Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 09-14-06, 01:04 AM   #201
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: i611i
m記加幾多冰都係有定...加完冰再按加汽水佢就岩岩好一杯....好昆錢...
我做過m記都知佢幾刻薄
[食神改]D冰多D大粒D...等佢地飲完唔夠喉要再買多抔[/食神改]

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-06, 01:27 AM   #202
i611i
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 美洲豹>w<"
我出面睇到都知佢地運作情況~~
問題係比平時多好多~~
多到d汽水漏左半杯~~
一路漏緊佢都唔理~~
跟住當無件事照比我~~
當日我又無心情同佢理論~~
叫佢走冰,再返出去叫佢比杯冰你 我試過係其他分店玩野係可以既..
i611i 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-06, 01:30 AM   #203
i611i
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Busconcamp
[食神改]D冰多D大粒D...等佢地飲完唔夠喉要再買多抔[/食神改]
其實我本來都覺得m記可樂已係淡d,加埋冰過左多陣真係飲水咁 但一定唔會買多杯
i611i 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-06, 05:35 PM   #204
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
麥記不斷加價,D野又不斷縮水,人工又冇加,D錢都吾知去晒邊,正奸商,近年都冇乜食過,burger king就真係好想去試......

舊 09-14-06, 06:03 PM   #205
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: sgouki
麥記不斷加價,D野又不斷縮水,人工又冇加,D錢都吾知去晒邊,正奸商,近年都冇乜食過,burger king就真係好想去試......
舖租都係咁加...加價D錢去晒業主度
亦去晒兒童套餐果D玩具版權合約度...

此篇文章於 09-15-06 12:23 AM 被 Busconcamp 編輯。
舊 09-14-06, 06:36 PM   #206
Sgodkyo
the one

引用:
加幾多次唔係重要...
加幅幾大先係重點~
完全錯誤
麥記o既加價一向以次數取勝

引用:
作者: 龍之子
真係希望佢下一次加價加多d
攪到d小朋友唔去幫襯
咪傻啦~
你估小朋友去食m記係佢地自己比$的嗎

舊 09-14-06, 06:48 PM   #207
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 神京
完全錯誤
陰D~陰D~山大斬埋有柴...
又唔會巧似吉野家加成蚊咁"揚"而俾人鬧...

引用:
咪傻啦~
咪就係囉...
小朋友識食架之嘛...

舊 09-14-06, 07:05 PM   #208
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
呢份報章又上網搵料
起碼佢肯講嘛~
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-06, 11:47 PM   #209
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
[食神MODE]支飲管有幾大枝得幾大枝...得佢一啖飲曬[/食神MODE]

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-06, 11:48 PM   #210
龍之子
Game Master

引用:
作者: 神京
完全錯誤

咪傻啦~
咁又係話
第日大家有細路果時咪死

出位? 笑話 真係笑話
舊 09-15-06, 12:17 AM   #211
Q- 
Game Master
      ①   

註冊日期: Mar 2003
所以哈記有個廣告係影住個大肚婆啃緊個厚堡,有把聲就講「你而家有得食好食啦…因為妳跟住12年都會係食M…」

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-06, 12:19 AM   #212
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
亦去晒兒童套餐果D玩具板權合約度...
\
我都係因為d 玩具先特別去食m記

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-06, 12:13 AM   #213
龍之子
Game Master

引用:
作者: 凍檸茶
\
我都係因為d 玩具先特別去食m記
今期有咩玩具???

出位? 笑話 真係笑話
舊 09-16-06, 12:53 PM   #214
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
引用:
今期有咩玩具???
好似係k66

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-06, 02:17 AM   #215
tomhk
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
PSN  IDtungmocheong
XBox Live Gamertagnagasaki fion
下期出米奇
tomhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-06, 11:36 PM   #216
龍之子
Game Master

引用:
作者: jlai
好似係k66
仲係K66
等下期先

出位? 笑話 真係笑話
舊 09-18-06, 10:45 PM   #217
小加

註冊日期: Nov 2002
我都唔想食...
不過有時趕時間 又肚餓...
小加 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-06, 10:52 PM   #218
龍之子
Game Master

引用:
作者: 小加
我都唔想食...
不過有時趕時間 又肚餓...
去食三文冶都好啦

出位? 笑話 真係笑話
舊 09-18-06, 11:27 PM   #219
小加

註冊日期: Nov 2002
引用:
去食三文冶都好啦
d鋪唔就腳要行好遠...7仔果d又好似...
小加 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 07:32 PM   #220
Q- 
Game Master
      ①   

註冊日期: Mar 2003
講開burger,有無人食過Cul de sac?
如何?

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 08:19 PM   #221
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 小加
d鋪唔就腳要行好遠...7仔果d又好似...
7仔三文治幾好食o架

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 02:51 PM   #222
ALEX CHOW
AUDI SPORT

PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: i611i
叫佢走冰,再返出去叫佢比杯冰你 我試過係其他分店玩野係可以既..
M記/KFC飲汽水梗係走冰LA~~

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 04:03 PM   #223
SANG2003
Banned
希望之星

今日細佬買左黎食 食左佢一件星星..D星星同薯餅根本係同一樣野黎
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 04:08 PM   #224
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: SANG2003
今日細佬買左黎食 食左佢一件星星..D星星同薯餅根本係同一樣野黎
係比薯餅更多油0既薯餅
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 05:53 PM   #225
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

3DS Friend Code0189 9216 9190
你地期望同薯餅有乜分別?

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
涼宮春日入侵《帝皇戰記》(OVERMAN KING-GAINER) Nieh 日本動漫畫討論版 7 07-06-06 07:53 PM
Burger King機場重生 街車王 飲食版 26 03-14-04 03:44 PM
本月 OVA 「王ドロボウJING in Seventh Heaven」[King of Bandit Jing] DVD 截圖! bbaeric 日本動漫畫討論版 3 01-25-04 01:14 PM
[XB]遊戲王~THE KING OF DESTINY 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 12-26-03 08:39 PM
nba西岸總決賽 盤口!! C-law 體育版 41 05-31-02 02:39 PM

現在的時間是 10:39 PM

手機版 | APP版