Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

查看投票結果: 淆底可保一世平安(!?)
插圖式接龍故事 2 5.00%
世界盃 ->國家隊討論區 1 2.50%
買賣版 ban足一世第一人 2 5.00%
放GAF飛機BAN兩年事件 7 17.50%
木各示申 icon 出現 / 消滅事件 0 0%
淆底 icon 事件 2 5.00%
新字區 0 0%
吹水專區反蜜瓜插件 0 0%
世界杯龍王咒贏比利 0 0%
日本人完全沉沒 0 0%
glass alchemist forum 0 0%
反劇透版規出現 + Spoiler System 0 0%
米小姐突入, 快速自薦做版主 2 5.00%
GAF轉換datacenter停機事件 / GAF臨時版 7 17.50%
潮版拍賣事件 0 0%
才子之死 1 2.50%
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗ 2 5.00%
輕森之最期 0 0%
會員相簿啟用 0 0%
PSU集體沉船事件 1 2.50%
收藏版玩具反狗城事件 1 2.50%
20061111 之??????????恐慌 0 0%
抱枕男事件 1 2.50%
GAF同人四大版友於CW22推出H本 0 0%
於CW22推出H本問題引起熱烈討論及被保守界別狠批 0 0%
因CW22推出的H本迫使TG坊重新正視問題 0 0%
GAF結孽大清貨 0 0%
香港機戰演唱會流產事件 2 5.00%
漫畫版集體被騙事件 0 0%
鈴奈事件導致吹水專區沉沒14日 5 12.50%
星人搬竇 0 0%
GAF02專區誕生 0 0%
中一生大鬧天台事件 2 5.00%
travian忽然狂熱~~~ 2 5.00%
投票者: 40. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 11-15-06, 05:54 AM   #76
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Rance
咁最後件事發展成點?個個都退哂錢?
人走了~~
仲未追得返

舊 11-15-06, 10:52 PM   #77
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
今年居然冇大帝份

算唔算2006年GAF大事?a

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛

此篇文章於 11-15-06 10:55 PM 被 大山椒魚 編輯。
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-06, 05:26 PM   #78
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: Asurada
人走了~~
仲未追得返
下,成功著草咁勁
唔係報哂警咁o既咩?

舊 11-17-06, 01:44 AM   #79
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: 星星問
咁快投?06年仲有個半月,到時可能會有有事發生,所以到出年1月1號再投都未遲
哎呀,果然唔應該咁快下定論
話咁快又有人想上位

舊 11-17-06, 02:46 AM   #80
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
一票好似真係唔多夠wor~~ 不如分group玩萌選啊?? XDDDD

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-06, 02:54 AM   #81
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
不如大家比埋link 等我update得易d
有d 事件~
我唔在場~好難搵返出黎
(最主要係因為嚮水區出現多\\\\)

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-06, 03:28 AM   #82
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
你睇你地幾鬼小氣呀~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-06, 05:12 AM   #83
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Oruma
才子之死
有無link睇下?
引用:
作者: 凍檸茶
不如大家比埋link 等我update得易d
有d 事件~
我唔在場~好難搵返出黎
(最主要係因為嚮水區出現多\\\\)
給這兩個故人的死亡日期
才子死亡。
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=383
才子完全死亡。
http://www.gaforum.org/showthread.ph...&postcount=399

輕森之最期。
http://www.gaforum.org/showthread.ph...&postcount=393

另外,想知GAF結業是何時發生的,我真的不知

此篇文章於 11-17-06 05:14 AM 被 kyu 編輯。
kyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-06, 07:29 AM   #84
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Lilith
一票好似真係唔多夠wor~~ 不如分group玩萌選啊?? XDDDD
I agree
太多大事
唔知投邊個好

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-06, 05:52 PM   #85
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: kyu
給這兩個故人的死亡日期
才子死亡。
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=383
才子完全死亡。
http://www.gaforum.org/showthread.ph...&postcount=399

輕森之最期。
http://www.gaforum.org/showthread.ph...&postcount=393

另外,想知GAF結業是何時發生的,我真的不知
才子完全死亡。
06-06-06,
12:01 AM
真夠好運

舊 11-17-06, 06:44 PM   #86
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: POISON
才子完全死亡。
06-06-06,
12:01 AM
真夠好運
記得之後
其中1個分身不足24小時就被發現

舊 11-17-06, 10:40 PM   #87
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Lilith
話時話,年年十大都好似唔只一票ga ma? (太耐無投,唔記得左)
不過其實我都贊成投2票或以上ga~
因為e+得果一票...咁樣做絕對會分薄某一個vote既票源
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-06, 12:17 AM   #88
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 下雪邊界
話時話,年年十大都好似唔只一票ga ma? (太耐無投,唔記得左)
不過其實我都贊成投2票或以上ga~
因為e+得果一票...咁樣做絕對會分薄某一個vote既票源
而且.........依家12月都未到 做乜咁快回顧......唔係應該07年 或者 除夕果日先開呢個topic?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-06, 02:08 AM   #89
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: 藍莓咖啡
而且.........依家12月都未到 做乜咁快回顧......唔係應該07年 或者 除夕果日先開呢個topic?
對,對,對,
其實我仲等緊大帝發威

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-06, 06:04 PM   #90
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
可唔可以加多個
漫畫版集體被騙事件

證物--危險爺爺

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-06, 06:07 PM   #91
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
http://www.gaforum.org/member.php?u=23445

呢個應該用咩標題好呢 ?a

舊 11-19-06, 08:09 PM   #92
貪食蛇
Game Master

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 神京
http://www.gaforum.org/member.php?u=23445

這個有幾大事呢...?
貪食蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-06, 10:58 PM   #93
Willow
Ultimate Gamer
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
引用:

問得好,
有冇人諗下用咩標題

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-06, 11:34 PM   #94
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: cyberfox
可唔可以加多個
漫畫版集體被騙事件

證物--危險爺爺
有几多受害者

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-06, 11:45 PM   #95
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: cyberfox
可唔可以加多個
漫畫版集體被騙事件

證物--危險爺爺
what had happen

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-06, 12:08 AM   #96
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
引用:

情竇初開少女(聲稱)拒絕七友事件?
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-06, 02:39 AM   #97
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
得1 樣咁少... 好難揀... 有3 個就好lu...

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-06, 02:40 AM   #98
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
引用:

玩具室火速開幕
(玩具)女王之繼承者

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-06, 09:43 AM   #99
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: emiko
情竇初開少女(聲稱)拒絕七友事件?
既然七友

就 "玩具小公主與七個小矮人之絲襪 rider kick~~ ko"

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-06, 11:15 AM   #100
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
結姑七友

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GAF足球隊--成員表、戰績紀錄及報名方法~~(7/9 update !! ) 新增:GAF足球隊日報 !! 馬沙 體育版 226 07-13-18 12:56 AM
頭文字D 專屬討論區Vol. 32:頭d之最期 諸神之黃昏 雷帝.嘉芙 街機心得交流討論區 996 07-02-07 12:45 AM
GAF 照相館 PHOTO CHALLENGE #14 「樹木」 (2006.06.18-2006.07.11) Winner: riceking 「樹、海」 KKH 照相館 57 07-16-06 09:16 PM
GAF 照相館 PHOTO CHALLENGE #13 「和諧」 (2006.05.21-2006.06.13) Winner: KKH 「Harmonizing」 KKH 照相館 32 06-17-06 02:56 AM
(新)GAF足球隊~~~~~報名方法~~~~~戰績紀錄,成員表及球隊陣形 李家姐 體育版 4 01-05-04 06:56 PM

現在的時間是 05:53 AM

手機版 | APP版