Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-29-08, 02:08 AM   #51
真仔
God of Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
作者: ricerice 查看文章
今年既聖誕禮物送咩比人梗係諗唔到
因為連自己想要咩都諗唔到..
不過有人話買左樣野可以送比我,但係果樣野我唔會鐘意
咁我就叫佢節省少少,概然我唔鐘意就唔好送比我
跟住又有諗住我鐘意GUNDAM W, 咁我係鐘意~~套野,亦都係鐘意果隻..
不過我無話一定要喎, 點解有人堅持話我要, 事緣我之前無聊整手作仔諗住整隻紙高達咁..
跟住話想買隻返來砌,砌唔係問題既,不過唔好要我油.咁果個人就無啦啦就話送GUNDAM W比我..
唔...
其實鬆弛熊呢個成日都話要啦..不過要得幾多隻,張床有幾多位= =';

P.S.禮物既意義
其實有時諗,送咩唔係問題,係實唔實際先係問題,送左比人又無用又唔鐘意,跟住PACK埋一邊就係一個問題.
好直接

咁實用d
就影d狗狗相做杯
可以拎番公司用 又獨一無二 價錢又唔係貴

電爸你識做啦

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-08, 02:58 AM   #52
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
今年既聖誕禮物送咩比人梗係諗唔到
因為連自己想要咩都諗唔到..
不過有人話買左樣野可以送比我,但係果樣野我唔會鐘意
咁我就叫佢節省少少,概然我唔鐘意就唔好送比我
跟住又有諗住我鐘意GUNDAM W, 咁我係鐘意~~套野,亦都係鐘意果隻..
不過我無話一定要喎, 點解有人堅持話我要, 事緣我之前無聊整手作仔諗住整隻紙高達咁..
跟住話想買隻返來砌,砌唔係問題既,不過唔好要我油.咁果個人就無啦啦就話送GUNDAM W比我..
唔...
其實鬆弛熊呢個成日都話要啦..不過要得幾多隻,張床有幾多位= =';

P.S.禮物既意義
其實有時諗,送咩唔係問題,係實唔實際先係問題,送左比人又無用又唔鐘意,跟住PACK埋一邊就係一個問題.
送公仔,如果累積起來睇返都相當甜蜜下
我自己本身都有買公仔引
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-08, 04:07 AM   #53
imgahou
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDrexenos
XBox Live Gamertagrexenos
龍貓仔.... 唔算咩驚喜..因為佢想要好耐
imgahou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-08, 01:00 PM   #54
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Wayne L 查看文章
竟然有女朋友鐘意Gundam咁得意
難為我一直都唔敢比女朋友知我鐘意Gundam

回正題
暫時仲未諗到... 其實諗過送手製相架
不過人係一種有惰性ge動物
宜家已經好有多女仔喜歡gundam ( 不過路過信和地庫果d女仔似乎係因為人設而喜歡 )

我男友第一次送的聖誕禮物是HG duel gundam~果時未一齊~
( 不過果時我其實只儲MG )

今年都無諗買咩...都一齊左六七年...已經無咩意慾去諗啦

另外我都唔知自己想要咩~
送隻Hello kitty公仔或者一盒gundam exia我都同樣鐘意(可惜未出MG..)
另一方面又覺得浪費金錢

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-08, 10:57 AM   #55
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
冇特別諗過送咩
但女友想旅行,或者行開下市區
但佢又冇乜假可以請,得2日1夜去得邊

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-08, 12:03 PM   #56
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
P.S.禮物既意義
我覺得禮物這種東西是想表達“看見它的時候,馬上就想起了你”這種感覺。實用的東西,說真的,對方也會自己買吧?而且越實用的東西,新成代謝率越快?曾送過鏡頭(連那個牌子都倒了ORZ),防潮箱(so far so good),iPod 80G(嫌音色不好,沒用 ),熒幕調色器(買了沒多久,就出了個新版本,而且過了保用期就坏了 )。So,I'm sticking with the cute but useless stuff this year,but I'm still clueless。

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-08, 12:16 PM   #57
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
其實...邊度有d影相做杯d舖頭

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-08, 12:36 PM   #58
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
作者: sugihara 查看文章
MK 中旅個場

好耐之前見過
而家就吾知喇

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-08, 12:40 PM   #59
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
MK新之城,未執既話
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-08, 12:42 PM   #60
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
死....原本想送耳筒
點知早幾日發現佢係用hand free o黎聽歌...[sosad]

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-08, 01:41 PM   #61
GateHacker
Baned

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
死....原本想送耳筒
點知早幾日發現佢係用hand free o黎聽歌...[sosad]
冇對衝既
佢用hand free都一樣可以用耳機(逃
舊 12-01-08, 01:56 PM   #62
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
新世紀
好似係food court個層

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-08, 07:08 PM   #63
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: GateHacker 查看文章
冇對衝既
佢用hand free都一樣可以用耳機(逃
佢hand free唔係可以插自己耳筒o個o的
送o左都用唔到
除非送埋mp3機...不過....

