Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-11-05, 08:46 PM   #1
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
卡啦OK討論區(《GAF死死團+音樂版11月份K聚》詳見#892, 多謝各唱K狂熱份子參與!!﹚

音樂版11月份K聚

日期:11月8日(星期二)
時間:晚上6:30 (無限時唱到第二朝5:45 a.m.)
地點:pm聯絡
聯絡人:下雪邊界/可人怡(參加者只需有任何一位聯絡電話就可以)

出席名單:
1)下雪邊界 (+1個女仔fd)
2)可人怡
3)Willow
4)gilfish
5)frankieccc
6)Hyde
7)jimmyogata
8)DARKANGEL
9)情婆``

此篇文章於 11-08-05 08:06 AM 被 下雪邊界 編輯。
下雪邊界 目前離線  
舊 01-11-05, 08:46 PM   #2
下雪邊界

卡啦OK討論區(《GAF死死團+音樂版11月份K聚》詳見#892, 多謝各唱K狂熱份子參與!!﹚

音樂版1月份唱K版聚
日子:29/1(星期六) - 下午2點至8點
地點:旺角
參加者名單(7名):Kaiser、macross7ra、ultrachiu、下雪、果個、凍檸茶、管家婆

音樂版2月唱K版聚
日子:27/2 (星期日) - 下午2點至8點
地點:尖咀
參加者名單(7名):Kaiser、macross7ra、Marco、masaki、ultrachiu、下雪、李尋愁

音樂版3月唱K版聚
- 反應冷淡,經已取消 -

音樂版4月唱K版聚
- 時間極度唔配合,再一次取消 -

音樂版5月唱K版聚(一)
日子:2/5 (星期日) - 下午2點至8點
參加者名單(4名):Kaiser、kofire、macross7ra、下雪

音樂版5月唱K版聚(二)
- 反應又一次冷淡,經已再一次取消 -

音樂版7月份唱K版聚
日子:10/7(星期六) - 下午2點至8點
參加者名單(6名):macross7ra、masaki、Willow、下雪、無賴男、神秘嘉賓

音樂版8月份唱K版聚
日子:14/8(星期日) - 下午2點至8點
參加者名單(7名):Kaiser、macross7ra(+fd x1)、masaki、Neo影雪、Willow、下雪

音樂版9月份中秋唱K版聚
日子:17/9(星期日) - 下午2點至8點
參加者名單(8名):jimmyogata、macross7ra、ultrachiu、Willow、小恐、下雪、勃勃、神秘嘉賓

音樂版10月份唱K版聚
日子:9/10(星期日) - 下午2點至8點
參加者名單(9名):DARKANGEL、Hyde、jimmyogata、Kaiser、kingtin1、masaki、Willow、下雪、勃勃

此篇文章於 11-08-05 08:03 AM 被 下雪邊界 編輯。
下雪邊界 目前離線  
舊 01-11-05, 09:11 PM   #3
~飛彈~@@
Ultimate Gamer
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
好就好、但係出唻聚餐、我覺得好d、可能我五音不全~抱歉~
~飛彈~@@ 目前離線  
舊 01-11-05, 09:12 PM   #4
我係我
Banned

PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
唔唱,淨係玩"識鐘"得唔得 ?
我係我 目前離線  
舊 01-11-05, 09:46 PM   #5
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
十幾人爭支咪~播~

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線  
舊 01-12-05, 07:39 PM   #6
下雪邊界

>> 十幾人爭支咪~播~
建議一:活動限定人數,夠人腳就cut單
建議二:無限定人數,到時由得參加者爭mic
(暫時未知有幾人會join,所以預料唔到最後會點)

>> 唔唱,淨係玩"識鐘"得唔得 ?
玩骰盅無所謂,如果真係搞得成的話
一定有人會好樂意唱埋你果一份

>> 好就好、但係出唻聚餐、我覺得好d、可能我五音不全~抱歉~
聚餐?樓下飲食版都搞緊個喎,你可以落樓下報名
仲有,其實我把聲都好五音不全ga,一d都唔見得人
下雪邊界 目前離線  
舊 01-12-05, 08:47 PM   #7
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
我去既話會俾人迫唱某隻歌....如果d人記得的話

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線  
舊 01-12-05, 11:03 PM   #8
下雪邊界

引用:
作者: masaki
我去既話會俾人迫唱某隻歌....如果d人記得的話
你係咪前排參加歌唱比賽唱艦隊果個?
下雪邊界 目前離線  
舊 01-12-05, 11:41 PM   #9
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
作者: 下雪邊界
你係咪前排參加歌唱比賽唱艦隊果個?
係.....

