Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-01-09, 06:06 PM   #726
steve
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
我都唔知算唔算好左
黃色時係順左好多,但出招入力有 delay..
e.g 我想向後行,但隔成秒個角色先郁..都唔知點打
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-09, 06:25 PM   #727
數碼石頭
Ultimate Gamer
眠い狼

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDartificialRock
引用:
作者: steve 查看文章
我都唔知算唔算好左
黃色時係順左好多,但出招入力有 delay..
e.g 我想向後行,但隔成秒個角色先郁..都唔知點打
同感~
見到d確反既situation都食唔到, 感覺以前慢動作更好

不過無可否認雙藍時真係極順, 同offline打一樣

だからそんな簡単に修正とか言わないで!!
700年前のティリアソフトのスタッフに謝って!!
數碼石頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-09, 07:25 PM   #728
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
同番 hk人打係咪多數藍?

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-09, 08:57 PM   #729
7ming_格鬥苦手
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
頭先打左鋪......完全唔覺順左.....

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-09, 01:45 AM   #730
三刀流路飛
Game Master
海盜王

註冊日期: Apr 2006
XBox Live GamertagEddie829
真失望
仲諗住入番
而家慳番
三刀流路飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-09, 02:36 AM   #731
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDJapbee
XBox Live GamertagSleepyEyes23
引用:
作者: 7ming_格鬥苦手 查看文章
對手幾多格?
tao 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-09, 08:48 AM   #732
KONG529
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
是PS3版喎...
XB360版還未UPDATE當然不順.
KONG529 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-09, 08:47 PM   #733
7ming_格鬥苦手
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
引用:
作者: tao 查看文章
對手幾多格?
3格

引用:
作者: KONG529 查看文章
是PS3版喎...
XB360版還未UPDATE當然不順.
這個我知道,我是PS3用家

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-09, 09:37 PM   #734
三刀流路飛
Game Master
海盜王

引用:
3格

這個我知道,我是PS3用家
咁我都唔信出左360版會好好多
舊 09-03-09, 12:10 AM   #735
衰仔包
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
3DS Friend Code4167 4468 6601
PS3版仲多唔多人玩架依家?
衰仔包 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-09, 11:45 AM   #736
三刀流路飛
Game Master
海盜王

查實乜版都唔太見人玩
有, 不過唔多咯
舊 09-03-09, 02:37 PM   #737
satogill
Junior Member

註冊日期: Feb 2008
我諗最concern都係通local player打有無改善。 因為就算sf4同blue dragon同oversea player對戰都有lag~
我要求好低好低架喳~ snk唔該你啦~~
satogill 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-09, 03:49 PM   #738
三刀流路飛
Game Master
海盜王

係拉 香港對打順都夠
但kof 98 都做唔到呢樣
舊 09-17-09, 12:23 PM   #739
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
早幾日o係ssp i-gamer買左xb360版...HK$199

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-09, 12:25 PM   #740
大懶財
Ultimate Gamer

PSN  IDJACKYSIN
日psn有demo.....

引用:
作者: 破戒僧 查看文章
早幾日o係ssp i-gamer買左xb360版...HK$199
ps3版幾銀?...

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-09, 12:45 PM   #741
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
83MB體驗版...

demo得vs mode
kyo, terry比你玩

メモリはプライスレス
My Trophy Road

此篇文章於 09-17-09 12:59 PM 被 草薙さん 編輯。
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-09, 02:32 PM   #742
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDJapbee
XBox Live GamertagSleepyEyes23
XB360版個patch幾時有啊....又話等緊m$批...都成個禮拜咯~~
tao 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-09, 03:10 PM   #743
三刀流路飛
Game Master
海盜王

引用:
一手價?!
舊 09-17-09, 03:20 PM   #744
破戒僧

引用:
作者: 三刀流路飛 查看文章
一手價?!
一手行貨, 唔係韓版
另送arcade機平時送o個隻arcade game 5-in-1 DVD...

舊 09-17-09, 04:19 PM   #745
三刀流路飛
Game Master
海盜王

引用:
一手行貨, 唔係韓版
另送arcade機平時送o個隻arcade game 5-in-1 DVD...
佢個價真係低處未算低
舊 09-17-09, 04:21 PM   #746
Geese-F-Howard
Junior Member

註冊日期: Jul 2009
引用:
一手行貨, 唔係韓版
請問重有幾多隻?想買多一兩隻送比D fd
Geese-F-Howard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-09, 04:22 PM   #747
破戒僧

引用:
作者: Geese-F-Howard 查看文章
我買o個時仲有唔少...不過我係上星期六買...

舊 09-17-09, 06:12 PM   #748
三刀流路飛
Game Master
海盜王

引用:
作者: Geese-F-Howard 查看文章
做你朋友真幸福
舊 09-17-09, 06:15 PM   #749
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
嘩~~睇黎仲有得插

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-09, 06:26 PM   #750
三刀流路飛
Game Master
海盜王

有乜理由xbox 個patch 差咁耐時間....... 都仲未出

論壇跳轉

現在的時間是 03:11 PM

手機版 | APP版