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-08, 11:53 PM   #64
GateHacker
Baned

引用:
作者: 真仔 查看文章
新世紀
好似係food court個層
你唔講我都醒唔起有

引用:
送o左都用唔到
岩晒啦
送耳筒等佢有動力買mp3
舊 12-02-08, 08:12 AM   #65
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
我想送英式茶具
但一set set 果d唔知邊到有得買

舊 12-02-08, 11:36 AM   #66
Be With You
命運的巨輪開始轉動..

註冊日期: May 2005
諗住會送頸鏈~
大家有冇好介紹?

Tiffxxy & Co.又可能out-budget
Mx Belle又唔係好靚,J's又太簡約....
4 degree上次睇她又興趣不大.....

可能今日會落去銅鑼灣實地睇下..........

結果.....我的肩膀多了一個牙印
Be With You 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-08, 12:30 PM   #67
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
今年雙方出奇地無錢+無假(聖誕都要返工 )
暫時應該會預約北角某酒店+晚餐
只要可以見面就已經係最貴重既禮物

舊 12-02-08, 03:51 PM   #68
POKA
Banned

引用:
作者: 豆腐 查看文章
今年雙方出奇地無錢+無假(聖誕都要返工 )
暫時應該會預約北角某酒店+晚餐
只要可以見面就已經係最貴重既禮物
已經夠晒浪漫
強力閃光彈..
定係應該過去澳門?

引用:

送o左都用唔到

送MP3+耳機啦
舊 12-02-08, 07:13 PM   #69
Ryokoryoko
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
作者: 小草 查看文章
我想送英式茶具
但一set set 果d唔知邊到有得買
Wedgewood?

引用:
作者: Be With You 查看文章
諗住會送頸鏈~
大家有冇好介紹?

Tiffxxy & Co.又可能out-budget
Mx Belle又唔係好靚,J's又太簡約....
4 degree上次睇她又興趣不大.....

可能今日會落去銅鑼灣實地睇下..........
頸鏈or 手飾真是太personal了,很難掌握。

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-08, 09:02 PM   #70
POKA
Banned

冇對像送禮物,結果買左新電腦比自己
舊 12-02-08, 10:18 PM   #71
豆腐
無間豆

引用:
作者: POKA 查看文章
已經夠晒浪漫
強力閃光彈..
定係應該過去澳門?

送MP3+耳機啦
始終係香港過會比較有氣氛,我怕熱,佢都怕,個陣時去山頂行都幾好
坐15號c巴士上去(我都未試過)

引用:
作者: POKA 查看文章
冇對像送禮物,結果買左新電腦比自己
我買左macbook pro

舊 12-02-08, 10:29 PM   #72
Diana

註冊日期: Aug 2002
大家有沒有想過去(鑽石介指不小心掉到馬桶)呢個outlet商場看看有沒有好東西?
我去過其實d野唔係好out,(而且有d仲係出面分店都在賣),但價錢真的平一點呢
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-08, 10:33 PM   #73
豆腐
無間豆

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
大家有沒有想過去(鑽石介指不小心掉到馬桶)呢個outlet商場看看有沒有好東西?
我去過其實d野唔係好out,(而且有d仲係出面分店都在賣),但價錢真的平一點呢
我去過,不過對gf黎講太遠,去左一次only,期待佢講要去既一日

舊 12-02-08, 10:54 PM   #74
Kaga

註冊日期: Nov 2002
今年我會買手錶俾佢
Kaga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-08, 10:57 PM   #75
POKA
Banned

引用:
作者: 豆腐 查看文章
始終係香港過會比較有氣氛,我怕熱,佢都怕,個陣時去山頂行都幾好
坐15號c巴士上去(我都未試過)

我買左macbook pro
上山頂邊會熱 凍到癲
電車好D WOR

論壇跳轉

現在的時間是 03:11 PM

手機版 | APP版