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線  
舊 01-14-05, 01:35 AM   #10
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
我會去架.....不過實搶咪搶到傻......
不過都係睇下咩時間就唔就到先啦,十劃都未有一橦.......
我覺得多過5個人就應該要分房唱......(個人認為)

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線  
舊 01-15-05, 10:24 PM   #11
果個
GAF足球隊9號仔

註冊日期: Mar 2003

預計幾多個?

╚╩╩╩╩╩╩═╝

邊個.阿邊個.唔知邊個

深知無以為報,唯有就此算數!
GAF史上最強足球隊 -- 成員表 & 報名處

只要不醒過來 .這就不是夢
果個 目前離線  
舊 01-15-05, 10:27 PM   #12
macross7ra
FireBomber!

有我實去

舊 01-15-05, 10:32 PM   #13
tcupan
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagtcuphk
我只識唱舊歌
忘盡心中情 呀, 難為直邪定分界.. etc

咁得唔得

舊 01-16-05, 12:30 AM   #14
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
我想去wo!!!!
ging耐冇唱K la!

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線  
舊 01-16-05, 01:56 AM   #15
下雪邊界

引用:
作者: 果個
預計幾多個?
其實我真係無諗過幾多人就cut單喎
不如暫定15個啦
如果真係咁反應熱烈多過15個的話﹐到時先算啦

暫定地點:旺角
暫定人數Quota:15(視乎反應而定)
暫定日子時間:22/1、23/1、29/1或者30/1,下午2點左右的happy hour時段(實際日子視乎各人幾時得閒)

參加者名單:(敬請列明邊日得閒,方便我決定日子)
1) 下雪(22、23、29、30都ok)

麻煩樓上落過post既人士加番自己個名&意屬日子落個list度啦
下雪邊界 目前離線  
舊 01-16-05, 01:58 AM   #16
下雪邊界

引用:
作者: tcupan
我只識唱舊歌
忘盡心中情 呀, 難為直邪定分界.. etc

咁得唔得
我唱開激光中同午夜情ga喎
不如到時一齊jam舊歌丫
下雪邊界 目前離線  
舊 01-16-05, 10:59 AM   #17
macross7ra
FireBomber!

參加者名單:
1) 下雪(22、23、29、30都ok)
2) macross7ra(22,23,29 都ok)

舊 01-16-05, 04:09 PM   #18
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
"拔積"幾多~ ? a

舊 01-16-05, 04:13 PM   #19
下雪邊界

引用:
作者: 神京
"拔積"幾多~ ? a
如果2點左右既happy hour時段
大約每位80左右

又如果大家都想夜晚的話……我諗起碼120左右卦(好耐無唱夜K,所以唔多知價)
下雪邊界 目前離線  
舊 01-16-05, 04:23 PM   #20
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: ultrachiu
我會去架.....不過實搶咪搶到傻......
不過都係睇下咩時間就唔就到先啦,十劃都未有一橦.......
我覺得多過5個人就應該要分房唱......(個人認為)
分房唱就冇左meeting的原意la...我覺得

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線  
舊 01-16-05, 04:36 PM   #21
macross7ra
FireBomber!

呢間點?

the above size of poster edited by JACKY

此篇文章於 02-01-05 01:44 AM 被 JACKY 編輯。
macross7ra 目前離線  
舊 01-16-05, 04:46 PM   #22
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PSN  ID各位可以問我拎ID
Neway 同埋k lunch 我一定黎~

Happy Hour 沒錢的說~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線  
舊 01-16-05, 05:46 PM   #23
下雪邊界

引用:
作者: macross7ra
呢間點?
呢間野係咪只係得日本歌唱ga咋?
如果係既話......我諗我到時會乖乖地做聽眾

基路亞,
係咪如果neway 既lunch happy hour你就黎?
如果係的話我可以改地址
下雪邊界 目前離線  
舊 01-16-05, 05:52 PM   #24
macross7ra
FireBomber!

引用:
作者: 下雪邊界
呢間野係咪只係得日本歌唱ga咋?
如果係既話......我諗我到時會乖乖地做聽眾

基路亞,
係咪如果neway 既lunch happy hour你就黎?
如果係的話我可以改地址
neway D 日文歌小到

舊 01-16-05, 06:02 PM   #25
下雪邊界

Kaiser, Marco, 果個, 神京, DARK ANGEL, tcupan, ultrachiu, masaki, 凍檸茶, 我係我, ~飛彈~@@

你地諗唔諗住去ga~~~~

引用:
作者: Kaiser
分房唱就冇左meeting的原意la...我覺得
同意
如果真係要純粹過k癮的話,4~5個k友唱就已經夠皮,mic都唔駛爭
不過次次同親果班人唱,次次都係唱果一類歌,點都會覺得悶
所以先會諗住搞個k團,睇下會唔會有d奇人正歌交流一下
下雪邊界 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 08:15 PM

手機版 | APP版