Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 05-01-06, 10:16 PM   #1
Dev
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
XBox Live GamertagPhonix Dev
[警告] 阿叔...你今日D火氣好似...

http://youtube.com/watch?v=H20dhY01Xjk

家陣D後生, 家陣D阿叔...
仲有影o個位真係好彩?
警告: 內容有好多粗口, 所以...

如果唔比的話, 我自爆.

舊 05-01-06, 10:26 PM   #2
masaki
God of Gamer
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
近期盛行wor真係

話時話我想part2 je~

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 10:28 PM   #3
Cucu
Game Master

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDcululu
我要part2

U.C.0096 PROJECT UC / La+
Cucu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 10:34 PM   #4
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
兩面都唔岩,拍乜野人地,當佢吹喇叭囉,個阿叔又係煩,係要shake hands,講打阿叔佢收得啦,

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 10:39 PM   #5
Dev
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
XBox Live GamertagPhonix Dev
引用:
作者: Cucu
我要part2
我都想睇, 睇睇阿叔同後生有無開拖.
但我無...

舊 05-01-06, 10:45 PM   #6
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
阿叔好似好抽得咁喎....叫人隻揪 a

舊 05-01-06, 11:03 PM   #7
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
後生仔慘敗
如果後生仔都爆粗互鬧我諗有排嘈

舊 05-01-06, 11:04 PM   #8
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
好想睇part2....
個後生仔....真係幾忍得, 如果係我應該上左報...

舊 05-01-06, 11:06 PM   #9
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

註冊日期: Jan 2002
把聲咁似tvb講波果個.....

Click---> 大陸創意毒食物------[版主按]:中國大陸各省地區各項有問題食物新聞。<---
Click--->[電玩產業]全球轟動Capcom 2007年10月10日: << 1010魔物獵人空投支票 >>事件
Abale~姬絲汀小美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 11:08 PM   #10
ai.
RELEASED

個後生仔都唔知話佢忍得定係遲鈍,佢d對答好似唔係太得.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 11:11 PM   #11
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

似係果個阿叔死咬住唔放啵
可以嘈完又搵野黎嘈既?
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 11:15 PM   #12
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
佢個樣都吾似阿叔
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 11:24 PM   #13
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
係我聽佢講緊野果陣已經打緊電話報警
再要求電方錄低哂d對話 影埋佢相 咁就夠哂料鋤佢 遊蕩+恐嚇\

唔知係咪真係仲有下文呢~~

網上女性權益守護神

此篇文章於 05-01-06 11:27 PM 被 sigma 編輯。
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 11:34 PM   #14
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
阿叔做三行好似好秋得,年紀有番咁上下唔多唔少都差d
另一四眼,雖身位輸少少,排骨左d,勝在氣力夠
加上地型優勢應該有得打

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 11:38 PM   #15
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
條靚仔係咪傻o架(懶斯文),咁比人問候係我都開佢波啦
PS:其實有冇傳說中的part2 o既姐

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 11:40 PM   #16
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: K死狗(K9999)京
阿叔好似好抽得咁喎....叫人隻揪 a
係隻DUP

舊 05-01-06, 11:40 PM   #17
YUNO
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2004
[腦內補完]個阿叔好似好大壓力,要搵人出氣~咁啱又有人自動送上門 a [/腦內補完]
YUNO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 11:42 PM   #18
不死game神
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
同壓力有咩關係,不過開拖會俾車長停車報警上差館,不過想自己冇事,要引個叔打自己先,咁佢就可以告人打佢,而不是街頭歐鬥

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 11:44 PM   #19
Galaxy

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDGalaxy_leung
XBox Live GamertagGalaxyLeung
個年青人好慘...
硬食...
比我唔理佢 ,落樓下企晌司機隔離
Galaxy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-06, 12:00 AM   #20
YUNO

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: 不死game神
同壓力有咩關係,不過開拖會俾車長停車報警上差館,不過想自己冇事,要引個叔打自己先,咁佢就可以告人打佢,而不是街頭歐鬥
個阿叔不斷強調"壓力",總覺得佢係講緊自己~
YUNO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-06, 12:06 AM   #21
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
我唔邊個呀~
我鍾意 , 你鍾意 , 下人冇害架~

舊 05-02-06, 12:06 AM   #22
Sgodkyo
the one

del__

舊 05-02-06, 12:06 AM   #23
Sgodkyo
the one

del--

舊 05-02-06, 12:27 AM   #24
Sandalphon
Arc Angel

引用:
作者: 神京
我唔邊個呀~
我鍾意 , 你鍾意 , 下人冇害架~
呢個偉倫我都係第一次聽
根本佢自己壓力大無野搵野黎嘈....

Why in moments of crisis do we ask God for strength and help?
As cognitive beings, why would we ask something that may well be a figment of our imaginations for guidance?
Why not search inside ourselves for the power to overcome?
After all, we are strong enough to cause most of the catastrophes we need to endure.

-Bill Schell-
Sandalphon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-06, 12:44 AM   #25
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
係咪有part 2???

條友把聲好似林尚義~~~~

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
阿叔講得好 StevenLeong 體育版 20 06-25-02 11:44 AM
阿叔好靚仔呀!!!!!!! boy 體育版 15 06-16-02 10:26 AM
笑死!!阿叔炳有線 ^^ initial 體育版 0 06-12-02 12:30 AM

現在的時間是 03:08 PM

手機版 | APP版