Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 12-04-06, 11:26 PM   #1
cinimod
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
有無人知究竟萬寧廣告入面個小演員係男定係女?

我覺得似女仔,我老婆話係男仔
cinimod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-06, 11:35 PM   #2
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
A)男
B)女
C)半男半女
D)無從判斷

我揀D

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-06, 11:41 PM   #3
是但
Game Master

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDseedown
我覺得係男仔
佢既造型都似男仔

2014 FTCL Approved!!

BLOG
是但 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-06, 11:44 PM   #4
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars

女仔唔會願意著成咁
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 12:19 AM   #5
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
睇d小動作,我覺得佢似女仔。
但而家d正太都好嗲,打扮同髮型都好中性。難以判斷呀~
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 12:21 AM   #6
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 呂鳳仙
A)男
B)女
C)半男半女
D)無從判斷

我揀D
+1
都分唔到

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 12:24 AM   #7
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: chunwai0091
+1
都分唔到
+2~
無從判斷~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 02:30 AM   #8
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
正太......估
同埋個導演應該唔會比蘿莉著成咁~

舊 12-05-06, 07:09 AM   #9
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
可能連個導演都唔知佢係男定女呢~
不過...應該係男來的..
d女仔唔會咁細過就鍾意男性化架嘛~
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 07:15 AM   #10
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 基路亞
+2~
無從判斷~
+3~
無從判斷~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 08:29 AM   #11
cinimod

我估係女,因為我覺得導演刻意用女子扮男仔,令角色有中性效果
cinimod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 08:38 AM   #12
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
係一個百分百男生女相的男孩子,呢期興吖嘛
terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 08:57 AM   #13
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
男女都好,真係好Q!

舊 12-05-06, 11:10 AM   #14
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
我覺得係男

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 04:50 PM   #15
yukke
Game Master

註冊日期: Apr 2004
男...

我識得一個小男孩比這個還要似女孩...
yukke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 05:10 PM   #16
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
面形好似女仔...

舊 12-05-06, 07:13 PM   #17
firstofmay
Insane Gamer

我估係男仔
因為個眼鏡似男仔款式

舊 12-05-06, 08:15 PM   #18
cloud

PSN  IDsteve_ho110
男仔

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 10:18 PM   #19
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
男生女相

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-06, 07:12 AM   #20
Outel
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
應該係男仔啦, 佢把聲似男仔, 就算只係配音, 咁導演都搵個男仔配佢把聲, 咁佢本身應該係男仔。
不過佢皮膚又真係白得好可愛, 似女仔都唔出奇既
Outel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-06, 07:46 AM   #21
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
我話係男仔,嘩果下把聲好似
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-06, 02:45 PM   #22
@LLEN
Senior Gamer
無冕皇帝

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 蔡康永 查看文章
+3~
無從判斷~
+4
個小朋友咁可愛
係男係女都無所謂

舊 12-06-06, 02:49 PM   #23
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
梳到個頭咁
我諗都係男仔多

網上女性權益守護神
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-06, 02:52 PM   #24
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
男仔
女仔唔會著依d衫, 同埋小朋友, 好多男仔都似女仔ga啦

舊 12-06-06, 08:51 PM   #25
emiko
Crazy Gamer

單靠衣著是不能判斷的。我細個著住裙,d街坊同阿媽講:點解俾條裙個仔著!(無奈......)
我肥果時又短髮,去零食物語買野食,個收銀話:多謝先生!(出過版聚的版友都知我唔似男人啦~)
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:44 AM

手機版 | APP版