Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-10-11, 09:24 PM   #301
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
洗唔洗諗定著咩衫

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-11, 09:31 PM   #302
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 才子 查看文章
洗唔洗諗定著咩衫
星期五番緊工....裇衫西褲背囊

舊 08-11-11, 12:57 AM   #303
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
已經開始有朋友仔落訂,唔該哂。

已落訂並確認了的朋友會在頭POST更新。

另,希望各位能保留收據,可能我在正日需要收集收據作參考。謝謝!

舊 08-13-11, 06:10 PM   #304
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
sorry, 我果頭食錢機,呢兩日都沒得出飛仔, 1見到有即攪.....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 02:16 AM   #305
綾小路雷太

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
sorry, 我果頭食錢機,呢兩日都沒得出飛仔, 1見到有即攪.....
睇住時間,唔好太遲。

舊 08-14-11, 01:54 PM   #306
碧克

註冊日期: Aug 2003
先向樓主報備:
因為學校唔記得入我條數搞到拖左我半個月糧,所以現時莫財中.
過幾日有數立刻入.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 01:56 PM   #307
newlife2010
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
我都想參加...仲有冇位?
newlife2010 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 06:17 PM   #308
綾小路雷太

引用:
作者: newlife2010 查看文章
我都想參加...仲有冇位?
1. 已截止,歡迎下次請早。

2. 基本規矩POST數100,可於下次有聚前儲好POST數。(雖然唔知下次幾時-.-)

舊 08-15-11, 06:07 PM   #309
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
我沒獅子戶口又唔想排隊, 真頭痛......如果有人幫手就好了!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-11, 06:35 PM   #310
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: KIM 查看文章
我沒獅子戶口又唔想排隊, 真頭痛......如果有人幫手就好了!!!
ATM入數機幫到你

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-11, 10:51 PM   #311
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
Should have time to trasnfer money by this week, sorry for the delay~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-11, 11:51 PM   #312
綾小路雷太

引用:
作者: KIM 查看文章
引用:
作者: 碧克 查看文章
ATM入數機幫到你
老金似乎唔知各大銀行而家都會有食錢機:0)
引用:
作者: Lilith 查看文章
Should have time to trasnfer money by this week, sorry for the delay~~
ok no problem

舊 08-15-11, 11:57 PM   #313
才子
量地總監

冇獅子有冇痕身呀?

(`・ω・´)
舊 08-16-11, 12:14 AM   #314
綾小路雷太

引用:
冇獅子有冇痕身呀?
關咩事...就咁拎住個a/c no然後餵飼部食錢機都得,唔便要獅子痕身囉...

舊 08-16-11, 12:22 AM   #315
才子
量地總監

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
關咩事...就咁拎住個a/c no然後餵飼部食錢機都得,唔便要獅子痕身囉...
佢話冇獅子呀嘛, 咪叫佢用痕身過囉, 你un唔un

(`・ω・´)
舊 08-16-11, 12:29 AM   #316
綾小路雷太

引用:
佢話冇獅子呀嘛, 咪叫佢用痕身過囉, 你un唔un
你又un唔un我想講其實連痕身都慳返...

舊 08-16-11, 02:34 AM   #317
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
雷太,今日已用入錢機過數,聽日影相再email俾你作實啦
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-11, 02:43 AM   #318
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
雷太,今日已用入錢機過數,聽日影相再email俾你作實啦
我都加了虎虎簽名了!
真係煩, 係都要虎虎chok樣簽名!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-11, 11:44 PM   #319
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
入左數了

您輸入的資訊太短。至少要有 5 個英文字元或漢字

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-11, 12:04 AM   #320
綾小路雷太

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
入左數了

您輸入的資訊太短。至少要有 5 個英文字元或漢字
俾收據我未啊啊啊!

舊 08-17-11, 12:05 PM   #321
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
已 E-MAIL~~

舊 08-17-11, 12:08 PM   #322
綾小路雷太

引用:
作者: 拉迪-史加羅 查看文章
已 E-MAIL~~
收到並已CONFIRM。

盲鬼~ 你張RECEIPT呢~~~~~

另外各位謹記謹記!!! 張收據記得留返網聚個日俾返我,千祈唔好丟左佢呀!

舊 08-17-11, 12:16 PM   #323
才子
量地總監

我掉左啦wor

(`・ω・´)
舊 08-17-11, 01:06 PM   #324
綾小路雷太