Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-09-07, 12:08 AM   #101
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 暗黑流星cal 查看文章

其實我想問...佢地既設定其實幾多歲??
官網剩係話高中生,同中學生..
阿柑17,阿桔14,花師奶同花老爺都係四字頭
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-07, 12:22 AM   #102
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
阿柑唔駛著校服,佢返大學?
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-07, 12:31 AM   #103
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: nelson888 查看文章
阿柑唔駛著校服,佢返大學?
阿柑係100%高中生,不過佢間學校就唔駛D學生著校服!
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-07, 12:32 AM   #104
nelson888
Banned

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
阿柑係100%高中生,不過佢間學校就唔駛D學生著校服!
我成日以為佢係小學
舊 02-09-07, 09:11 AM   #105
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
配音係關鍵,花師奶要呢把聲先好笑,配埋前兩日d誇張動作
完美配合
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-07, 09:29 AM   #106
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 法修 查看文章
進藤光?
笑左

舊 02-09-07, 08:39 PM   #107
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
雷碧娜把聲真係配得花師奶好正~
之前聽佢配人傑同威猫已經覺得好正,
今次配師奶更加發揮出超凡演技~
「你係咁Un架! 十足十呀!」
真係笑鬼死我

法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-07, 01:50 AM   #108
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
我覺得花生呢個角色好有趣, 佢既反應好似本能一樣咁直接

舊 02-10-07, 01:56 AM   #109
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
I've watch it today for the first time, really funny~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-07, 06:48 AM   #110
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
石田先係最正

舊 02-10-07, 05:01 PM   #111
flydargon
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 法修 查看文章
雷碧娜把聲真係配得花師奶好正~
之前聽佢配人傑同威猫已經覺得好正,
今次配師奶更加發揮出超凡演技~
「你係咁Un架! 十足十呀!」
真係笑鬼死我

[陏身陏勢]果集笑Q死我, 花師奶D演技加配音, 十足十影帝

舊 02-11-07, 01:21 PM   #112
惡多巴斯
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
大家有無留意最近花師奶唔唱「別怪他」,改左哼「季節」?
惡多巴斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-07, 06:45 PM   #113
goodguy
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
我覺得畫風有D似蠟筆小新..
goodguy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-07, 10:08 PM   #114
沒名字的?君
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
我成日以為佢係小學
第一次睇都以為係
D身形設定太BB化

舊 02-11-07, 10:10 PM   #115
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: goodguy 查看文章
我覺得畫風有D似蠟筆小新..
因為阿柑同阿桔塊面的下半凸左出黎?

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-07, 07:16 AM   #116
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 惡多巴斯 查看文章
大家有無留意最近花師奶唔唱「別怪他」,改左哼「季節」?
花師奶轉左口味~!?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-07, 10:31 AM   #117
暗黑流星cal
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 沒名字的?君 查看文章
第一次睇都以為係
D身形設定太BB化
但做d野一d都唔低B

我覺得應該搵番個男or粗聲d配阿桔...
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-07, 11:20 PM   #118
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 暗黑流星cal 查看文章
但做d野一d都唔低B

我覺得應該搵番個男or粗聲d配阿桔...
14歲未轉晒聲架~搵個男配會怪怪地~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-07, 08:48 AM   #119
nelson888
Banned

呢套野人氣越來越高,登上yahoo搜尋首頁呀!
舊 02-13-07, 12:24 PM   #120
heeroleung
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
我們這一家隻ED 竟然出自Classic ...
Sir Edward Elgar - Pomp And Circumstance - Military Marches Op 39
大家可以Listen 下...
heeroleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-07, 12:43 PM   #121
暗黑流星cal
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 蔡康永 查看文章
14歲未轉晒聲架~搵個男配會怪怪地~
日本個阿桔把聲都係粗....
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-07, 12:18 PM   #122
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
尋日睇咗,講話唔好立亂望人身體個part,勁爆笑,
食迴轉壽司好鬼啜核
花師奶個樣畫得好有香港甘小文feel
個人覺得仲好笑個keroro
terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-07, 05:57 PM   #123
nelson888
Banned

引用:
作者: terry bogard 查看文章
尋日睇咗,講話唔好立亂望人身體個part,勁爆笑,
食迴轉壽司好鬼啜核
花師奶個樣畫得好有香港甘小文feel
個人覺得仲好笑個keroro
keroro有勁敵喇!
舊 02-15-07, 12:18 PM   #124
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
引用:
keroro有勁敵喇!
最驚喜地方係原來我哋日常生活發生o既瑣碎事,由呢套野演繹出嚟可以咁好笑,
好似尋日個集,花師奶想打電話叫朋友唔好再送啫喱做禮物,但佢又驚唔敢打,
卒知都係同對方講好鍾意佢d禮物,低能得嚟又好笑

此篇文章於 02-15-07 12:24 PM 被 terry bogard 編輯。
terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-07, 01:46 PM   #125
nelson888
Banned

啫哩真係咁唔好食?我想食呀!

論壇跳轉

現在的時間是 09:40 PM

手機版 | APP版