Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 10-12-11, 09:51 PM   #276
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
話時話佢考慮完如果答應我先覺得驚......

舊 10-12-11, 10:20 PM   #277
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: Norm 查看文章
話時話佢考慮完如果答應我先覺得驚......
無錯.....

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-11, 11:57 PM   #278
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
Dating is same ad selling!
這是西洋的一個普遍共識,如果你們認同的話。#1根本已經Certain : Dead!
Operation was successful, but the patient died! (手術成功,但病人死亡)

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-11, 12:19 AM   #279
二伍

已分手了
沒有預期中的悲痛,憤怒等
或許我太冷靜了
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-11, 12:22 AM   #280
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 二伍 查看文章
已分手了
或許我太冷靜了
已經沒有感情,當然冷靜!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-11, 12:29 AM   #281
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
已分手了
或許我太冷靜了
因為已經消化左吧...

不過,總算盡左力,不枉啦。
有左今次經驗,下一次遇到一個女孩子,就謹記懂得如何讓她安心啦。

舊 10-13-11, 12:40 AM   #282
二伍

我感覺到她變了另一個人
或許是因為她傾訴的對像是女強人吧
事情到這樣,只能祝福她了
舊 10-13-11, 12:48 AM   #283
安已不
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
我感覺到她變了另一個人
通常都是咁架喇...
可能背後重會講你壞話乜乜物物添
佢已經冇任何留戀~~
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-11, 12:56 AM   #284
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 安已不 查看文章
通常都是咁架喇...
可能背後重會講你壞話乜乜物物添
佢已經冇任何留戀~~
通常見異思遷都會有,就算沒都作到有
因為要把自己的行為合理化

二伍兄加油,努力賺更多錢,多做運動保持外型
男人可以帥到40歲,明天會更好下個會更好
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-11, 01:00 AM   #285
二伍

引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
二伍兄加油,努力賺更多錢,多做運動保持外型
男人可以帥到40歲,明天會更好下個會更好
我會努力的
來緊還要應付籃球比賽
舊 10-13-11, 07:57 AM   #286
Norm
=_="""""

引用:
我感覺到她變了另一個人
可能番左教會真係會有很大既轉變,在思維上完全不同...

舊 10-13-11, 12:19 PM   #287
二伍

引用:
作者: Norm 查看文章
可能番左教會真係會有很大既轉變,在思維上完全不同...
似乎又唔關事
any way,希望佢會搵到佢要o既野
舊 10-13-11, 12:48 PM   #288
Vice
Ultimate Gamer
抓娃人

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code5198 2375 5776
PSN  IDsmileyvice2010
XBox Live Gamertagsmileyvice
給樓主一個 <

舊 10-13-11, 03:20 PM   #289
newlife2010

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: darkvolver 查看文章
所以,人冇什麼是放不下來,只有一樽裝飾的鹽可以放下來

件事攪清小小先
可唔可以解釋下上面句子? 我唔係好明..
newlife2010 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-11, 05:16 PM   #290
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
已分手了
或許我太冷靜了
咁可能樓主一早就預左.....

祝你搵到另一個更好既.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-11, 06:27 PM   #291
二伍

引用:
作者: Vice 查看文章
給樓主一個 <
冇大家o既鼓勵
我諗我冇咁有決心做lee d事 <

係時候講下另一件巧合的事
3,4年前我識左個女仔(算係心動了吧?),咁佢生日買左條頸鍊送俾佢
但係夜晚見到ex,就決定送俾佢
佢第一次同我講分手個日,就係戴住lee條鍊
舊 10-13-11, 08:45 PM   #292
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
結果無論點都好, 都好佩服二伍兄既堅持
Kris 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-11, 09:29 PM   #293
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
冇大家o既鼓勵
我諗我冇咁有決心做lee d事 <

係時候講下另一件巧合的事
3,4年前我識左個女仔(算係心動了吧?),咁佢生日買左條頸鍊送俾佢
但係夜晚見到ex,就決定送俾佢
佢第一次同我講分手個日,就係戴住lee條鍊
你有這種想法可能是覺得內疚
但事實你並沒做錯,不需要胡思亂想
拍拖時期會看A片的人一堆,這不代表他們不忠
只要沒把行動實行出來,就沒錯誤可言

還有,我猜你近日會一直回憶過往的點滴
但這種事會令自己難過,多進行不同的活動
盡快把心情抽離吧~加油
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-11, 12:26 AM   #294
二伍

引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
你有這種想法可能是覺得內疚
但事實你並沒做錯,不需要胡思亂想
拍拖時期會看A片的人一堆,這不代表他們不忠
只要沒把行動實行出來,就沒錯誤可言
我有錫過個女仔,差d上埋床,忍住左,不過從來都冇做過情侶

