Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-17-06, 11:41 AM   #551
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: REDCHASER
其實有沒有注意到謝拉特中場交直線及長傳係多過碧咸, 但係D所謂評述員係無視.
係. 謝拉特 集中交直線, 有幾腳俾 B7 都幾好. 但無人提過 (當然, 20-30 碼地波上前場, 佢地覺得好容易+唔夠致命嘛)

隊長踢哩個位都可以入球靚波, 哩o的真係狀態同級數問題. "神奇~ 頂級~超卓~". 隊長其實踢得唔錯, 只係絕不起眼... 希望他朝一場, 俾隊長打前一格.. 分分鐘 "球迷們有福啦" 都唔出奇

至於 B7, 其實我覺得好落力.. 但少佐o的爆落底線, 加歷查反而仲放過佢.. 可能佢見有高治在前, 七旋斬入去實有人接應啦~

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-06, 11:49 AM   #552
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: t-cup

至於 B7, 其實我覺得好落力.. 但少佐o的爆落底線, 加歷查反而仲放過佢.. 可能佢見有高治在前, 七旋斬入去實有人接應啦~

目標夠高
容易搵

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-06, 12:24 PM   #553
REDCHASER
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
冇錯, B7 係踢得幾好. 但剩係"七旋斬"都係唔夠。高治D頂波唔係真係咁好, 唔好太大期望。
REDCHASER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-06, 01:17 PM   #554
小Sakana魚
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: t-cup
B7其實前又見佢後又見佢超落力...但爆唔落底線應該係因為佢唔夠快...俾千里達d球員人盯人咁...跟本都落唔到底...反而加歷查空位比B7多...到連儂出黎o個陣又有連儂爆~唔駛B7佢老人家跑啦~
場波一開始覺得個戰術係好簡單...好多時吊波入去...但係偏偏前面個高佬要玩花式..睇到我勁炆呀....

小Sakana魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-06, 02:28 PM   #555
暴走蟹
God of Gamer

註冊日期: Jan 2004
B7爆落底線

好耐未見過佢爆落底

何況無乜腳法同變速的B7
落底好易比人防守
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-06, 02:58 PM   #556
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
作者: 暴走蟹
B7爆落底線

好耐未見過佢爆落底

何況無乜腳法同變速的B7
落底好易比人防守
呢樣都係右路進攻套路變窄既原因
如果碧咸有埋速度落底, 或攔截力強做中路防守
都會非常殺食, 可惜呢兩樣都唔係佢擅長

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-06, 03:35 PM   #557
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
beckham踢得好,
是須要有好的右後衛輔助拉出空位,
Carragher好明顯防守可靠,
但助攻非常弱,
影響Beckham發揮。

Gerrard打防中不俗,
但對著一隊打8-0-2突擊放棄中場既TnT防中真係好難有機會表現,
但Gerrard在Rooney出場後分波也很不錯,
防守反擊也稱職。

其實對TnT那場波最大問題是進攻把握力不足,
TnT打密集,
Owen呢類以反應走位既Striker好難有表演,
好多時有入波既之前都會完全失踪。
後上Lampard同Crouch又失機頻頻,
又射得太心急,
先攻極都攻唔入,
要比人批評,

至於J.Cole,
England係場上可以單鬥單用技術過人
其實得佢一個(未有Rooney之前),
所以一定要出,
反而要增加靈活性,
例如beckham間唔中要用J.cole調位打,
等守衛難守啲,
應該會有啲驚喜

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你

此篇文章於 06-17-06 03:38 PM 被 blindman102 編輯。
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-06, 08:17 PM   #558
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
英格蘭要奪冠
首先要做一樣野:
解放g4

舊 06-17-06, 08:23 PM   #559
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: Coquelicot
呢樣都係右路進攻套路變窄既原因
如果碧咸有埋速度落底, 或攔截力強做中路防守
都會非常殺食, 可惜呢兩樣都唔係佢擅長
>埋速度落底
呢樣野好重要
面對6~7個球員係禁區防守既球隊,咁做先制造到空檔比後上球員攻門

