Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-28-06, 09:03 PM   #1
rack
Banned

註冊日期: Dec 2006
有冇見過四驅搖控車 ?

我宜家想買番部呀 , 有冇人知邊到有 ?

即係好似條片裏面果架咁

http://www.youtube.com/watch?v=5iKtXIkl3bY
rack 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-06, 09:26 PM   #2
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
Kyosho Mini Z

2WD $700-900
AWD $900-1200
改埋車2-3k...

國產版$400-500左右

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-06, 09:53 PM   #3
G_Gen999
Banned

我對搖控實無乜興趣啦, 反而覺得佢地浪費食物咁
G_Gen999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-06, 09:54 PM   #4
G_Gen999
Banned

其實佢地係咪係度玩緊d 另類shake shake薯條呢???
G_Gen999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-06, 09:55 PM   #5
gigilueng
Banned

若果佢地的目的係以 shake shake為終極目的
咁真係高明啦
gigilueng 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-06, 09:55 PM   #6
gigilueng
Banned

我聽講m記有搞 shake shake比賽, 唔知係咪真的呢 ?
gigilueng 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-06, 04:09 AM   #7
豆腐
God of Gamer
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
係咪類似呢隻??

呢部的話1050yen就有

舊 12-29-06, 03:19 PM   #8
rack
Banned

引用:
作者: Yui Narusawa 查看文章
2WD $700-900
AWD $900-1200
改埋車2-3k...

國產版$400-500左右

有冇平d 的只係想玩下
舊 12-29-06, 03:22 PM   #9
rack
Banned

引用:
作者: G_Gen999 查看文章
我對搖控實無乜興趣啦, 反而覺得佢地浪費食物咁
玩完可以食番的
舊 12-29-06, 03:22 PM   #10
rack
Banned

引用:
作者: G_Gen999 查看文章
其實佢地係咪係度玩緊d 另類shake shake薯條呢???
maybe 瓜,, 見到 youtube 都寫住投佢一票

論壇跳轉

現在的時間是 08:16 PM

手機版 | APP版