Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 02-01-07, 12:16 AM   #526
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
有冇人知邊度仲有得換返隻麥牛牛呀??
今日行左好幾間都冇
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-07, 12:29 AM   #527
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 斯羅 查看文章
有冇人知邊度仲有得換返隻麥牛牛呀??
今日行左好幾間都冇
去D屋村M記..我之前都係叫人幫我換
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-07, 12:33 AM   #528
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
作者: SANG2003 查看文章
去D屋村M記..我之前都係叫人幫我換
今日去左土記2間都冇....9龍城龍珠附近個間又冇

有間話聽日會有舊款返貨, 都吾知真定假
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-07, 12:38 AM   #529
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: 斯羅 查看文章
今日去左土記2間都冇....9龍城龍珠附近個間又冇

有間話聽日會有舊款返貨, 都吾知真定假
其實...好多牛牛比D員工自己偷走晒
舊 02-02-07, 01:19 PM   #530
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
仲有一款包...唔記得名...以前係老麥做緊時出過一排....

好似係炸豬扒+類似芝士醬....有冇人記得個名...?

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-07, 02:05 PM   #531
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
孖芝同足三係最好的
其他就

舊 02-02-07, 08:11 PM   #532
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: antony chan 查看文章
仲有一款包...唔記得名...以前係老麥做緊時出過一排....

用孖芝/漢堡包皮整個隻?
舊 02-02-07, 08:12 PM   #533
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: lauchai 查看文章
孖芝同足三係最好的
其他就
孖芝上年一食食親2隻~只係16蚊~
舊 02-05-07, 08:43 PM   #534
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
頭先睇緊本書,叫1秒的世界
講依個世界1秒之間發生既事

有一頁講m記
1秒之間有532名顧客

舊 02-05-07, 09:49 PM   #535
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
頭先睇緊本書,叫1秒的世界
講依個世界1秒之間發生既事

有一頁講m記
1秒之間有532名顧客
呢邊有人食早餐另一邊有人食漢堡..70億人口 而家可能唔止~
舊 02-05-07, 10:25 PM   #536
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
今日去咗食咖哩豬扒包
果然......

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-07, 12:05 AM   #537
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
引用:

我最鐘意食哩隻包
不過唔記得叫咩名
好似叫麥脆豬柳包
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-07, 12:29 AM   #538
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: SamTse 查看文章
我最鐘意食哩隻包
不過唔記得叫咩名
好似叫麥脆豬柳包
係呀~呢個包都好好食
不過呢個同將軍一樣唔見左...

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-07, 12:56 AM   #539
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: KUSANAGI 草薙 查看文章
係呀~呢個包都好好食
不過呢個同將軍一樣唔見左...
將軍太受歡迎m記頂唔順先唔做
舊 02-06-07, 01:07 AM   #540
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
唔知有無人記得

凹凸漢堡

係香港只係出現左1次...潛水艇型,爆多洋蔥
一食難忘咁難食...

舊 02-06-07, 02:16 PM   #541
SANG2003
Banned
希望之星

呢個包又係一個傳奇
http://hk.knowledge.yahoo.com/questi...=7006091002450
舊 02-06-07, 10:02 PM   #542
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
真係錯過好多包

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-07, 01:53 AM   #543
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
引用:
作者: SamTse 查看文章
我最鐘意食哩隻包
不過唔記得叫咩名
好似叫麥脆豬柳包
bingo..../
果陣成日用D醬來貼薯條的...

GGFR
好Game分享
舊 02-07-07, 02:07 AM   #544
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
bingo..../
果陣成日用D醬來貼薯條的...
麥樂雞醬就話je
舊 02-07-07, 10:45 AM   #545
antony chan
大合奏部隊!

引用:
麥樂雞醬就話je
此言差矣....
麥脆果隻醬好食過咁多隻麥樂食醬的...

同廚房用茄汁正過一包包果D茄汁一樣...

GGFR
好Game分享
舊 02-07-07, 11:15 AM   #546
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
此言差矣....
麥脆果隻醬好食過咁多隻麥樂食醬的...

同廚房用茄汁正過一包包果D茄汁一樣...
b
一大支茄汁 仲要打開佢放多個24小時
舊 02-07-07, 11:28 AM   #547
antony chan
大合奏部隊!

引用:
b
一大支茄汁 仲要打開佢放多個24小時
不是一支. 是一包包真空的.
而且一包大約3小時內就會打清....

GGFR
好Game分享
舊 02-07-07, 11:31 AM   #548
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
不是一支. 是一包包真空的.
而且一包大約3小時內就會打清....
一包打開佢放入一支打鎗到的..
有時有D店 夜晚用唔晒就咁放係度
<--親身見過
舊 02-07-07, 11:58 AM   #549
antony chan
大合奏部隊!

引用:
一包打開佢放入一支打鎗到的..
有時有D店 夜晚用唔晒就咁放係度
<--親身見過
呢D我夠知...我自己做過....\/
但. 你自己屋企果d茄汁都係咁啦...

GGFR
好Game分享
舊 02-07-07, 11:04 PM   #550
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
呢D我夠知...我自己做過....\/
但. 你自己屋企果d茄汁都係咁啦...
07年加價已加

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
涼宮春日入侵《帝皇戰記》(OVERMAN KING-GAINER) Nieh 日本動漫畫討論版 7 07-06-06 07:53 PM
Burger King機場重生 街車王 飲食版 26 03-14-04 03:44 PM
本月 OVA 「王ドロボウJING in Seventh Heaven」[King of Bandit Jing] DVD 截圖! bbaeric 日本動漫畫討論版 3 01-25-04 01:14 PM
[XB]遊戲王~THE KING OF DESTINY 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 12-26-03 08:39 PM
nba西岸總決賽 盤口!! C-law 體育版 41 05-31-02 02:39 PM

現在的時間是 06:58 AM

手機版 | APP版