Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 04-19-12, 10:55 PM   #1
WKF~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
想做身體檢查,但唔知點

想去做婚前健康檢查
驗血,地中海貧血之類

想請問大家元朗邊到有得做,多少錢左右。

此篇文章於 04-19-12 11:05 PM 被 WKF~ 編輯。
WKF~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-12, 10:56 PM   #2
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
問下KIM大有冇路數
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=182611

舊 04-20-12, 12:27 AM   #3
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
婚前檢查係家計會

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 12:33 AM   #4
卡柏
God of Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
一定要o係元朗?
一般呢d你去婚展會實平過出面
家計會我聽人講,女孩子檢驗感覺唔太良好,同埋好鬼full
出面私家做,睇你驗乜,驗多d就貴d,我早兩年做約1300一個,依家唔知價
你join時最緊要問佢有冇人講解報告,係咪包埋...
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 08:24 AM   #5
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
元朗又新街有一間婦科clinic.

頗多人去的. 可以打去問問.

舊 04-20-12, 10:58 PM   #6
WKF~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
謝謝大家,以做了
WKF~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:40 PM

手機版 | APP版