Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 03-11-04, 01:19 PM   #76
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by Hoffman :
唔知我愛羅幾時先至會出番o黎呢!?
我都等緊佢出返黎.........
不過佢好似俾嗚門教壞左.........

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線  
舊 03-11-04, 01:34 PM   #77
Guti
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDvictorlam18
引用:
Originally posted by GEESE :

我都等緊佢出返黎.........
不過佢好似俾嗚門教壞左.........
教壞..............:@_@":

舊 03-12-04, 12:29 AM   #78
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778

唔知有冇人貼過=.=?
好搞笑呀XDDDD又係果個肥仔XDDDDD

74油女VS堪九郎~~
鳴門VS我愛羅果場睇黎有排拖:@_@":

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線  
舊 03-12-04, 07:41 AM   #79
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by 小恐 :
唔知有冇人貼過=.=?

74油女VS堪九郎~~
死肥仔好慘呀

動畫74...三代同大蛇蛇依然係度拉扯緊 睇黎仲要拉多兩集

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 03-12-04, 08:29 AM   #80
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
個肥仔超似
【麥斯】 目前離線  
舊 03-12-04, 01:46 PM   #81
爽神
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
真係極似
爽神 目前離線  
舊 03-12-04, 09:04 PM   #82
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
剛剛看了208話日文版..!!
佢招新招個果然是影縛頸之術...
但佢今次是用左自己身上..!!
一開始鹿丸控制著3隻怪物....然後個女仔解除左個3隻怪身物...
然後鹿丸用了擬影術捉著她...之前全是虛招..
個女仔再進入了狀態二...鹿丸出了影縛頸之術
然後個女子出了一招幻術..叫魔笛.夢幻音鎖....
此時鹿丸投出了一發苦無...也是失敗....
陷入了幻術中..
最後擬影術開始漸退了.....
多由也拿了鹿丸的苦無..想一下插下去時...
鹿丸故突然向多由也打了肚子打了一拳...
多由也再看時..看見鹿丸的手指拐斷了...
原來用了影縛頸之術整傷了...
由痛楚來帶離幻境...
在這時...影縛頸之術再次纏上多由也了...
在下是看圖才說而已...
同正確的可能有好大分別...
請見諒..

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線  
舊 03-13-04, 12:07 AM   #83
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:

唔知有冇人貼過=.=?

74油女VS堪九郎~~
好正~~~~ 真係好似

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線  
舊 03-13-04, 12:11 AM   #84
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

呢個肥仔瀑光率都幾高喎!
Hoffman 目前離線  
舊 03-13-04, 01:14 AM   #85
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

最衰唔識搞ps,唔係想整番幅布歐,要去左個鼻先得XD

哎期待208耶.....我見到個POST都冇睇落去
因為想邪道出左先睇呢XDDD

大乱闘X
W!LL 目前離線  
舊 03-13-04, 12:44 PM   #86
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
鹿丸真係超掂...
個苦無分分鐘都係引多由也埋身...(未睇翻譯唔知)

話時話,
多由也係狀態1既時候係咪"局部禿頭"既呢....
(所以要戴帽??)

舊 03-13-04, 12:49 PM   #87
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
Originally posted by Mr.66 :
鹿丸真係超掂...
個苦無分分鐘都係引多由也埋身...(未睇翻譯唔知)
係陰佢
fy出左

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線  
舊 03-13-04, 12:54 PM   #88
Mr.66
Game Master

引用:
Originally posted by vov430 :
係陰佢
fy出左
多謝通知~~

fy真係勁...
版頭竟然變左彩頁...
Mr.66 目前離線  
舊 03-13-04, 01:10 PM   #89
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

彩圖櫻好靚
今話鹿丸好勁@O@

大乱闘X
W!LL 目前離線  
舊 03-13-04, 01:15 PM   #90
Mr.66
Game Master

引用:
彩圖櫻好靚
今話鹿丸好勁@O@
睇完真係同FY果D回應超有同感,
IQ200真不是蓋的...
Mr.66 目前離線  
舊 03-13-04, 06:14 PM   #91
爽神

註冊日期: Jun 2002
FY上色...
真係超掂...
爽神 目前離線  
舊 03-13-04, 06:55 PM   #92
Guti

鹿丸太帥了

舊 03-13-04, 09:41 PM   #93
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

註冊日期: Jan 2004
最初見鹿丸都唔係覺得佢咁型.

奸仔:「
煉獄 目前離線  
舊 03-13-04, 09:48 PM   #94
Guti

引用:
Originally posted by 煉獄 :
勞騷王…

舊 03-13-04, 09:50 PM   #95
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by 煉獄 :
佢會變成忍女殺手....專迷死女

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 03-13-04, 09:58 PM   #96
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
引用:
Originally posted by javaj :

佢會變成忍女殺手....專迷死女
佐助行埋一邊啦

其實點解長治、伊諾同鹿丸 o既阿爸會叫番自己做長治、伊諾同鹿丸o既...:@_@":
SherMan 目前離線  
舊 03-13-04, 10:12 PM   #97
Mr.66
Game Master

大家有無發覺今回鹿丸有幾格係抽多由也水? XD

舊 03-13-04, 10:29 PM   #98
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
大家有無發覺今回鹿丸有幾格係抽多由也水? XD
影首鎛...
抽左勁多下水啦....
多來也都有講啦:好似俾d野抱住咁既....
鹿丸:

大乱闘X
W!LL 目前離線  
舊 03-13-04, 10:39 PM   #99
Mr.66
Game Master

引用:
影首鎛...
抽左勁多下水啦....
多來也都有講啦:好似俾d野抱住咁既....
鹿丸:
最後果格直情"攬"到當多由也係女朋友咁...
Mr.66 目前離線  
舊 03-13-04, 11:35 PM   #100
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:

最後果格直情"攬"到當多由也係女朋友咁...
下話可能...kuso
鹿丸:來~咀啖先

大乱闘X
W!LL 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
超合金 討論區 風之幽靈28? 收藏品討論版 1000 07-01-04 09:22 PM
XB/GC PSO Episode I&II 討論區 參 magnum 攻略及心得交流區 404 06-05-04 11:47 AM
手提 PLAYSTATION 發表 + 討論區 neo2046 手提遊戲機討論版 153 04-28-04 01:29 PM
RO 討論區 VOL.16 之 天空之城 尤諾 荒木飛呂彥 PC電腦遊戲討論版 981 12-29-03 06:37 PM
RO 討論區 VOL.13 之 夢幻之島 小嘉 PC電腦遊戲討論版 952 06-15-03 03:24 PM

現在的時間是 10:04 AM

手機版 | APP版