Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 07-02-02, 09:16 AM   #1
itcwai
Ultimate Gamer
潛艇基地九十九號

註冊日期: Jan 2002
睇見卡富捧盃果刻,我...

眼濕濕...

比94果次更感動.
itcwai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 09:17 AM   #2
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

你幾時變了brazil fans的?
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 09:30 AM   #3
itcwai
潛艇基地九十九號

引用:
Originally posted by koyasu :
你幾時變了brazil fans的?
至愛阿根廷巴拉圭...

巴西全隊而言冇乜反感,因為踢得好睇.

好鐘意卡富個格(鐘意實務型隊長,所以唔係咁想華朗上位).

如果阿根廷今屆冠軍,睇倒巴迪斯圖達捧盃,我會失禁
舊 07-02-02, 10:27 AM   #4
老野一個

註冊日期: Dec 2001
阿根廷捧盃我都會失禁
巴西捧盃我冇咩感覺

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 12:25 PM   #5
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
但今屆阿根廷點解會係華朗做隊長既?
講年資巴迪高都應該高過佢喎

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 01:52 PM   #6
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
Re: 睇見卡富捧盃果刻,我...

引用:
Originally posted by itcwai :
眼濕濕...

比94果次更感動.
我都係呀~
不過94年我冇睇過

舊 07-02-02, 01:53 PM   #7
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
Originally posted by Coquelicot :
但今屆阿根廷點解會係華朗做隊長既?
講年資巴迪高都應該高過佢喎
其實我以為辛尼迪係隊長tim

舊 07-02-02, 04:24 PM   #8
itcwai
潛艇基地九十九號

有線話阿根廷個隊長係球員互選的,幾民主!

而我發覺好多隊長係打DF的,或者是有經驗但體力下降,加上在後場可更易閱讀情況啦.
舊 07-02-02, 04:59 PM   #9
子貓物語hihi
~潛艇基地茶水部~
電眼.東尼

卡富唔錯,但我鐘意以前鄧加多d
子貓物語hihi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 05:08 PM   #10
人仔貓
Game Master