突然間有一種好恐佈o既感覺
一個對左8年o既女仔兩個月前仲會問你愛唔愛佢,仲會同你食飯,什至會為你付出
然後突然間話唔愛就唔愛,仲會話你俾唔到佢要o既野,成個價值觀唔同晒
我真係唔知仲有冇女仔可以信得過,亦都好驚佢係聽左d唔知咩朋友o既意見行錯路

此篇文章於 10-14-11 12:31 AM 被 二伍 編輯。
舊 10-14-11, 12:33 AM   #295
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:

一個對左8年o既女仔兩個月前仲會問你愛唔愛佢,仲會同你食飯,什至會為你付出
然後突然間話唔愛就唔愛,仲會話你俾唔到佢要o既野,成個價值觀唔同晒
我真係唔知仲有冇女仔可以信得過,亦都好驚佢係聽左d唔知咩朋友o既意見行錯路
佢行錯路係佢自己揀,唔輪到你俾意見架啦。
聽係人情,唔需要聽係天經地義。

另外, 人要醒可以係剎那間既事...叮一聲就得,好快過。

舊 10-14-11, 12:35 AM   #296
安已不

註冊日期: Apr 2009
引用:
我有錫過個女仔,差d上埋床,忍住左

咁米好LOR, 衣家有得比你返兜個女仔

付出
女人好善變同埋...好鐘意諗好多野...因為少少事都可以引申諗好多野出來...
同埋個人覺得....佢地好易受朋友影響....尤其向一個女人堆裡面...
BTW 佢行咩路比咩人呃已經唔關你事啦...

此篇文章於 10-14-11 12:37 AM 被 安已不 編輯。
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-11, 12:40 AM   #297
二伍

引用:
作者: 安已不 查看文章
咁米好LOR, 衣家有得比你返兜個女仔

付出
女人好善變同埋...好鐘意諗好多野...因為少少事都可以引申諗好多野出來...
BTW 佢行咩路比咩人呃已經唔關你事啦...
我只係睇在8年感情份上先會擔心佢
如果只係兩,三年真係乜都唔做
唉,都係為佢祈禱算了

個女仔下個月結婚喇,一早做返朋友
舊 10-14-11, 12:55 AM   #298
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:

嘩,都嘴埋條女差d上床仲扮深情,唔係以為差上床就等於無做錯唔賤格下嘩,
我而家覺得你ex飛你係好正確,拍咁耐拖仲同第二條女玩曖昧,唔係以為淨曖昧就唔當出軌呀嘛,
你話ex善變好戲,我覺得真係彼此彼此啦
「睇八年感情份上」咁假都講得出,唔係你自己性慾勝過八年感情,就連曖昧機會都無啦好唔好,
話ex恐怖,畀著你個ex知道呢件事都覺得你好恐怖啦,原來咁多野呃住佢做既,
我以為淨係女人會為左自己呃自己腦補自己無錯而做餐大龍鳳,而家發現原來有d男人都一樣

此篇文章於 10-14-11 12:58 AM 被 Rotagen 編輯。
Rotagen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-11, 01:00 AM   #299
二伍

引用:
作者: Rotagen 查看文章
嘩,都嘴埋條女差d上床仲扮深情,唔係以為差上床就等於無做錯唔賤格下嘩,
我而家覺得你條女飛你係好正確,拍咁耐拖仲玩曖昧,唔係以為淨曖昧就唔當出軌呀嘛,
你話條女善變好戲,我覺得真係彼此彼此啦
「睇八年感情份上」咁假都講得出,唔係你自己性慾勝過八年感情,就連曖昧機會都未啦好唔好,
我以為淨係女人會為左自己呃自己腦補自己無錯而做餐大龍鳳,而家發現原來有d男人都一樣
我不留都知自己錯
所以以後都警愓自己,同埋同自己講只有佢飛我,冇我飛佢,同埋如果遇到同樣事,一定要寬恕佢,因為自己都錯過
舊 10-14-11, 01:04 AM   #300
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
愛情既野對女人黎講話黎就黎
會唔會走就睇你做化

PS:
>一個對左8年o既女仔兩個月前仲會問你愛唔愛佢,仲會同你食飯,什至會為你付出

呢D就係分手先兆,佢個陣其實已經選擇梗
個陣你求婚可能仲救得返
仲會話你俾唔到佢要o既野<-答案

有D女人就係咁,唔聲唔聲
亦有D女人就成日話分手,事實上係想叫你多D CARE佢

總之每個女人問既問題/做既野背後一定有佢原因...自己執生...

一係你就真係完全食得住對方

論壇跳轉

現在的時間是 12:36 AM

手機版 | APP版