Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-07-04, 01:22 PM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
邊度有得幫人訂日本網d野呢.....

星人都唔理人的

有冇其他地方又平又好呢??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-04, 01:26 PM   #2
大粒麥
God of Gamer
最後衝刺......

Re: 邊度有得幫人訂日本網d野呢.....

引用:
Originally posted by javaj :
星人都唔理人的

係呀

你訂咩先?
書?

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-04, 01:27 PM   #3
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

旦+機紙.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-07-04, 02:42 PM   #4
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
引用:
旦+機紙.....
星人只攪同games有關的東西, 呢兩瓣佢唔熟架.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-04, 03:14 PM   #5
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
旦+機紙.....
請你找一間相熟的玩具舖幫你訂啦!!如果你要機紙的話難d!!因為一箱貨只得1-2張到!!所以你有相熟的玩具舖就有機拿到!!

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-04, 05:10 PM   #6
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by 美版之王-天涯浪子 :

星人只攪同games有關的東西, 呢兩瓣佢唔熟架.
之前問過架....不過過左一排冇了下文

引用:
Originally posted by 蘿莉藍戰士 :

請你找一間相熟的玩具舖幫你訂啦!!如果你要機紙的話難d!!因為一箱貨只得1-2張到!!所以你有相熟的玩具舖就有機拿到!!

我係想直接同日本d網交易....普通舖只能同批發拎貨...都唔會做呢d.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-07-04, 09:45 PM   #7
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

Re: 邊度有得幫人訂日本網d野呢.....

引用:
星人都唔理人的

0米覆佐你無時間做Lo

舊 01-07-04, 11:34 PM   #8
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
我幫妳

http://www.jpauction.com/

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-04, 02:32 AM   #9
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
Originally posted by 下雨天 :
我幫妳

手續費好((拿利)):@_@":
1000 YEN 運番到香港要俾差唔多HK$300.......

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-04, 03:09 AM   #10
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
引用:
Originally posted by 小恐 :
手續費好((拿利)):@_@":
1000 YEN 運番到香港要俾差唔多HK$300.......
YES,我都有野想要,但D手續費同郵費仲貴過件野幾倍:@_@":
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-04, 03:21 AM   #11
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
冇計.....鬼叫人地有計咩.........

不過 bid 得黎~~~分分鐘貴過係 hk bid

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-04, 09:18 AM   #12
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by 下雨天 :
我幫妳

嘩....不過我唔係bid野\

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-03-04, 10:31 PM   #13
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

推推推推推先...有冇邊個有熟人可以介紹下架~~~

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-04-04, 11:44 PM   #14
人仔貓
Game Master

有冇搵過[店員A]呀~?
人仔貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-04, 11:50 PM   #15
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by 人仔貓 :
有冇搵過[店員A]呀~?
Bid D厚書就真係唔抵喇,我個friend bid設定集+comic,1000yen=$388
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-04, 11:54 PM   #16
Kong
Insane Gamer

PSN  IDArthurKP
引用:
推推推推推先...有冇邊個有熟人可以介紹下架~~~
有既...
不過一定貴...

才是小隊長的工作

此篇文章於 03-05-04 12:09 AM 被 Kong 編輯。
Kong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-04, 09:12 AM   #17
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

都話唔係bid...:@_@":

而且目標係全包後大約可以係13算樓下....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 03-05-04 09:16 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 03-05-04, 09:43 AM   #18
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

最好就係有個熟人住係日本, 長期幫我地買野或上日本網站訂野, 但相信冇人肯做咁既奴才.

有某版友其實身在日本, 不時見佢上黎發表意見, 可惜其人自視很高, 又串, 靠不住.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 03-05-04, 10:47 AM   #19
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by 美版之王-天涯浪子 :
最好就係有個熟人住係日本, 長期幫我地買野或上日本網站訂野, 但相信冇人肯做咁既奴才.

有某版友其實身在日本, 不時見佢上黎發表意見, 可惜其人自視很高, 又串, 靠不住.
又唔好咁講人...各有各觀點o者

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-05-04, 11:41 AM   #20
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
呵呵...
實在太中point..

kong果邊老細最近好似識左個水貨佬做日本訂書..
我都想佢地搵果個人針針訂香港唔會入ge figure睇下得唔得...

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-04, 11:54 AM   #21
valsione-R
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
我好耐冇過黎...
我可以幫到大家..
add我講啦
valsione-R 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-04, 11:55 AM   #22
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
Originally posted by valsione-R :
我好耐冇過黎...
我可以幫到大家..
add我講啦
你this moment在日本?

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 03-05-04, 11:57 AM   #23
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by valsione-R :
我好耐冇過黎...
我可以幫到大家..
add我講啦
你的情況係點架呢??
住日本??

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-04, 01:09 PM   #24
valsione-R
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
我有friend係果面
我o係hk
已經o係yahoo度bid過好多野...
買過cd,書,卡返黎...
valsione-R 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-04, 01:54 PM   #25
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
我好耐冇過黎...
我可以幫到大家..
add我講啦
add左你

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

論壇跳轉

現在的時間是 10:22 PM

手機版 | APP版