>攔截力強做中路防守
派路

舊 06-17-06, 08:24 PM   #560
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 某F
英格蘭要奪冠
首先要做一樣野:
解放g4
落後 之下 佢自動波 會出招架啦
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-06, 08:56 PM   #561
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
尾場...
要睇厄德最終邊隊A1,A2...
跟住介蘭就可以諗好排強陣定弱陣對瑞典...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-06, 10:01 PM   #562
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
我覺得點都要第一, 唔係八強要對阿根廷...
始終德國, 厄瓜多爾都唔強
1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-06, 11:27 PM   #563
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: 1q1q1q
我覺得點都要第一, 唔係八強要對阿根廷...
始終德國, 厄瓜多爾都唔強
最唔想對東道主

舊 06-18-06, 05:01 AM   #564
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
高治入波真相
http://www.youtube.com/watch?v=H2WxxwYBvrk
高治
頂波頂到你咁有"創意"
怪唔之人地唔跳,原來"受制於你"
我係利迷都唔撐你

此篇文章於 06-18-06 05:04 AM 被 信長 編輯。
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 05:22 AM   #565
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: 信長
高治入波真相
http://www.youtube.com/watch?v=H2WxxwYBvrk
高治
頂波頂到你咁有"創意"
我係利迷都唔撐你
突然之間覺得佢好勁

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 05:24 AM   #566
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
引用:
作者: 啤梨王子
突然之間覺得佢好勁
佢隻手..
真係....

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 05:53 AM   #567
Lycnnee
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
高治入波真相
高治
頂波頂到你咁有"創意"
我係利迷都唔撐你
高治果然多才多藝

列基美正式宣布退出國家隊..
Lycnnee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 08:20 AM   #568
blindman102
Crazy Gamer

最新消息,
大力神話打祖家時會是但收起林伯或謝四一個,
以免停賽

watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
舊 06-18-06, 08:21 AM   #569
blindman102
Crazy Gamer

引用:
作者: 啤梨王子
突然之間覺得佢好勁
所以點解咁多球員光頭

舊 06-18-06, 08:33 AM   #570
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
都出左線,收一收都唔奇
我收到風話係收g4
我想睇禾確特~~

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 03:50 PM   #571
Bleed Saga
Free Lance

http://www.youtube.com/watch?v=H2Wxx...page=1&t=t&f=b

唔怪得對手唔跳啦
"得個高字"終明白"jump波前先jump人"的道理

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
舊 06-18-06, 05:06 PM   #572
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
引用:
高治入波真相
高治
頂波頂到你咁有"創意"
我係利迷都唔撐你
千里達輸得好吾抵借,高人成個頭都重要出術

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 05:07 PM   #573
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
艾殊利高爾或錯過大戰

艾殊利高爾或錯過大戰 (17-6-2006)

英格蘭後衛艾殊利高爾可能因傷錯過小組賽最後1場賽事對瑞典的大戰。

該名阿仙奴後衛在經過2場大戰之後,其腿部舊患似有復發的跡象。雖然如此,艾殊利高爾仍希望自己能夠參加接下來的操練,即使其傷患仍未確診。而領隊艾歷臣亦希望快點知道艾殊利高爾的傷患情況,以便決定是否讓他安心休養。

若果艾殊利高爾真的因傷不能上陣的話,富咸後衛布歷治很有可能壓倒有輕傷在身的加利尼維利出任正選迎戰瑞典隊。

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 05:11 PM   #574
魔性天使
Crazy Gamer
桃井

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDashyskoa
引用:
作者: 雙星
艾殊利高爾或錯過大戰

艾殊利高爾或錯過大戰 (17-6-2006)

英格蘭後衛艾殊利高爾可能因傷錯過小組賽最後1場賽事對瑞典的大戰。

該名阿仙奴後衛在經過2場大戰之後,其腿部舊患似有復發的跡象。雖然如此,艾殊利高爾仍希望自己能夠參加接下來的操練,即使其傷患仍未確診。而領隊艾歷臣亦希望快點知道艾殊利高爾的傷患情況,以便決定是否讓他安心休養。

若果艾殊利高爾真的因傷不能上陣的話,富咸後衛布歷治很有可能壓倒有輕傷在身的加利尼維利出任正選迎戰瑞典隊。
關加利仔咩事 a
一左一右
魔性天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 05:14 PM   #575
Bleed Saga
Free Lance

引用:
作者: 魔性天使
關加利仔咩事 a
一左一右
用越位戰術

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼

論壇跳轉

現在的時間是 04:00 PM

手機版 | APP版