Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-05-16, 04:40 PM   #26751
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
金閃樣衰左咁多ge

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 04:50 PM   #26752
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
今次章節主角係仔

如果下次再搞好似一周年夏祭張浴衣咁既全章節主角合照圖

原本全女班咪變成混左條仔入去
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 04:58 PM   #26753
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
咪好
安心休養唔抽
發緊力爆箱仲未見禮裝

此篇文章於 12-05-16 05:03 PM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 05:09 PM   #26754
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
進入第16箱, 聖傻又掉金箱 (出金箱一定係禮裝了)

立即突滿吸少少友情pt
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 05:11 PM   #26755
stcdavidhk

想問你地有冇扔杯落送角度?冇5星殺的我有d想扔落師匠度

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 12-05-16, 05:21 PM   #26756
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 小嘉 查看文章
咪好
安心休養唔抽
發緊力爆箱仲未見禮裝
隨時隻金閃只係4星
第6章都係仔做封面, 但星數和pick up係另一回事
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 05:29 PM   #26757
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
金閃樣衰左咁多ge
我都覺得係....張圖好似走左樣...

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 05:50 PM   #26758
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
想問你地有冇扔杯落送角度?冇5星殺的我有d想扔落師匠度
餵左2個杯俾殺師匠到90,因為非洲人無酒吞和無妖后5星殺職AOE...
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 05:58 PM   #26759
大破人間

總算迎來第一張絆10

如果不是爆箱隊唔夠COST塞貞德,否則應該係貞德先的 (只差三萬絆EXP)
舊 12-05-16, 06:02 PM   #26760
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
今章個池會有幾多款新5星呢…一堆大物等住出
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 06:07 PM   #26761
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: Bahamut 查看文章
餵左2個杯俾殺師匠到90,因為非洲人無酒吞和無妖后5星殺職AOE...
連傑克都冇嘅我叫乜?

舊 12-05-16, 06:12 PM   #26762
stcdavidhk

引用:
作者: psidef 查看文章
連傑克都冇嘅我叫乜?
我又何嘗唔係呢

舊 12-05-16, 06:29 PM   #26763
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 大破人間 查看文章
今次章節主角係仔

如果下次再搞好似一周年夏祭張浴衣咁既全章節主角合照圖

原本全女班咪變成混左條仔入去
導遊既野
都唔駛太在意既

今日黎有少少殺個措手不及
但見無師兄觸及到
今次d細字有提到 三女神同盟

伊絲塔..
仲有呢?

危機四伏

舊 12-05-16, 06:29 PM   #26764
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 大破人間 查看文章
總算迎來第一張絆10

如果不是爆箱隊唔夠COST塞貞德,否則應該係貞德先的 (只差三萬絆EXP)
恭喜師兄
今個活動都絆10了媽媽(1星暗殺者)

低cost又低星升絆真係易好多

舊 12-05-16, 06:38 PM   #26765
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
小弟都覺得,與其6個位放哂聖餐,場場6turns以上完場
不如突左佢,每場得4-5加成但3turns完場
的確每場少左襪,但至少唔會覺得脫力,反正都系冇腦式重複動作,一路睇住電腦、打住ps4黎刷仲舒服
so far依家刷到40箱都唔覺得辛苦,反而有好幾次打打下先發覺 咦原來又儲夠800襪開箱
無突滿,5-6TURN
突滿左,4-5TURN

突滿左係快左d,但入手既襪少左,而用果既話好似會花多左果...
而家我都唔知爆唔爆果好
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 06:42 PM   #26766
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: GGGG 查看文章
無突滿,5-6TURN
突滿左,4-5TURN

突滿左係快左d,但入手既襪少左,而用果既話好似會花多左果...
而家我都唔知爆唔爆果好
我覺得睇自己想順手D無腦D
定係體力最大效益化

好似我呢D已經無乜蘋果剩
又無乜錢爆石既
我一定全活動禮裝上

當然時間有差
但自己個人衡量既時候睇番自己需要再決定就OK了~
我接受到個速度~
而且爆太快石都好傷

有用師兄既突滿禮裝黑貞~~謝謝

舊 12-05-16, 06:49 PM   #26767
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
導遊既野
都唔駛太在意既

但見無師兄觸及到

伊絲塔..
仲有呢?

危機四伏
伊絲塔的妹妹(露維亞?)

