Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 02-01-07, 07:20 PM   #76
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: 時之旅 查看文章
邊到有呢
我都欠一樣物件先可以出到待續
係乜野黎呢?要唔要星期六晚出黎幫你去香檳搵下呢

舊 02-01-07, 08:08 PM   #77
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: antony chan 查看文章
等我玩夠先...我仲要出下集....
別忘了你還欠我們的罰金.....
仲有下集?

舊 02-02-07, 12:56 AM   #78
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: KTN 查看文章
skip
引用:
作者: z_plus 查看文章
skip
引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
skip
引用:
作者: DCIP 查看文章
skip
引用:
作者: OldCake 查看文章
skip
多謝各位大大既回覆! 請恕我唔可以一一回覆! 但係都感受到你地對我既關心~
多謝多謝.

為左回應你地既熱誠, 今日已經先行去探過價錢

百記18500+1880 (grip)
但係就未去過laser
慢成就18900+1880 貴4舊水...

其實我都幾驚結左婚乜都係錢, 又要支持家庭開支...人生有左遺憾就弊傢伙了.

未有實際入手日期, 希望下星期成事!

舊 02-02-07, 01:01 AM   #79
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: Strider 查看文章
多謝各位大大既回覆! 請恕我唔可以一一回覆! 但係都感受到你地對我既關心~
多謝多謝.

為左回應你地既熱誠, 今日已經先行去探過價錢

百記18500+1880 (grip)
但係就未去過laser
慢成就18900+1880 貴4舊水...

其實我都幾驚結左婚乜都係錢, 又要支持家庭開支...人生有左遺憾就弊傢伙了.

未有實際入手日期, 希望下星期成事!
你早半個月話要出機我絕對可以幫你....
個價靚到毒K都想出金手指....

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-07, 01:08 AM   #80
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
你早半個月話要出機我絕對可以幫你....
個價靚到毒K都想出金手指....
點解遲半個月唔得

舊 02-02-07, 08:20 AM   #81
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
驢仔有現金價
上次同金爺買機時...記得先達那一間...
無垃圾送,但機身較三戊/西洋菜街三國誌要便宜些

記得直倒米爺是不是從太陽國運回來
好像比直接買便宜些是不是?

舊 02-02-07, 08:59 AM   #82
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
是, 我的直倒當時大約要HK$14xx......~~
香港曾低見HK$1450, 但我買不到

Rice

舊 02-02-07, 09:32 AM   #83
Strider
初段

嘩!
平咁多?? 我同事近日都會去太陽國...但係佢好似唔多識買...
都係自己搞掂算..

舊 02-02-07, 02:23 PM   #84
Strider
初段

頭先去尖咀天搶睇
5D 18700
GRIP 15XX
點解個GRIP可以同MK差咁遠!

又可以慳返幾舊水喇

舊 02-02-07, 02:47 PM   #85
KTN
~♡

GRIP應該係水個個價
你之前去問...行貨.....
GRIP個一年...由它啦...
我個GRIP都係天窗買水
近尖咀,不去沙龍問下
昨天出去埋尾時問過三四間
水真係它最平

舊 02-02-07, 03:10 PM   #86
Strider
初段

引用:
作者: KTN 查看文章
GRIP應該係水個個價
你之前去問...行貨.....
GRIP個一年...由它啦...
我個GRIP都係天窗買水
近尖咀,不去沙龍問下
昨天出去埋尾時問過三四間
水真係它最平
唔怪得我問佢機o個陣佢話係行
grip冇講啦

我閃燈都係買水, 依然好健康, 應該冇問題既

頭先仲順便帶左個日本人經理去買支NIKON 50 1.8

我為左回應大家既熱情, 真係有做功課o架

此篇文章於 02-02-07 03:20 PM 被 Strider 編輯。
Strider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-07, 03:47 PM   #87
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
引用:
唔怪得我問佢機o個陣佢話係行
grip冇講啦

我閃燈都係買水, 依然好健康, 應該冇問題既

頭先仲順便帶左個日本人經理去買支NIKON 50 1.8

我為左回應大家既熱情, 真係有做功課o架
但你仲未交功課喎..

GGFR
好Game分享
舊 02-02-07, 04:39 PM   #88
Strider
初段

引用:
但你仲未交功課喎..
俾D時間

舊 02-02-07, 04:53 PM   #89
antony chan
大合奏部隊!

引用:
俾D時間
司聞哥哥星期日來唔來執羊屎?

GGFR
好Game分享
舊 02-02-07, 05:27 PM   #90
Strider
初段

引用:
司聞哥哥星期日來唔來執羊屎?
星期日要去大埔bbq...黎唔到呢

舊 02-02-07, 06:02 PM   #91
antony chan
大合奏部隊!

引用:
星期日要去大埔bbq...黎唔到呢
又冇得見下司聞哥哥了...

GGFR
好Game分享
舊 02-06-07, 01:15 AM   #92
Strider
初段

予定星期五看病

舊 02-06-07, 01:18 AM   #93
antony chan
大合奏部隊!

引用:
予定星期五看病
很好. 要不要人陪?

GGFR
好Game分享
舊 02-06-07, 06:08 AM   #94
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
很好. 要不要人陪?
星期五我地要去飯局喎

舊 02-06-07, 07:11 AM   #95
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
予定星期五看病
不如一起去.......
不過要早d....
要去飯局

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-07, 08:26 AM   #96
KTN
~♡

星期五去老餅家食飯,斯文哥哥幾時,7:30前一齊去看醫生好嘛 定斯文哥哥都報名一齊去食飯
http://www.oldcake.com/forum/viewtop...=178178#178178
我拿支35出來比你放入去看下35 Prime原來係闊得好討厭 當然插17-40更加討人厭... 但當然插定焦優先

引用:
予定星期五看病

此篇文章於 02-06-07 08:28 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-07, 08:31 AM   #97
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
一於睇完醫生再黎食團年飯.........

舊 02-06-07, 08:49 AM   #98
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
我今次陪診不能.....而且19:30到真係好抆水....

Rice

舊 02-07-07, 12:39 AM   #99
Strider
初段

啊...多謝大家盛意, 但係當晚有約...
唔好意思老餅兄!
(今年花展會再次失驚無神叫你!到時先賠罪~)

而家暫定星期五晚買, 一買完就要去朋友生日會...我會如期出醫生post既.

[懦夫mode]希望唔會後悔...[/懦夫mode]

舊 02-07-07, 10:56 AM   #100
antony chan
大合奏部隊!

引用:
啊...多謝大家盛意, 但係當晚有約...
唔好意思老餅兄!
(今年花展會再次失驚無神叫你!到時先賠罪~)

而家暫定星期五晚買, 一買完就要去朋友生日會...我會如期出醫生post既.

[懦夫mode]希望唔會後悔...[/懦夫mode]
唔會後悔o既....
不過你唔好走左去玩蛇五就得喇...

GGFR
好Game分享

論壇跳轉

現在的時間是 04:48 PM

手機版 | APP版