Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-25-16, 07:46 PM   #28126
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
結論係咪=可以養生到下年

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 08:26 PM   #28127
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
需要一隻強力ge單體騎, 理性上應該要抽騎, 但超怕黎多個bitch
感性上相信最後都係會去左抽劍

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 08:32 PM   #28128
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
需要一隻強力ge單體騎, 理性上應該要抽騎, 但超怕黎多個bitch
感性上相信最後都係會去左抽劍
追小莫寶2嗎....?

舊 12-25-16, 08:41 PM   #28129
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
追小莫寶2嗎....?
アルトリア顏

歡迎pm查詢、預約
舊 12-25-16, 08:50 PM   #28130
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
學妹連還CG果度,sorry我喊左
跟住既doctor同鳳君都(為月姬活動鋪路?)
最後,學妹我們結婚吧(炸)

但係,所長呢?
同埋前所長係點死?可能我miss左

----------------------
class別福袋咁正
有D想抽槍5星得師匠,唔介意寶2

岩岩先清哂磚突爆學妹絆禮,點儲

舊 12-25-16, 08:50 PM   #28131
stcdavidhk

引用:
剛更新左?有全身圖睇

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 12-25-16, 08:54 PM   #28132
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

歡迎pm查詢、預約
舊 12-25-16, 08:54 PM   #28133
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
想問有無人試過download 個update果陣0%唔郁...
想知可以點搞....(用ip6s)

最後一關都唔比我入去打
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 09:13 PM   #28134
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: Aqours 查看文章
想問有無人試過download 個update果陣0%唔郁...
想知可以點搞....(用ip6s)

最後一關都唔比我入去打
連wifi
Keep住連住就會更新到

除非你電話太唔夠位

https://twitter.com/vvv_sbr/status/812897632276221952

網民睇番羅曼既禮裝
諗起佢一直活動咁開心諗到好想喊....

舊 12-25-16, 09:19 PM   #28135
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
連wifi
Keep住連住就會更新到

除非你電話太唔夠位

https://twitter.com/vvv_sbr/status/812897632276221952

網民睇番羅曼既禮裝
諗起佢一直活動咁開心諗到好想喊....
係, 我覺得同學妹死一樣咁sad
而且連鳳君都...

歡迎pm查詢、預約
舊 12-25-16, 09:26 PM   #28136
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
我也完成開位了,感覺很夢幻,由空之境界入坑,到現在跟上各位進度

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 09:30 PM   #28137
stcdavidhk

然後,只想問. . . .所長呢?

舊 12-25-16, 09:51 PM   #28138
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
羅曼應該無咁快返黎啦
希望之後係去番冬木市救所長返黎

實際問題 無左羅曼搞gag故事應該會變得唔好睇
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 09:54 PM   #28139
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
無左羅曼既fgo仲係fgo?
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 09:58 PM   #28140
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
然後,只想問. . . .所長呢?
老實講我都幾掛住所長

盾妹寶具好似都係種田版本嗌得比較有fu

舊 12-25-16, 10:07 PM   #28141
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
羅曼不能回來吧? 不竟是連英靈座都消失.... 能吐便當???

種田版有少少怒氣叫出來, 氣勢上贏太多了

雖是王道橋段, 但去到那個位真係眼濕濕
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 10:11 PM   #28142
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
羅曼應該無咁快返黎啦
希望之後係去番冬木市救所長返黎

實際問題 無左羅曼搞gag故事應該會變得唔好睇
由手機版發出
博士好似自滅左, 連英靈之座都再冇所羅門

歡迎pm查詢、預約
舊 12-25-16, 10:11 PM   #28143
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: newb 查看文章
無左羅曼既fgo仲係fgo?
無左企鵝青王呆毛既FGO都係FGO啦
(今日比人瘋狂吐糟中wwwwwwwwww)

其實我覺得FGO封面可以更換孔明/韋伯的頭像了

以下回番正題d

其實無左羅曼都真係唔係好知點樣接第二章落去....

舊 12-25-16, 10:31 PM   #28144
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
無左企鵝青王呆毛既FGO都係FGO啦
(今日比人瘋狂吐糟中wwwwwwwwww)
其實我覺得FGO封面可以更換孔明/韋伯的頭像了
以下回番正題d
其實無左羅曼都真係唔係好知點樣接第二章落去....
1) 老婆接棒(文西)
2) 去冬木救回所長
3) 接去月姬線(咋?!)
4) ... ???
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 10:33 PM   #28145
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
爆機了

全靠絆10 B叔+雪之城戰至最後

冇左B叔都唔知點算

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 10:39 PM   #28146
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
博士好似自滅左, 連英靈之座都再冇所羅門
我會賭作為羅曼既人類 被英靈之座同所羅門分開左計算
不過我覺得最好既做法係去冬木救番所長返黎
等所長做羅曼一直企既位置 凡骨美少女做羅曼個位一定好多搞笑同好可愛既位
叫文西做唔係唔得 但文西既角色定位始終唔同

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 12-25-16 10:41 PM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 10:52 PM   #28147
nestlch
Senior Gamer

註冊日期: May 2014
兩個星期前入坑,因為劇情太正,
狂衝到今日爆機,結局某幾個位都好感人睇到眼濕濕,
好耐冇試過因為想睇劇情而狂打機,同埋好快就走咗去課金

對FGO唯一微言就係啲普通素材都好難儲,
希望遲啲會有啲free quest兩倍掉落時段之類啦
nestlch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 10:59 PM   #28148
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
仲卡緊大魔王
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 11:00 PM   #28149
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: nestlch 查看文章

兩個星期

你都算好唔話得

比著我真係無辦法..
淨係升人去通關都搞唔掂

舊 12-25-16, 11:03 PM   #28150
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我會賭作為羅曼既人類 被英靈之座同所羅門分開左計算
不過我覺得最好既做法係去冬木救番所長返黎
等所長做羅曼一直企既位置 凡骨美少女做羅曼個位一定好多搞笑同好可愛既位
叫文西做唔係唔得 但文西既角色定位始終唔同
其實羅曼變返所羅門果下我都唔太知點變(可能撳得太快)
等睇所長繼續被GD子XX

引用:
作者: nestlch 查看文章

師兄都幾快下第七章都打左我幾日

FGO係無普通素材吧
不過有D想返去打書頁靈基梅林

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:27 PM

手機版 | APP版