Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-26-09, 09:11 AM   #151
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: mkmonkey 查看文章
MK23 ... 你用 134a 嗎 ? 試試改用 TopGas 吧,火力係超班的,準繩都係超班的 ...
不過個 box set 最衰就係枝燈,唔夠光既 ! (照路 OK 既)

啊啊啊啊 ~~~ 係咪小島黎架 ? 天啊 ~~~~~~
我係用TOPGAS的~~~
(一支白色樽果D...唔係紅氣...唔知係唔係叫TopGas啦~~~)

支槍真係好正~~~~

真係小島黎的

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-09, 09:49 AM   #152
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
如果你係拉登哥忠實信徒,請購買 Kalshi/dboy 既 AKS74U,真木加鋼身,高火力,聲音扎實 (正確 d 黎講係嘈到拆天),價錢公道 (900 蚊樓下)。
詳細希望
呢兩個牌子無聽過
係國產定台灣定土砲
有無47版或者榴彈發射器之類配件?

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-09, 12:03 PM   #153
mkmonkey
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
詳細希望
呢兩個牌子無聽過
係國產定台灣定土砲
有無47版或者榴彈發射器之類配件?
最平應該係響深水 Po 嘉頓斜對面既一間"文具鋪"買 (由福利模型行過少少),大約 800 左右吧。
Kalash = dboy = 國產
全鋼,真木,火力大,但同真鎗一樣勁嘈又唔太準。
樣可以參考
http://www.gunnerairsoft.com/catalog...oducts_id=1035

如果要 AK 系列可以考慮下 dboy/kalash .

舊 06-26-09, 12:22 PM   #154
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
最平應該係響深水 Po 嘉頓斜對面既一間"文具鋪"買 (由福利模型行過少少),大約 800 左右吧。
樣可以參考
http://www.gunnerairsoft.com/catalog...oducts_id=1035

洗唔洗換過D餡(波箱入面果堆)定係已經很捱得
我個friend買左支國產M249好似都係換晒成個波箱

另外想問有無捱到co2氣的麥林(.44口徑好鬼大隻果類)
同埋近排有無出過大口徑sniper M82/M95 AW50之類
以前買左支馬路神既T96
不過見到star果支AWM又好型

舊 06-26-09, 12:34 PM   #155
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
好耐無買鎗,等左好耐o既馬老二FN57終於出...
另外馬老二L96 AWS 又係好有興趣

舊 06-26-09, 12:46 PM   #156
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
作者: Rance 查看文章
呢支同星星出果支比,評價如何?
星星果支膠到爆 T96個身就用樹脂好feel過星星好多
呢支又點le?

舊 06-26-09, 01:41 PM   #157
Rance
The One
ガハハ

呢枝未出
http://www.tokyo-marui.co.jp/event/hs0905_l96.html

舊 06-26-09, 02:14 PM   #158
Game Master
狙擊王

引用:
樣可以參考

果間野仲有開咩???
上星期去過...無開門的~~~

舊 06-26-09, 02:50 PM   #159
mkmonkey
Crazy Gamer

引用:
好耐無買鎗,等左好耐o既馬老二FN57終於出...
聽講兩枝都係 7 月 (FiveseveN 就七月頭 . confirm)

舊 06-26-09, 02:52 PM   #160
mkmonkey
Crazy Gamer

引用:
作者: 0001 查看文章
果間野仲有開咩???
上星期去過...無開門的~~~
有架,搬左,之後開門時間更飄忽。
通常你想買野o個日就唔開既,同埋星期日九成九都唔開既。

舊 06-26-09, 03:47 PM   #161
Game Master
狙擊王

引用:
有架,搬左,之後開門時間更飄忽。
通常你想買野o個日就唔開既,同埋星期日九成九都唔開既。
係唔係搬左去福榮果邊????

舊 06-26-09, 04:56 PM   #162
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

想問
Marushin既raging ball, Anaconda,Constrictor
同Tanaka S&W M500
呢幾隻野有無人買過XD
評價如何 想買支大野來玩下
有無邊支捱到CO2

此篇文章於 06-26-09 05:02 PM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 06-26-09, 05:54 PM   #163
Rance
The One
ガハハ

馬老仙o個d打8mm彈架bor

舊 06-26-09, 05:54 PM   #164
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
聽講兩枝都係 7 月 (FiveseveN 就七月頭 . confirm)
知否有沒新BIO GUN出~~~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-09, 07:59 PM   #165
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
馬老仙o個d打8mm彈架bor
灌到co2就得啦 8mm彈又唔係貴

舊 06-27-09, 03:31 AM   #166
mkmonkey
Crazy Gamer

引用:
作者: 0001 查看文章
係唔係搬左去福榮果邊????
Oops,誤會了,以為你講頭先網站o個間鋪。

SSP o個間無搬,仲響到,不過而家變左星期日休息。每日近中午開工,不過開到差唔多十點(有時十點幾都仲開緊)。

舊 06-28-09, 10:38 PM   #167
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
洗唔洗換過D餡(波箱入面果堆)定係已經很捱得
我個friend買左支國產M249好似都係換晒成個波箱

另外想問有無捱到co2氣的麥林(.44口徑好鬼大隻果類)
同埋近排有無出過大口徑sniper M82/M95 AW50之類
以前買左支馬路神既T96
不過見到star果支AWM又好型
http://www.gunnerairsoft.com/catalog...roducts_id=963

呢支, 邊套動畫架?
但睇落好膠, 好玩具....

舊 06-28-09, 11:11 PM   #168
mkmonkey
Crazy Gamer

引用:
作者: sgouki 查看文章
http://www.gunnerairsoft.com/catalog...roducts_id=963

呢支, 邊套動畫架?
呢枝係抄自"大日本科研"(?)既雷鎚,本身並無呢枝鎗,亦無動畫,只不過參考左攻殼機動隊既部份設定。

舊 06-29-09, 10:33 AM   #169
Game Master
狙擊王

引用:
作者: sgouki 查看文章

呢支, 邊套動畫架?
拎上手ok的~~~
當係m4改算啦~

舊 07-01-09, 01:31 PM   #170
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
???

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-09, 08:03 PM   #171
葉月健

註冊日期: Jan 2002
想問如果marui手槍想改金屬身
買翻黎自己改易唔易?
係咪只係好似搬字過紙咁?
定係冇咁上下專業都唔好諗?

舊 07-24-09, 01:59 AM   #172
Game Master
狙擊王

引用:
作者: 葉月健 查看文章
想問如果marui手槍想改金屬身
買翻黎自己改易唔易?
係咪只係好似搬字過紙咁?
定係冇咁上下專業都唔好諗?
無經驗既都係搵人搞好D....

舊 07-24-09, 09:41 PM   #173
葉月健

註冊日期: Jan 2002
咁如果淨換身唔換內臟要幾錢左右?

舊 09-11-09, 10:48 AM   #174
大粒麥
最後衝刺......

買左支 marui hi capa 5.1
請問邊度買到由下駁上呢舊野 駁上橋,
價錢比效平, 同埋左右虛位冇咁大

http://www.uncompany.com/pageproduct...sp?prodid=5553

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-09, 10:55 AM   #175
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
見到支國產ge G22
好似ok 過引(主要係因為樣形)
有冇d 乜要注意ge?(因為我未買過槍)

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
氣槍問題! 馬沙 收藏品討論版 1002 03-17-08 04:19 PM

現在的時間是 10:13 PM

手機版 | APP版