Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 11-23-06, 05:38 PM   #1
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
[廣告] 天音開倉特賣場!

時間 : 每天 2-9PM
地點 : 901室

大量倉底蝦蟹貨, 有買襯手!!!
一手,二手,DVD,CD,DEMO,黑膠,白膠,特典,牙膏,洗頭水,曲奇餅,午餐肉等贈品~~~

此篇文章於 11-23-06 05:42 PM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-06, 05:39 PM   #2
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: KIM
時間 : 每天 2-9PM
地點 : 901室

大量倉底蝦蟹貨, 有買襯手!!!
金爺...邊度來?
有咩好o野?

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-06, 05:41 PM   #3
KIM
GAF足球隊金虎拾號

當然信和中心啦~~~

#1 UPDATE~!

舊 11-23-06, 05:56 PM   #4
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
我想問下有無 千嬅04年尾出隻 "電光幻影"?
放唔放便PM話我知價錢?XD
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-06, 05:57 PM   #5
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
聽日行過上黎~~XD

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-06, 06:29 PM   #6
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
糧尾先黎玩特賣

舊 11-23-06, 06:35 PM   #7
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: KIM
當然信和中心啦~~~

#1 UPDATE~!
我唔知嘛...金爺...我連什麼gaf咭咭都冇...

引用:
作者: 神京
糧尾先黎玩特賣
錯...係出Wii出PS3先黎玩特賣....
金爺

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-06, 08:27 PM   #8
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: antony chan
我唔知嘛...金爺...我連什麼gaf咭咭都冇...

金爺
我有~~可能得番我同積奇會拎住gaf卡上天音買野~~

大乱闘X
舊 11-23-06, 10:32 PM   #9
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
特賣到幾時
最窮既時候來特賣

舊 11-23-06, 10:35 PM   #10
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
聽日放工落黎

舊 11-23-06, 11:39 PM   #11
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
有冇 animetal ?

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-06, 04:56 PM   #12
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: antony chan
金爺
因為我都要買Wii~~~~~

nakakula有冇 animetal ?

主店有~
Terrier特賣到幾時
最窮既時候來特賣

希望X'MAS後~~~
神京糧尾先黎玩特賣
大家就出雙糧啦~
JACKY聽日放工落黎
星期5,6超多人~~~

舊 11-24-06, 11:04 PM   #13
masaki
小峽谷肥安娜

有冇乜野搶手貨~

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-06, 11:11 PM   #14
垣野
Crazy Gamer
唯美主義

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 小恐

拎住gaf卡上特賣場有冇得平?

ヒカル
垣野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-06, 11:12 PM   #15
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
有無我要個D碟..

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-06, 11:17 PM   #16
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 垣野
拎住gaf卡上特賣場有冇得平?
唔知...你問金金....
今晏左冇去

---------------------------
有冇余文樂第二隻同最新果隻?
暫有呢兩隻想買番

大乱闘X
舊 11-24-06, 11:22 PM   #17
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
有冇日本版日本動畫既soundtrack

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-06, 11:23 PM   #18
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
尋日上9樓吾知點解得間玩具鋪
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-06, 11:31 PM   #19
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
作者: 小恐
張卡已經冇用好耐

今日上過去, 種類唔算多, 上到去7 個人係舖, 間野唔算大
真係有D 迫, 有D 碟賣$10 自己上去睇

因為趕時間, 係咁易睇左幾眼
日本SINGLE( 冇乜點睇有咩)
台灣碟唔算多, 港碟都係一隻起兩隻止
有VCD, DVD 演唱會, 影片

亦有LEON, 衛蘭新碟, 當然價錢同樓下同價

報告完畢

舊 11-26-06, 01:19 AM   #20
IDGAF
The One

得閒會去支持下~!
助人買Wii係值得支持的~!

其實有D咩賣?

舊 11-28-06, 06:32 PM   #21
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
連金爺都要出呢招~個市真係咁差咩??

定係想買機比金仔玩咋??

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-06, 11:42 PM   #22
masaki
小峽谷肥安娜

哈哈上次上左去執左本rainie既寫真集~下次執埋d林一峰先

"唔該要串光陰走辣"

舊 11-28-06, 11:48 PM   #23
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: masaki
哈哈上次上左去執左本rainie既寫真集~下次執埋d林一峰先
總有一件半件岩的~
引用:
作者: 碧咸廿三
連金爺都要出呢招~個市真係咁差咩??

定係想買機比金仔玩咋??
[某偶像派歌星Mode]只怪BT啦~~~![/某偶像派歌星Mode]
太多蟹貨阻倉, 放血空出地方~

舊 11-29-06, 01:10 AM   #24
masaki
小峽谷肥安娜

但話時話
好多舞台皇者...

"唔該要串光陰走辣"

舊 11-29-06, 01:15 AM   #25
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: masaki
但話時話
好多舞台皇者...
因天音是舞台皇者特約專賣店(PRO-SHOP~~~!)

論壇跳轉

現在的時間是 11:05 AM

手機版 | APP版