57 AM   #14
二伍

引用:
竟然有咁好O既老細
佢係咪唔記得扣你津貼
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-07, 02:49 PM   #15
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
天使麵比我印象一般,麵身好扁......
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-07, 02:52 PM   #16
nameH
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
引用:
講開大家樂

隻燒雞脾水準很高

大家可以試下
呢個今日試左, 真係唔錯 (除左個焗薯...)

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-07, 12:55 AM   #17
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
尋晚試埋海鮮
感覺較好

原來呢個餐係少鹽少油少糖

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-07, 11:46 PM   #18
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
原來呢個餐係少鹽少油少糖
今晚試左燒西冷, 賴晒野(對於我呢個"鹹蟲"黎講)...

其實d料幾新鮮, 不過實在"太健康", d味淡到o係我意料之外...

劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-07, 11:53 PM   #19
Norm
=_="""""

引用:
作者: nameH 查看文章
呢個今日試左, 真係唔錯 (除左個焗薯...)
個焗薯真係難食都冇朋友.....個沙律醬ok架,但係個薯仔就...又黑又實....又甜甜地好似蕃薯咁...

舊 08-08-07, 11:24 AM   #20
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
評語:
叫做好食過本身d意粉少少...

~完~
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[文章] Importance of a Hair Light When Taking a Picture KKH 照相館 0 03-25-07 01:03 PM

現在的時間是 07:35 PM

手機版 | APP版