Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 10-05-07, 12:01 PM   #326
IamO
God of Gamer
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
呢個唔係包

係牛肉柱
呢個係包

舊 10-05-07, 12:19 PM   #327
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: IamO 查看文章
呢個係包
漢堡月餅

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-07, 10:34 PM   #328
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: IamO 查看文章
呢個係包
你整呢個月餅三文治又叫做包非包
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-07, 12:13 AM   #329
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
低級趣味

唔記得叫咩名.....

言葉爆briefs

school days某集的古代版
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-07, 01:09 AM   #330
二伍

註冊日期: Sep 2002
樓上個位有乜咁好笑呢
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-07, 02:00 AM   #331
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 二伍 查看文章
樓上個位有乜咁好笑呢
可能「有趣」掛

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生
不再探究知識,但願安享天年
是好事還是壞事?
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-07, 02:21 AM   #332
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
引用:
樓上個位有乜咁好笑呢
要講唔好笑大把唔好笑過我
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-07, 04:55 PM   #333
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: JoeII 查看文章
同意
前面好多都笑唔出

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-07, 05:56 PM   #334
REFF~
Crazy Gamer
~z任天迷z~

註冊日期: Apr 2005
XBox Live GamertagoREFFo
引用:
就算大把唔好笑過你 , 但你個d都係唔好笑
REFF~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-07, 05:59 PM   #335
Ultimate Gamer
二天

註冊日期: Mar 2002
以上三位既對答我覺得比 D 圖更好笑

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-07, 06:24 PM   #336
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 查看文章
睇到呢度... 笑左

法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-07, 04:01 AM   #337
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

引用:

成版最好笑嘅可能就係你呢句~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-07, 02:39 PM   #338
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
上網識女仔要小心
睇相好易呃到人

真相...

真相...

真相...

更多請看...
http://www.officialdatingresource.co...e-angles-pics/

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-07, 02:55 PM   #339
二天

註冊日期: Mar 2002
d 相唔好笑,d 回應先好笑

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-07, 04:42 PM   #340
白雪飄飄
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
樓上個位有乜咁好笑呢
我覺得日本佬同隻狗仔都幾好笑呀!

金句(二):一人上樓,你唔會擁有自己的馬桶!
白雪飄飄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-07, 02:00 PM   #341
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm

小熊求救.

這間店叫乜名?
這算性騷擾吧

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-07, 02:53 PM   #342
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
睇唔明個茶字...

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-07, 03:37 PM   #343
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
作者: masaki 查看文章
睇唔明個茶字...
答案
摸摸茶

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-07, 04:40 PM   #344
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagpirotase
引用:
作者: 白雪飄飄 查看文章
我覺得日本佬同隻狗仔都幾好笑呀!
果個係 有名既 日本動畫導演 押井 守 ...
佢有另外一個出名既地方...就係佢成日自比 似 狗 ...特別係個樣...
PiroPiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-07, 10:58 PM   #345
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
請問各位大大知唔知邊度有4個鬼佬既圖
(比人惡搞左無數次個四個呢)

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-07, 11:04 PM   #346
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

個茶字都好有創意

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生
不再探究知識,但願安享天年
是好事還是壞事?
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-07, 11:29 PM   #347
Samng
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
唔記得叫咩名.....

點解個頭上面有準星既? 俾sniper 瞄準緊?

舊 10-10-07, 11:56 PM   #348
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
我明白了 , 只要是圖中字 也可以吧 :

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-07, 02:30 AM   #349
smalltung

註冊日期: Apr 2004

舊 10-11-07, 09:50 AM   #350
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: smalltung 查看文章
咩事咁罪大滔天?

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:08 AM

手機版 | APP版