雪山神女(雖然她是印度的)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 07:11 PM   #26768
大破人間

引用:
定係體力最大效益化

又無乜錢爆石既
我一定全活動禮裝上

當然時間有差
我接受到個速度~
而且爆太快石都好傷
同意

我自己係上滿加成禮裝的最大效益化
都已經不知不覺爆左四十粒果
舊 12-05-16, 07:21 PM   #26769
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: psidef 查看文章
連傑克都冇嘅我叫乜?
揮手
小弟每一職都至少有2張星5,系唔知點解殺職會1張都冇

btw,睇返各位星5殺職既尊容,除左X又真系冇一張啱小弟口味,但X又冇得抽
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 07:24 PM   #26770
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
定係體力最大效益化
又無乜錢爆石既
我一定全活動禮裝上
當然時間有差
我接受到個速度~
而且爆太快石都好傷
最主要睇自己有冇耐性,有耐性既一定系full聖餐
其實小弟都有個全聖餐陣,但玩左2鋪就頂唔順轉返冇腦陣
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 07:34 PM   #26771
gingq7

打打吓發現 黑貞+酒吞 意外地不錯, 黑貞寶具燒死條龍, 酒吞食完黑貞40%攻buff後第三關用寶具可以一回合完,
但我無酒吞, 又好少人將突滿禮裝掛係酒吞度

洗大腿有時bug左洗唔倒, 所以我要跟住大腿用三種組合
1. 大腿釘宮, 自已用釘宮+殺式
2. 大腿黑貞, 自已用釘宮+水著師匠
3. 大腿酒吞, 自已用黑貞+水著師匠
舊 12-05-16, 07:37 PM   #26772
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
導遊既野
都唔駛太在意既
但見無師兄觸及到
伊絲塔..
仲有呢?
危機四伏
巴哈的留言: 三女神同盟除伊斯塔跟帕爾瓦蒂外應該就是蒂亞瑪特了....如果解包無誤

當初的解包有齊這三女神同盟??
( 不過一早已有三女神了?? ゴルゴン三姊妹 )

引用:
作者: GGGG 查看文章
無突滿,5-6TURN
突滿左,4-5TURN

而家我都唔知爆唔爆果好
認同蛋撻大, 如果加乘只差1 還好, 但去到2 就會效率( 襪/turn數) 低很多; 當然你首要有快速隊伍, 還有無限的金果(晶石)....

還有總共有8張就可以突滿啦 (自身仍會+5)

引用:
作者: gingq7 查看文章
打打吓發現 黑貞+酒吞 意外地不錯, 黑貞寶具燒死條龍, 酒吞食完黑貞40%攻buff後第三關用寶具可以一回合完,
但我無酒吞, 又好少人將突滿禮裝掛係酒吞度

洗大腿有時bug左洗唔倒, 所以我要跟住大腿用三種組合
1. 大腿釘宮, 自已用釘宮+殺式
2. 大腿黑貞, 自已用釘宮+水著師匠
3. 大腿酒吞, 自已用黑貞+水著師匠
酒吞 妖后 殺帥匠 三個我有用過
還是以 妖后(wave 3 開寶具永不是問題) > 酒吞(寶1好似不能清場) > 殺帥匠 (NP好難儲)

有黑貞和釘宮, 就帶任何光砲就可以啦, wave3 光砲+釘宮+補刀就完場; 係wave2要黑貞出寶具有點麻煩而已

此篇文章於 12-05-16 07:43 PM 被 digiharuka 編輯。
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 07:43 PM   #26773
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
我都過左50大關了, 用一格位換一炮炸走頭關3隻, 個人輕鬆好多
自爆弓繼續刷新緊死亡紀錄
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 07:46 PM   #26774
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
灰爆

刷左17回都未出禮裝。。。。。

第一次打唔到活動禮裝

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 07:57 PM   #26775
gingq7

引用:
作者: digiharuka 查看文章
酒吞 妖后 殺帥匠 三個我有用過
還是以 妖后(wave 3 開寶具永不是問題) > 酒吞(寶1好似不能清場) > 殺帥匠 (NP好難儲)

有黑貞和釘宮, 就帶任何光砲就可以啦, wave3 光砲+釘宮+補刀就完場; 係wave2要黑貞出寶具有點麻煩而已
其實我目標係只開2次寶具,
不過剛剛趺多張禮裝俾我, 終於可以突一張, 又要由頭諗過
諗緊落唔落寶石自爆弓

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:24 AM

手機版 | APP版