Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-12-06, 06:28 PM   #1
神祕人1號
Moderator
網上自由人

註冊日期: Jan 2002
[PS2]るろうに剣心 炎上!京都輪廻圖片

るろうに剣心 炎上!京都輪廻
公式サイトオープン
http://www.banpresto-game.com/rurouni/

此篇文章於 06-26-06 07:27 PM 被 神祕人1號 編輯。
神祕人1號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 06:35 PM   #2
無聞
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
估唔到有game出
不過畫面好一般..
希望唔好太差啦...都應該會買...

舊 05-12-06, 06:54 PM   #3
kevinhty
Crazy Gamer
~負けないで~

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDkevinhty
XBox Live Gamertagkevinhty
上兩隻都唔掂..
今次故事跟返原著,正喎~
但係眼鏡廠....睇黎都係失望多

舊 05-12-06, 06:55 PM   #4
土星人
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
劍心出game~
不過睇黎...都只係之前PS2隻幽白既質素
土星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 07:05 PM   #5
steve
God of Gamer

唔係眼鏡廠出我會期待多d
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 07:10 PM   #6
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
漫畫都完了這麼久,現在又出一隻,都不知有冇人買了

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 07:13 PM   #7
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
死士出動
理得佢整成點
一定入
xima 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 07:19 PM   #8
咖哩魚蛋
Crazy Gamer
Chiyuu

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDkalubibi
XBox Live Gamertagkalubibi
嘩~估唔到日本GAME廠仲記得劍心~~~ 唔通很快會有大搞作或和月會畫第二集?? 作為劍心FANS的我必買
咖哩魚蛋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 09:18 PM   #9
庵野迷
Game Master
無在原点

註冊日期: Nov 2002
Nintendo Switch IDSW-1199-7658-3976
3DS Friend Code0662 3760 7609
PSN  IDmyhong
點解唔出wii呢?
庵野迷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 10:59 PM   #10
武藤遊戲
The One

Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: 無聞
估唔到有game出
不過畫面好一般..
希望唔好太差啦...都應該會買...
之前nds有出過遊戲並不是劍心,而是jump 亂鬥

舊 05-13-06, 01:02 AM   #11
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 庵野迷
點解唔出wii呢?
E種過氣漫畫,唔出o係有一定銷量o既主機身上,根本好難回本 (PS:出o係Wii度,你唔係想玩拔刀術呀嘛 )

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-06, 01:11 AM   #12
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
D畫面衰~~ 希望遊戲性高~~~~
不過真係好開心~~ 劍心會係今時今日仲有GAME出~

OT :唔通會就快出"漫畫完全版"?
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-06, 06:22 PM   #13
神祕人1號
Moderator
網上自由人

るろうに剣心 炎上!京都輪廻
公式サイトオープン
http://www.banpresto-game.com/rurouni/
舊 05-20-06, 11:09 AM   #14
武藤遊戲
The One

Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

舊 05-20-06, 11:15 AM   #15
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 咖哩魚蛋
嘩~估唔到日本GAME廠仲記得劍心~~~ 唔通很快會有大搞作或和月會畫第二集?? 作為劍心FANS的我必買
和月冇畫劍心即係唔掂 (套荒漠神槍...)

話唔定真係會繼續畫劍心woo
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-06, 03:10 PM   #16
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
FIG game!?

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-06, 08:08 PM   #17
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: wing

但個陣和月真係收左尾喎...
劍心同薰結左婚,重要生埋小朋友...
點畫落去??

如果佢畫其他人既外傳故事既話就正了!!
HikariY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-06, 08:18 PM   #18
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: wing

OVA版星霜篇劍心己死....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-06, 10:59 PM   #19
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: DevilElvis
OVA版星霜篇劍心己死....
可以寫返人誅篇後,直到星霜篇的空白期
又或是寫外傳吧...左之助在中國的故事,宗次郎的北海道

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-06, 11:27 PM   #20
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
to all :

係遊戲中的人物造型醜陋 , 與原版不符 ,並唔係畫面核突 ~ 。
nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-06, 10:55 AM   #21
神祕人1號
Moderator
網上自由人

るろうに剣心-明治剣客浪漫譚-炎上!京都輪廻
公式HPオープン

舊 05-21-06, 04:12 PM   #22
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 黃昏之魔彈
又或是寫外傳吧...左之助在中國的故事,宗次郎的北海道
我想睇佢師傅以往d事蹟多d
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-06, 12:14 AM   #23
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
[公式更新] 人物角色介紹

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-06, 12:23 AM   #24
naytk
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDfatyan
3DS Friend Code4511 0437 1153
PSN  IDyanchimkay
XBox Live Gamertagktyan
引用:
作者: 唔好記住我
D畫面衰~~ 希望遊戲性高~~~~
不過真係好開心~~ 劍心會係今時今日仲有GAME出~
我真係諗唔起Banpresto出過邊隻game係遊戲性高,佢出d game唔係太廢已經叫飲得杯落。
相信呢隻都係呃fans錢居多,唔好有期望好d。
naytk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-06, 11:59 PM   #25
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
PREVIEW
『るろうに剣心-明治剣客浪漫譚- 炎上!京都輪廻』
原作を忠実に再現したアクションゲ-ム
http://www.famitsu.com/game/coming/2...54328,0,0.html

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:37 PM

手機版 | APP版